Partyflock
 
­ Nederland

UHP komt met Acid/Oldschool en Early Hardcore in Enschede

gepubliceerd door , op
UHP komt met Acid/Oldschool en Early Hardcore in Enschede
19 april 2007
Na een succesvolle eerste editie van Prozpect is het nu tijd voor Ultimate House Project om even weer terug in de tijd te gaan. De nieuwe standaard geluidsset van Ultimate House Project heeft zijn werk uitstekend gedaan, en schreeuwt erom om weer eens wat oud voer te krijgen.

Als eerste komt Ultimate House Project op vrijdag 11 Mei met For Fools. Dit nieuwe concept staat voor acid en de oudste oldschool. Terug naar het prille begin van house muziek in zijn geheel. Even terug naar de wortel, en horen hoe een muziek stroming geboren werd. De naam van het concept is gekozen vanwege de rare tunes die vaak verwerkt werden in deze vormen van house. De bedoeling is ook om deze avond een freaky en tegelijk een relaxte sfeer te creëren in Conga. Dus haal die afro pruiken gerust weer uit te kast, zet je petje binnenste buiten op je hoofd, en zorg dat je gezicht in zonneschijn mode staat.

Ultimate House Project resident Crackor zal ook deze avond uiteraard zijn kunstje komen vertonen op For Fools. Hij heeft een bijzondere collectie oldschool en schroomt er niet om deze met het publiek te delen. Niemand minder als The X-Men zullen laten horen waar het nou allemaal echt om draait in de acid en oldschool scene, en zullen samen gegarandeerd Conga 90 graden op zijn kop zetten. Hier naast hebben we nog 2 live acts; Da Fools en Tonnie Beernink. Deze 2 gloednieuwe live acts zullen acid in een nieuw jasje trachtten te steken. Geheel zelf geproduceerde acid, van twee groepen getalenteerde producers. Dan mist er nog een naam in dit rijtje, en dat is vast niet voor iedereen een verassing, namelijk Holly. Want als er oldschool in het spel is, lijkt Holly zich hier altijd prima thuis te voelen. Er zijn er weinig die kunnen tippen aan de oldschool kwaliteiten van deze man. Het beloofd dus een dolle bende te worden op deze vrijdag avond in Conga.

Op 1 Juni is het weer de beurt aan Irreversible om Conga uit haar voegen te doen schieten. Irreversible behoeft geen introductie meer, want in de regio Twente word dit feest al heel wat jaartjes gehouden. Nu Irreversible kleur bekent heeft, en heeft besloten om zich puur te richten op early hardcore en oldschool, is het tijd dit nogmaals keihard te bewijzen. Met het nieuwe geluidsysteem, en de line up die Ultimate House Project presenteert, kan dat haast niet mislopen. Niemand minder als Dano zal deze avond Enschede aan doen, en het geluidssysteem behoorlijk op de proef stellen met zijn altijd knallende early hardcore. Ook Bazz zal zijn gezicht weer eens laten zien in Enschede. Deze DJ gaat al behoorlijk lang mee, en heeft vroeger in heel wat gabbers uit hun dak zien gaan op zijn setjes. Verder hebben we nog een battle van twee oude bekenden genaamd Beukmanz en Styx, welke er alles aan zullen doen elkaar te overtreffen. Daarnaast komt early hardcore grootmeester Michel F laten horen wat nou echt early hardcore is, en zal resident Crucifier zoals altijd weer een dijk van een set komen neerzetten. Kortom, het zal er weer ouderwets ruig aan toe gaan op deze vrijdag avond in Enschede.

Dus, als je van de oude stempel bent, of als je gewoon niet genoeg kan krijgen van acid, olschool en/of early hardcore, dan zijn For Fools en Irreversible de feesten bij uitstek om een avond lekker los te gaan.

6 opmerkingen

 
Werkzaam bij Ultra Music
Artiest {SHOWLIST artist 74248, 28495, 28992, 65520}
wordt weer een gezellige bende komt allen :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 106212, 5320}
Gaat weer een dikke, vette hoer'nbende worden :jaja:!!!
Na een succesvolle eerste editie van Prozpect


Zo succevol was het niet, drukker dan op de foto is het niet geweest. wel jammer want de muziek was wel goed te doen die aaf.
:respect: Partyraiser:respect:




Deze editie wel aanwezig ,lekker aan de ACID & ECHTE OLDSCHOOL!!
laatste aanpassing
 
Prozpect was voor een eerste editie succesvol betreft muziek geluid en sfeer...het was wat rustig omdat het de eerste editie was;)
 
Artiest Baz Reznik
X-men: is dat van Percy X of een andere X-men?
 
X-Men is DNS & Planet X