Partyflock
 

Can't get enough - Music from the good old days

gepubliceerd door , op
afbeelding Can't get enough - Music from the good old days
FeestCan't get enough · Music from the good old days
OrganisatieCan't Get Enough
LocatieQ-Nation
Datumzondag 22 april 2007
WinactieCan't get enough actie, gesloten
StadBreda
Vroeger was alles beter! Nou niet dus! Het leven van nu biedt juist zoveel meer waarde! Internet, mobiele telefoons, GPS noem het maar op. 10 jaar geleden hadden we het allemaal nog niet. Het wordt eigenlijk tijd om eens met dat bovenstaande cliché af te rekenen. Maar aan de andere kant is soms ook wel eens erg leuk om nog eens aan vroeger terug te denken. Misschien was het niet altijd beter maar het was vaak ook wel erg mooi en gezellig. Zeker onder begeleiding van goede muziek wordt zo een reisje terug naar het verleden helemaal aangenaam.

Zo soort ervaring gaat plaats vinden op 22 april in de Q-Nation te Breda. Een avond boordevol trance, hardtrance en jump classics gaan er voor zorgen dat de bezoekers nog 1 keer terug de tijd in kunnen. Je kent ze wel, van die mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen! Dit alles gaat gebeuren onder vakkundige begeleiding van achter de draaitafels door o.a. DJ’s K-C, bekend van de maandelijkse Zino classix ochtend en La nina, voormalig Club X resident. Ook DJ Pat B bekend van o.a. Reverze en Qrimetime zal aantreden om de stevigere klassiekers nog eens te laten passeren. Daarnaast staan D.J.E.F., MvT, Freak-B, Gila & Gino D ook in de line up.

Een avond gevuld dus met de lekkerste muziek uit het verleden. Kenmerkende sounds uit legendarische discotheken zoals Zillion, Illusion en Atmoz. Kun jij daar nog steeds geen genoeg van krijgen dan is dit het feest waar jij je thuis gaat voelen. De Q-Nation zal voor deze gelegenheid in 2 area’s verdeeld worden. Area 2 zal worden omgetoverd tot een chill out en op de achtergrond krijg je de betere groove & electro classics te horen. Besprenkel dit alles nog eens met een licht erotisch tintje en je hebt “Can't get enough”. Met dit nieuwe party concept wil de organisatie vooral niet te veel stunten met gigantische dj affiches maar het geheel terug brengen naar zijn basis. Mensen moeten vermaakt worden en dat zal de 22e dan ook zeker gebeuren. Een hapje, een drankje, een sfeervolle decoratie. Een mix van ingrediënten die ervoor gaan zorgen dat dit een geweldige avond gaat worden.

De deuren gaan open om 16:00 uur. Het feest zal duren tot 00:00. Ideaal dus mocht je maandag weer moeten werken. De Q-Nation ligt in het centrum Breda. Je kunt het beste je auto parkeren in de Barones. Deze parkeergarage ligt op nog geen minuut lopen van de Q-Nation.

7 opmerkingen

verwijderd
Bestaat het 'hokje' jump al zo lang dat men over classics kan spreken?? Maar verder altijd leuk, een avondje classics. Al zou ik het niet een 'nieuw party concept durven noemen zoals de organisatoren hier beweren ;-)'
Maar iedereen die gaat, ENJOY!
verwijderd
yep
permanent verbannen
Werkzaam bij Creative Elements
er was al jump in 1998 ofzo toch :D Club X / Bonzai / Jumper / Babyboom special (dj isaac) en Rotterdam tekno niet te vergeten.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 maart 2007 om 14:29:
Bestaat het 'hokje' jump al zo lang dat men over classics kan spreken??

Ja, dat is er! De echte jump is wel onstaan rond 98. Voornamelijk toch wel op het jumper records label en aan verwanten uit belgië (byte progressive enzo)

Daarvoor was er al stevige club muziek die soms naar de jump toe neigde... Klassiekers genoeg zou ik dus denken! :)
verwijderd
En als Pat B dat zegt !!!

Heb er zin in :P Wordt mooi zondagje ;)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 30 maart 2007 om 17:26:
er was al jump in 1998 ofzo toch Club X / Bonzai / Jumper / Babyboom special (dj isaac) en Rotterdam tekno niet te vergeten.­

idd..!! klassiekers zat!!
Uitspraak van Pat B op vrijdag 30 maart 2007 om 18:29:
Ja, dat is er! De echte jump is wel onstaan rond 98.­ Voornamelijk toch wel op het jumper records label en aan verwanten uit belgië (byte progressive enzo)

Daarvoor was er al stevige club muziek die soms naar de jump toe neigde...­ Klassiekers genoeg zou ik dus denken!

idd!!
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 maart 2007 om 14:29:
Bestaat het 'hokje' jump al zo lang dat men over classics kan spreken??

lijkt me wel ja, denk aan Da Boy Tommy - Halloween en Da Rick - Attention.
Dat waren (volgens mij) de tracks waarmee t allemaal begonnen is...