Partyflock
 
­ Nederland

Ferry Corsten en Marco V op tournee met Dancetour 2007

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten en Marco V op tournee met Dancetour 2007
6 april 2007
In het centrum van je eigen stad gratis genieten van top DJ’s Ferry Corsten en Marco V, dat kan bij Dancetour 2007. Deze zomer zorgt Stichting Dancetour ervoor dat de centra van negen steden in Nederland worden omgetoverd in een dansende mensenmassa. Jong en oud kunnen in hun eigen stad een dag lang gratis genieten van ’s werelds bekendste DJ’s, maar ook van lokaal talent. Het rondreizende dancefestijn, waar veel jongeren bij betrokken zijn door middel van participatieprojecten, begint op Koninginnedag met Dancetour Dordrecht waar ruim 35.000 bezoekers worden verwacht. De tournee door Nederland wordt afgesloten op 30 augustus in Doetinchem.

Concept
Het Dancetour-concept is eenvoudig: Top DJ’s die overdag optreden op een centrale buitenlocatie in de stad, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar vormen van eind april tot eind augustus achtereenvolgens Dordrecht, Lelystad, Breda, Maastricht, Leeuwarden, Goes, Apeldoorn, Eindhoven en Doetinchem het decor voor de internationale DJ-top op dance-gebied. De verwachting is dat Dancetour deze zomer ruim 150.000 bezoekers trekt. Ook dit jaar steunt Dancetour weer een goed doel. Er is gekozen voor KidsRights, waarmee een samenwerking voor onbepaalde tijd wordt aangegaan.

Samenwerking jongeren
Naast de zeer intensieve samenwerking met de gemeente, werken er in de voorbereiding en tijdens het evenement meer dan 100 plaatselijke jongeren mee. Studenten van het plaatselijke ROC of HBO organiseren een DJ workshop zowel op het evenement als op locaties van hun school. Er zijn ook studenten die een promotie/communicatieplan schrijven voor Dancetour en studenten voeren een publieksonderzoek uit onder de bezoekers. De op- en afbouw is in samenwerking met bureau Jeugdzorg.

Jong DJ-talent uit de regio krijgt, door middel van een DJ contest op www.dancetour.nl voorafgaand aan elk evenement, de kans om op te treden tijdens een Dancetour evenement.

Artiesten
De beste internationale DJ’s treden op bij Dancetour! Tijdens alle Dancetour evenementen treden Ferry Corsten en Marco V op om het publiek te vermaken, twee top DJ’s die bijna alleen nog maar in het buitenland te bewonderen zijn. De Nederlandse Top DJ/producer Ferry Corsten heeft wederom een succesvol jaar achter de rug. Zijn album L.E.F. behaalde in de Verenigde Staten binnen twee weken de hoogste positie in dance download charts van iTunes en eindigde zelfs in de top 10 van best verkopende dance albums van 2006. Na het succes van het eerste album uit de Passport compilatie, Passport: Kingdom of The Netherlands in ditzelfde jaar, zal binnenkort zijn tweede album uit deze serie worden uitgebracht, te weten Passport: United States of America. De keuze om deel te nemen aan Dancetour 2007 is voor de DJ een logische stap: In 2007 heeft Ferry zich exclusief verbonden aan Kidsrights als ambassadeur. Met dit ambassadeurschap zal Ferry zich inzetten om de bewustmaking en de betrokkenheid bij het onderwerp kinderrechten onder jongeren in de leeftijd van 16 – 25 jaar te vergroten. Marco V treedt al zeven jaar op tijdens Dancetour Dordrecht en gaat dit jaar op tournee met Dancetour door Nederland. In Nederland is Marco V één van de grootste DJ’s van het moment en zijn V-sound wordt met de dag populairder. Marco V scoorde vorig jaar een dikke hit in de UK met zijn single "False light" afkomstig van het succesvolle "200V" Album. Deze zomer komt Marco V met de zijn nieuwe mixalbum Combi:Nations 3! Combi:Nations deel 1 was door MixMag gekozen als een van de 10 beste mixalbums van 2004. Naast deze twee DJ’s zijn afwisselend onder andere DJ’s als DJ Jean, Benny Rodrigues, Bart Claessen, Ronald van Gelderen, Menno de Jong en Benjamin Bates te bewonderen tijdens Dancetour 2007.

27 opmerkingen

:no: dat klinkt niet slecht!
:)

hebben weer goeie dj's weten te strikken O:)


:cheer:
Marco V in Leeuwarden zou top zijn.
Wordt wel weer eens tijd.

Te lang niet gehoord in Leeuwarden.
 
Uitspraak van Marlin op vrijdag 6 april 2007 om 09:49:
Marco V in Leeuwarden zou top zijn.
Wordt wel weer eens tijd.

Te lang niet gehoord in Leeuwarden.

Haha don't worry!

"De beste internationale DJ’s treden op bij Dancetour! Tijdens alle Dancetour evenementen treden Ferry Corsten en Marco V op om het publiek te vermaken, twee top DJ’s die bijna alleen nog maar in het buitenland te bewonderen zijn."
 
moet x langs zwolle komen (I)
 
Marco V op alle dancetouren :cheer:

HET MOET NIET GEKKER WORDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Top top, deze twee mannen zijn goed! :p Heb er zin in!
Ik vindt de dancetour persoonlijk vrij zout maar de "hardtour" die hier in Goes tegelijkertijd georganiseerd wordt voor het hardere houseminded publiek wordt vast weer super ghehehe :D:D
Nice!Dus als ik t goed begrijp zou t kunnen dat Benny Rodriques op de Dancetour in Goes zou kunnen draaien!? Ik hoop t!
:bounce:
 
Marco V (y) ben benieuwd naar zijn nieuwe combi:nations 3 cd! die zijn altijd vet..
 
Ik zie de lokatie Maastricht wel in de tekst maar niet in de agenda...how come...!!!!!!!!
Zal het dus niet gaan worden met Queensday
Ga ik denk maar naar leiden naar armin..
Ik hoop echt dat Ferry, Marco en Jean alle 3 zeker aanwezig zullen zijn in Eindhoven.
Na zo'n dagje Decibel op de zaterdag ervoor is dit een zeer mooie finale van dat weekend!
Vincenze: Ferry is zeker in Eindhoven en Bart Claessen ook!
Uitspraak van Dancemania op vrijdag 6 april 2007 om 14:56:
Vincenze: Ferry is zeker in Eindhoven en Bart Claessen ook!

Eindhoven was gezellig vorig jaar. Met Ferry & Bart wordt het dus nog gezelliger :lol:
laatste aanpassing
V en Corsten in Dtc :cheer:

Maar wanneer?
Marco V in Leeuwarden? :lief: :lief: :lief: :lief:

Make my day!! :D
 
Dit is opzekers een hele gave line up (Y)

Dat gaat feest worden :bounce:


Vorig jaar was het dit,

00:00 - 00:00: MC: Da Silva
13:20 - 14:40: Progression
14:40 - 16:00: Ronald van Gelderen
16:00 - 17:30: Ron van den Beuken
17:30 - 19:15: Marco V
19:15 - 21:00: Marcel Woods
 
ja ja mensen word weeer rellen 30 april in dord.. zoals het elk jaar gebeurd... nou dit keer ben ik er ook weer hoor... ken k weer mensen uit lachen die de politie even lekker aan het uittesten zijn:D:D
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 april 2007 om 23:47:
word weeer rellen 30 april in dord..

Nou ik heb vorig jaar daar niks van gemerkt, twas heel erg gezellie met al die mensjes die aan`t feesten waren :yes:

Ik heb wel die mafkees aan de lantaarnpaal zien hangen....:roflol:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 april 2007 om 23:47:
ja ja mensen word weeer rellen 30 april in dord.. zoals het elk jaar gebeurd... nou dit keer ben ik er ook weer hoor... ken k weer mensen uit lachen die de politie even lekker aan het uittesten zijn

vet man (y)
Uitspraak van Mantanna op zondag 8 april 2007 om 11:50:
30 augustus

Ik zal de vorige keer idd eens wat beter gaan lezen ;)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 april 2007 om 23:47:
ja ja mensen word weeer rellen 30 april in dord

volgens mij was dat den haag.. ;)
 
FRESH NEWS @ www.dancetour.nl

Dancetour Dordrecht 2007 beste line up in zeven jaar