Partyflock
 
­

A Factory Of Hardstyle

gepubliceerd door , op
afbeelding A Factory Of Hardstyle
FeestA Factory of Hardstyle · The New Generation of Hardstyle
Datumvrijdag 4 mei 2007
LocatieDe Hoeve Site
Waar vind je tegenwoordig het nieuwe hardstyle talent?

Het talent zal de komende maanden te vinden zijn in De Hoeve in Groesbeek. De Hoeve in Groesbeek is een discotheek die in de afgelopen 25 jaar hun gasten van alles geboden heeft. Van Nederlandstalig tot hardcore. Ook hardstyle is de laatste tijd veel te vinden in De Hoeve, nu wil De Hoeve hun gasten wat nieuws geven. Afgelopen 16 februari gaf De Hoeve voor het eerst jonge nieuwe Jump en Hardstyle talents de kans om te laten zien wat ze waard zijn. Op deze manier bood De Hoeve hun gasten vernieuwende dj’s met andere manier van draaien. De reacties op deze avond waren zeer positief, vele Dj’s hebben contact gezocht met de vraag naar een volgende editie. Ook het publiek was erg tevreden over de eerste keer.

Daarom zal De Hoeve iedere maand het nieuwe feest A Factory of Hardstyle organiseren. Iedere maand zal er dus voor nieuwe dj’s de kans zijn om hun kunsten te laten horen aan het publiek. Het zullen dus feesten zijn die nog niemand heeft mee gemaakt, omdat er djs draaien die soms nog nooit gehoord zijn door het publiek. Deze dj’s zullen dus hun eigen vernieuwende smaak brengen op deze feesten. De Hoeve wil op deze manier meer bieden als altijd dezelfde dj’s op een feest, maar juist een keer wat anders. Natuurlijk wel zo geselecteerd dat het een knallend hardstyle feest wordt.

Daarom wordt op Vrijdag 4 Mei A Factory of Hardstyle – The Next generation of Hardstyle georganiseerd. Met deze editie zullen 7 Dj’s de avond tot een succes maken, allemaal waarvan wij als organisatie denken dat deze Dj’s in de toekomst veel zullen betekenen voor de Hardstyle scène.

De Dj’s die deze avond zullen draaien zijn:
Barbarian
Monasso
Faistos
Ran-D vs Burnin' Diazz
Jones
Rik

De Hoeve is van plan dit feest iedere maand terug te laten komen en is daarom continu opzoek naar nieuwe talenten voor volgende edities. Mogelijkheden voor contact zijn: via Partyflock berichten te sturen naar Lid: Redixx Natuurlijk door langs te komen op 4 mei en persoonlijk contact te maken is het allerbeste.

14 opmerkingen

Ben benieuwd kom zeker kijken
Waar vind je tegenwoordig het nieuwe hardstyle talent?

Op Hardstyle NRG natuurlijk ;p
Mischien kom ik ff langs.
x
misschien kom ik ook bij jullie morgen nog ff afwachten tot hoe laat ik moet werken :)
 
ook wel aanwezig! :bounce:
 
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op donderdag 26 april 2007 om 21:11:
Barbarian (y)

Faistos (y)
Jones (y)
Rik (y)

Heb dr zin in :cheer:
Ik heb iig wel een leuke set klaarliggen. :)

Iedereen gewoon vroeg komen!
heb er zin in!!< egt top dit..­
 
Artiest Da Hustla
leuk idee...

tip : devon k :jaja: