Partyflock
 
­

Gastenlijstplaatsen The Sessions

gepubliceerd door , op
<p>
Er zijn 4x2 gastenlijstplaatsen te winnen voor</p>
<h3>
<a href="index.php?SECTION=party;ACTION=single;PARTYID=670">The Sessions</a>
</h3>
<p>
Van vrijdag 22 maart 2002, met C-Jay, Clay, Roland K. en San!
</p>
<blockquote>
<p>
Op 22 maart a.s. is het weer tijd voor The Sessions in The Q in Zwolle. Een week eerder dan gebruikelijk, omdat normaal gesproken iedere laatste vrijdag van de maand The Q gastheer is van deze avond.

Op 22 maart staan de volgende dj's op het programma: San, bekend van onder andere Kremlin, waar hij iedere zaterdagavond in de kleine zaal te bewonderen is met uplifting progressive en techhouse. C-Jay, The Sessions resident en binnenkort ook als Different resident te bewonderen, zette afgelopen zaterdag The Q nog op zijn kop met zijn zeer groovy set. Roland K, onder andere bekend van Kremlin en SanProject, is een zeer veelbelovende dj. Clay, de laatste van het stel, vult met zijn af en toe diepe sets de overige dj's prima aan.

The Sessions toont al weken aan met stijgende bezoekersaantallen een feest te zijn waar veel toekomst in zit. De waardering in Zwolle en ver daarbuiten stijgt dan ook. Samen met The Q, dat garant staat voor een gezellige omgeving, een feest wat je niet mag missen.
</p>

</blockquote>
<p>
Als je kans wilt maken, stuur dan het antwoord op de volgende vraag:
</p>
<p><cite>Op welke vrijdag van de maand wordt normaliter The Sessions in The Q gegeven?</cite></p>
<p>naar <a href="mailto:vrijkaarten@dance.student.utwente.nl?subject=the_sessions_22_maart">vrijkaarten@dance.student.utwente.nl</a> met als onderwerp '<em>The Sessions</em>' en vergeet niet je <em>Partyflock login</em> te vermelden!
</p>

3 opmerkingen

hmmm lekker
de vorige keer dat ik er was, was het ook gratis :-P

dat krijg je als je per ongeluk om 10 uur al binnen staat :-D
tikkertje spelen!!
Cool!!!!