Partyflock
 
­ Nederland

Barrio Habana is er klaar voor

gepubliceerd door , op
Barrio Habana is er klaar voor
30 maart 2007
In 2007 zal Barrio Habana in Arnhem, starten met het organiseren van evenementen in samenwerking met grote dj`s uit binnen -en buitenland. Barrio Habana, cocktailbar-danceclub, bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem. Het cultuurrijke koloniale verleden van Cuba is terug te vinden in de inrichting.

Als eerste in deze reeks presenteert Habana, 6 april, in samenwerking met het label Playectra, een nacht in het teken van het Italiaanse duo Harley & Muscle (officiële dj`s van de International DanceMusic Awards 2007). Harley & Muscle zijn bekende DJ en producers. Zij komen uit Italie, Milaan. Hun laatste nummer Deeper love is een wereldwijd succes. Harley & Muscle zullen de bezoekers trakteren op een warme nacht vol met funky deephouse.

Het feest start om 22.00 uur met een optreden van een andere Italiaan, Sellin Coll. Sellin Coll is een dj producer ,die zowel in de italiaanse keuken, als achter de draaitafel het mixen in zijn vingers heeft om er een smakelijk avondje van te maken.
Deze avond zijn er verscheidene dj's, producers en platenmaatschappijen uit verschillende landen aanwezig om deze happening mee te maken. Ook is er een showbarman aanwezig, die de meest spectaculaire cocktails mixt.

Barrio Habana is er klaar voor!
Voor meer info en reacties : www.playectra.com // Voor reserveringen: www.barriohabana.nl

8 opmerkingen

Jah, mooi sowieso...ben er vaak genoeg geweest...We zullen zien...
WHAHAHAHAHAHAHAAA.... wie de fuck zijn dat, die coole dudes???
 
Artiest Richard Soul
Dit is wel dope stuff!! ze mogen ook wel effe langs de studio komen. Deze gasten weten wel wat deephouse is! goede actie dit
super lekkere cocktails daar :D zal wel beter zijn deze actie :D top tent!