Partyflock
 
­ Nederland

Wild Romance - The Late Queensnight Edition

gepubliceerd door , op
Wild Romance - The Late Queensnight Edition
20 april 2007
FeestWild Romance · The Late Queensnight Edition
Datumzondag 29 april 2007
LocatieRumours
Binnen het team van Wild Romance zijn er de laatste tijd onverwachte ontwikkelingen geweest. Dit heeft jammer genoeg geresulteerd in een min of meer gedwongen pas op de plaats van Wild Romance, een geruchtenstroom heeft diverse verhalen de wereld ingebracht dat Wild Romance ter ziele is gegaan. Maar niets is minder waar, want Wild Romance staat weer in de agenda van Partyflock. Wild Romance het enige erotische feest op de Koninginnenacht 2007 in het noorden van het land, zal voor het eerst neerstrijken in de Friese hoofdstad. Leeuwarden/Friesland die geen traditie heeft de dag(nacht) voor Koninginnedag een groot feest te hebben binnen haar grenzen zal er aan moeten geloven. Wild Romance zal wederom baanbrekend zijn in een van de noorderlijke provincies.

Wild Romance - The late Queensnight Edition zal het noorden op een dj line-up trakteren met een internationale inslag, want binnen de line-up zal speciaal uit Polen dj Carrsten Hell (club/uplifting) een set brengen. Hij begon als 14-jarige jongen te draaien. Toen Carrsten Hell 18 jaar was, kwam hij als jongste dj binnen bij RMF FM, het grootste Poolse radiostation. Carrsten Hell draaide daarna in vele clubs met internationale djs maar hij ontbreekt ook niet tijdens de grote zomerevenementen (Sunrise Festival, Crazy Summer Event met bezoekersaantallen van over de 30.000 partypeople) in het totaal losgeslagen Polen, althans op house-gebied. Ook het nieuwe talent uit de stad Utrecht dj Jordy d´oro die nu aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden studeert, mag zijn opwachting maken met zijn club- en technobeats. Maar ook uit Friesland (voor velen ook het buitenland) zal een vertegenwoordiging zijn: dj Asino uit Drachten staat in de opstelling om zijn provincie te verdedigen. Ook zal een dj van Molukse afkomst uit Almere in de line up staan, dj Mickey T, maar hij is niet de enige van Molukse afkomst. Ook MC Sensara zal meedoen om deze editie als vrouwelijke mc en zangeres haar vocale kunsten te laten horen. Dit zal zij doen met een optreden van de djs The Brothers Funk die op dit moment in de dancecharts staan met hun dancehit Are U on drugs.

De enige female dj zal Miss Melody zijn, die voortaan aangekondigd wordt op de flyers en posters met de aanduiding NL/SP aangezien Miss Melody niet alleen optreedt in Nederland maar ook heel vaak in het land waar ze is opgegroeid, Spanje. Wild Romance zal haar nieuwe aanduiding als eerste brengen in de partyscene. Een female dj waar Nederland trots op kan zijn en die met haar nieuwe tracks die net uitgekomen zijn op het punt staat om internationaal door te breken. MC Sensara zal tijdens de set van Miss Melody ook haar zangvocalen ten toon spreiden. Wild Romance presenteert ook met trots de Nederlandse van Hindoestaanse afkomst dj Praveen in het noorden, Praveen die een alleskunner is en iedereen zal verwennen met latinohouse beats en uplifting house.

The Late Queensnight Edition zal een scala van stromingen brengen, maar dat mag geen probleem zijn omdat heel Nederland in een feeststemming leeft. Dus elke sound moet makkelijk ingepast worden in deze speciale editie van Wild Romance. Maar voor de liefhebbers van trance, hardtrance zullen de volgende djs deze sound vertegenwoordigen: dj Solar uit Assen, dj Dnice en dj L.A Gune beiden uit Groningen, oude bekenden uit de Wild Romance opstellingen.

Tenslotte zal het opkomende sensatie uit de provincie Noord-Holland op het gebied van trance progressive sound eindelijk zijn opwachting doen in de line up van Wild Romance, dj Toyax 25 jaar uit Haarlem, die sinds woensdag 18 april weet dat hij in de internationale dj line-up staat op een van de grootste house-festivals van Europa Nature One, op vrijdag 3 augustus van dit jaar in Duitsland. Toyax een goede vriend van de conceptdesigner van Wild Romance staat daar in de opstelling met namen van internationale allure met onder andere Carl Cox, Paul van Dyk, Armin van Buuren en Ferry Corsten. Het noorden mag blij zijn dat Toyax nog op het nippertje in het progamma gedrukt kan worden, omdat hij dezelfde nacht nog een gig heeft.

Maar er is meer op zondag 29 april aan de hand, omdat het eigenlijk de nacht is voor de nationale feestdag die op maandag valt dit jaar. En omdat men op Koningendag 2007 niet door kan feesten, omdat de volgende dag het weer een gewone werk/studiedag is voor iedereen, is het deurbeleid versoepeld! Wild Romance - The Late Queensnight Edition zal de nationale feestdag in gaan luiden in Friesland. Dresscode is Dress2Impress! Met deze voorwaarden geen spijkerbroeken en geen sportschoenen, geen voetbalshirts, geen caps. Dresscode tips, lingerie, lak, leer en uniform of leef jezelf uit om te imponeren. Leeftijd 18 jaar en ouder en er zal controle daar op gedaan worden, bij twijfel van de security. Tenslotte er is wederom een cameraverbod voor iedereen of er dient toestemming verleend te zijn. Inmiddels hebben al enkele fotografen hun mederwerking toegezegd om op The late Queensnight Edition van Wild Romance aanwezig te zijn om hot pics te gaan nemen van de acts en het feestende publiek. Kaartverkoop alleen aan de deur, in totaal € 12,50 per persoon voor 11 artiesten met internationale uitstraling, dansers en erotische acts. Maar er zullen ook speciale kortingsacties komen. Dit is te volgen op de speciale website www.wildromance.eu daar zal de time-table ook verschijnen.

7 opmerkingen

jeej! denk niet dat er veel mensen komen voor 12,50 ;)
Artiest {SHOWLIST artist 5857, 48621}
12,50 prikkie
 
wat een hoeveelheid text... :S Maar ok.. Asino/Mickey T / Sensara Rocks! Tijd voor de grote festivals b'kort!

Ga jullie even pushen hiero in A'dam.
 
Artiest Waai
Ga zeker rondkijken en wie weet vind ik dames met uitstraling of goede danseressen uit regio noorden voor Dance Valley en of FFWD Dance Parade en andere projecten voor in de zomer! (f)
http://www.youtube.com/watch?v=jaQ4A1AHDZg

Be yourself..dress2impress...Prepare yourself 4 Wild Romance The Late Queensnight Edition

De provincie Friesland zal er aan moeten geloven...eindelijk een groots opgezette feest tijdens de Koningennacht!
Newsflash The Late Queensnight Edition

Leeuwarden(Friesland) maakt zich op voor zijn eerste grote danceparty die gepland staat op de Koningennacht, iedereen gaat er vanuit dat eindelijk de provinciestad van Friesland bijgevoegd kan worden tot het rijtje van grote steden die de avond voor Koningendag levendiger zijn geworden met grote dansfeesten. Na gisteren telefonisch contact gehad te hebben met kledingverhuurbedrijven in Leeuwarden, mag men concluderen dat met name dames zich goed aan het voorbereiden zijn, want veel sexy outfits die bij een erotic party passen zijn in de verhuur gegaan. Dus de verwachting is na zonnige uurtjes overdag dat het Koningennacht feestelijk wordt ingeluid in Rumours Leeuwarden (www.rumours.nl) tijdens Wild Romance, wel moet men rekening blijven houden met de volgende zaken:

1. Leeftijdgrens is 18 jaar, er kan gecontroleerd worden tijdens het feest. Er volgt geen teruggave van entreegeld wanneer men niet aan de leeftijdgrens voldoet.
2. Er geldt een dresscode geen sportschoenen, geen sportshirts, geen caps, geen blauwe jeans. Dress2Impress
3. In het gehele pand geldt een totale cameraverbod, dit geldt ook voor het maken van filmpjes en beelden met mobiele telefoons. Er worden professionele partyfotografen ingezet, die hebben allemaal toestemming gevraagd en of verleend gekregen van de organisatie. Voor de volgende websites zullen zeker foto's genomen;
www.partyflock.nl www.clubjugde.com www.axeweb.nl www.partyfotografie.nl www.xplicitmedia.com
4. In de gemeente Leeuwarden gelden vrije sluitingstijden voor de horeca, maar men moet rekening houden met een regel die ook tijdens Wild Romance geldt, en dat is dat iedereen voor 03.00 uur binnen moet zijn. Dus wanneer je het pand na 03.00 verlaat kan je ook niet meer terugkeren.

Wil je een impressie van Wild Romance feesten? Ga naar http://groningen.i-see.tv/ of check onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=jaQ4A1AHDZg

Tenslotte er zullen door diverse personen gescout worden naar dames met uitstraling omdat Junior Dance Events tijdens de FFWD Dance Parade Rotterdam een kar zal gaan opvullen in samenwerking met Global Twist Music, danservaring niet noodzakelijk. Ook zoekt Junior Dance Events naar danseressen dit voor mogelijke afterparty van FFWD Dance Parade Rotterdam, maar ook voor Dance Valley Madhousestage DJ Jean 2007 en andere outdoorevenementen tijdens de zomer ingezet kunnen worden. Kansen voor dames uit het noorden of Friesland om een keer daarbij als danseres of act aanwezig te zijn, is met het inbrengen van Wild Romance tijdens de Koningennacht in Leeuwarden worden plotseling verhoogd.

Wild Romance The Late Queensnightediton - Line up

Miss Melody - Nederland/Spanje
Carrsten Hell - Polen
The Brothers Funk - Dancehit: Are U on Drugs?
Toyax - Nature One 2007 (Duitsland)
Praveen - Latino House and more
Mickey T
Asino
L.A. Gune
Dnice
Jordy d'Or
Solar
MC(live zangset) Sensara