Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht & -dag met VHS Events

gepubliceerd door , op
Koninginnenacht & -dag met VHS Events
25 april 2007
FeestVHS · Queensnight
Datumzondag 29 april 2007
LocatieCurator
FeestO3 · Only Original Oldschool
Datummaandag 30 april 2007
LocatieLA
FeestO3 · Meets Hardstyle
Datummaandag 30 april 2007
LocatieCurator
FeestO3 · Queensday Aftermath
Datummaandag 30 april 2007
LocatieLA
In Amsterdam en omstreken is er de laatste tijd weinig keuze geweest voor de liefhebbers van de hardere stijlen, maar daar heeft VHS Events gelukkig verandering in gebracht dit jaar. VHS Events staat al een tijd bekend als een sfeerverhogende organisatie. Ze zijn nu al ruim twee jaar bezig om in Amsterdam en omstreken grotendeels hardcore -en oldschoolfeesten te organiseren. Koninginnedag en nacht is altijd een happening waar de organisatie het nodig vind om een speciaal evenement neer te zetten, of in dit geval evenementen. Met niet minder dan vijf evenementen op drie verschillende locaties in twee steden en met 21 topdj's in Amsterdam en Hoorn, heeft VHS Events zijn uiterste best gedaan om je een beestachtig queensday - and night te presenteren. Dit belooft een geslaagde en vooral gezellige sfeerverhogende konininginnedag -en nacht 2007 te worden!

VHS Events heeft voor jullie op deze dag een knallend programma samengesteld voor de echte hardcore/oldschool liefhebbers. Op koninginnenacht zijn er om te beginnen twee vette Hardcore feesten:

Audio Confusionz in Club Latido in Amsterdam
De aftrap begint met een speciale battle van VHS residents. Uit Duitsland zullen de dj's Rod Bolts en Erim deze koninginnedag meedoen in een dj-estafette en hun eigen Resident-E sound ten gehore brengen. Natuurlijk zijn ook de Mokum dj's vertegenwoordigt door Chosen Few en Tellurian. Abyss en Pila hoeven natuurlijk geen tekst en uitleg, zij hebben op voorgaande VHS feesten al laten horen waarom zij de underground sound zijn van Q-dance. Deze Amsterdamse Hardcore nacht zal worden afgesloten door niemand minder dan onze eigen Buzz Fuzz!

VHS Queensnight is in de Curator in Hoorn
Dit is het eerste evenement in Hoorn dat gegeven wordt door VHS. De Curator in Hoorn is niet ver van het station af en ligt midden in het centrum van Hoorn! De residents van VHS zullen Hoorn gek maken met de sfeerverhogende sound die zo typerend is voor VHS. Chosen Few zal deze eerst Hoornse VHS koninginnenacht avond afsluiten. En dan is het wachten op de Outdoor O3 stage in de Kerkstraat.........

Het hoogtepunt op koninginnedag is de Free Outdoor O3 stage: Only Original Oldschool. Alle echte originele oldschool dj's zijn vertegenwoordigt om er een waar VHS festijn van te maken. Niet de minste namen zullen de revue passeren en ook zal een er een special appearance zijn in de vorm van een mystery guest! Amsterdam zal op zijn grondvesten gaan trillen als de oldstyle knallers voorbij komen.

Het feest gaat s'avonds door in Club LA zelf. Speciaal hiervoor is dj Dano naar Nederland gekomen. Natuurlijk zullen er ook veel dj's van de dag te zien en te horen zijn.

In Hoorn is op koninginnedag ook een vette party. Vanaf 18:00 uur begint het met lekkere oldschool, om de avond later met beukende hardstyles af te sluiten! De time-table die een ware puzzel was is inmiddels afgerond en is terug te vinden op www.vhsound.com.

19 opmerkingen

zoveel zin in kerkstraat op koninginnedag. Moet echt gaan knallen. Hardcore op koninginnedag in hartje Amsterdam :P
Laten we het gezellig houden :D
Heb er veel zin in, kom uit een dienst van 12 uur die dag, dus het moet wel op en top vetjes worden mensen :jaja:
 
Artiest ProCeela
Goed bezig die jongens van VHS !
Lekker druk weekend ;)
laatste aanpassing
Ken dat wel een keer die feessies in amsterdam overdag..., komt toch altijd stront van, zooitje dronken vechtende debielen bij elkaar
 
gezellig toch!!
word een puik festijn


hopen dat de kerkstraat helemaal leeg is, dan hebben wij genoeg ruimte om te knallen
 
:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Kan ik vast een stoel reserverenO:) denk dat ik maandag al half ingestort ben:)
Het feest gaat s'avonds door in Club LA zelf. Speciaal hiervoor is dj Dano naar Nederland gekomen. Natuurlijk zullen er ook veel dj's van de dag te zien en te horen zijn.

Is Dano verhuisd dan?? 8)
laatste aanpassing
Uitspraak van Ouwe_Rot op donderdag 26 april 2007 om 18:14:
Ken dat wel een keer die feessies in amsterdam overdag..., komt toch altijd stront van, zooitje dronken vechtende debielen bij elkaar

eerst dronken en als je geen wc kan vinden komt er stront op de straat :P haha
wat ga je draaien francois?

lekkere oldskool? van die rondwandelhouse?

:woep: