Partyflock
 
­ Nederland

Let's tanz mit Toni Rios

gepubliceerd door , op
Tijdens aanstaande Koninginnenacht, Zondag 29 April 2007, is er een heerlijke ‘Tanz und Sjanz’ Koninginnenacht, met als internationale gast van deze nacht, el señor Toni Rios (Cocoon).

De van origine Spaanse Cocoon resident Toni Rios (Frankfurt) is al vele jaren een vaste waarde binnen de befaamde Duitse Cocoon organisatie en gelijknamige Frankfurtse club van Sven Väth. In Duitsland maakt hij al vanaf 1995 furore met zijn optredens tijdens de Berlijnse loveparades. Hij is een vast gezicht in de Frankfurtse scène en ook in de dan nog geopende befaamde hippe techno club Tresor, Berlijn. Vanaf 2000 vraagt Sven Väth hem bij Cocoon, om naast resident-DJ in de Frankfurtse Cocoonclub, ook de Cocoon recordings op zich te nemen. Toni compileert en mixt ook vele cd’s, waaronder de zeer succesvolle electro-techno Club-Amnesia-Underground edities. Echter, de liefde voor DJ’n en de vraag naar zijn optredens groeit sterk. De sympathieke en altijd enthousiaste Spaanse Frankfurter is ook een graag geziene artiest in vele internationale clubs in o.a. Spanje (Ibiza, Amnesia), Zuid Amerika, UK, en zelfs de VS. Ook op Festivals zoals ‘I Love techno’ in Gent, DanceValley, Mayday enz, enz, is Toni Rios een vaak geziene gast.Bovenal, en wellicht het allerbelangrijkste voor aanstaande zondag 29 April, is zijn enorm vlotte & gevarieerde tanzbare sound en zijn enthousiasme, om naar de TanzClub van Herr Zimmerman in Rotterdam te komen! Via zijn website uit hij al zeer snel zijn enthousiasme over de tanzclub van Herr Zimmerman! Toni blijkt een fan van het eerste uur van de buitenaardse kater, Herr Zimmerman. Bereid je derhalve voor op een wervelende main-set van Toni Rios tijdens deze KoninginneNacht!

Fraulein Z
De stevige tanzbare sets van Fraulein Z, o.a. tijdens de recente Amnesia-World Tour Nacht bij Herr Zimmerman, zullen we niet snel vergeten en ook deze KoninginneNacht zal zij de tanzvloer weer snel doen opvlammen! Deze charismatische & pittige dame staat aan de basis van de Herr Zimmerman Tanzclub en zij verdient veel respect! Berlijn en Spanje lonken al en Nederland is nog maar net begonnen...


James Nidecker
Over de bijzondere optredens, die de exentrieke artiest James Nidecker weet neer te zetten, raken we niet uitgepraat. Deze artiest is werkelijk uniek in Nederland en buitenland, met zijn unieke totall performance en ongenaakbare tanz-sets! James Nidecker is afkomstig uit de electronische avantgarde en heeft zijn roots zelfs liggen in de punk en metal scene, iets wat nog terug te vinden is in zijn performance, muziek en DJ stijl. Met zijn vette sound, weirde live microfoon-effecten en abstracte geluidsfragmenten, weet hij de dansvloer op zijn kop te zetten!
Ziet Nederland de dj's vaak als een spijkerbroek met T-shirt erboven.., dan hebben ze bij Herr Zimmerman met Fraulein Z & James Nidecker toch met andere aangename uitersten te maken!

Voorverkoop 17,-
Deur: 20,-


Und....

Zaterdag 5 mei, Bevrijdingsdag, David Carretta (Gigolo)
Mis deze ware electro ‘freak’ niet op zaterdagnacht 5 mei in de club van Herr Zimmerman. David Carretta van het befaamde Gigolo label (DJ Hell) zal een live act & DJ set verzorgen! Ook voor deze nacht kun je nu al online kaarten via de website van Herr Zimmerman kopen.

8 opmerkingen

Artiest Dacato
Echt fucking relaxt dit...wist dit uiteraard al maar dit zet me echt toch even aan het denken wat ik nu aanstaande Zondag moet gaan doen.
Nou, ik weet het wel.... Toni rios @ herr zimmerman! :-)
vind dat herr zimmerman het echt heel leuk doet in Rotterdam..

moet snel eens gaan kijken!!
Voor mij liever Rockit meets Rotzooii dan.. ook Toni Rios, maar ook nog eens Kowalski, Liebing, Danilo Vigoroti etc..

hoewel dit wel leuk dichtbij is.. ;)
Nog nooit geweest... is het een leuke tent wat kan ik verwachten??
Wat je kunt verwachten? in ieder geval niet wat je verwacht bij grote feesten als Rockit meets Rotzooii! De keren dat ik bij Zimmerman ben geweest was de sfeer altijd goed. Een intieme sfeer waar mensen zijn die echt willen feesten! En niet het grote massa gebeuren, daar word ik zo verdrietig van...
Je zou een keer langs moeten gaan om te zien hoe anders Zimmerman is dan alle andere clubs. (ik vraag me af of er nog wel echte clubs zijn die alleen hun eigen programmering hebben, naar mijn idee worden er alleen maar feesten gegeven van verschillende organisaties in locaties)... Nederland is wat dat betreft erg treurig! Er zouden meer clubs moeten komen als zimmerman!
Heb een TOPavond gehad! Inderdaad een zeer goede sfeer; intiem, gemoedelijk,relaxt, iedereen danst en feest. Zo hoort het te zijn! Geweldig! :D