Partyflock
 
­ Nederland

Zeeland’s Confused Events party update

gepubliceerd door , op
Zeeland’s Confused Events party update
19 september 2006
Divinity of Jump
Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover, de eerste editie van Confused Events hun nieuwe concept Divinity of Jump zal een feit zijn. De muziek stijlen waar dit concept zich op richt zijn: Jump, French-Tek, Hardstyle & Oldschool. Club Divine zal ook voor de eerste keer dienst doen als locatie voor een concept van Confused Events. Het is een mooie zaak met een wat chique uitstraling en een sluitingstijd die ligt op 05.00. Door de ligging van Divine, aan het marktplein in Middelburg Centrum is het een stuk makkelijker te bereiken voor de meeste mensen in Zeeland dan de hooizolder dat normaal gesproken is.

De avond heeft voor doel een intieme en gezellige sfeer te creëren maar wel met een line up die Nationaal en Internationaal doet spreken binnen het genre van de avond. Naast de resident dj’s: M-ystery, Blade & Demon zullen er elke avond twee headliners zijn en een upcoming of local talent. Over aanstaande vrijdag kan er alvast verklapt worden dat The Darkraver van 02.00 tot 03.30 zal draaien, dus ook nadat de cafe’s zijn gesloten is het zeker nog de moeite waard om langs te gaan. a.s. Vrijdag 16 maart: The Darkraver, Pat B, Unique, M-ystery, Blade & Demon.

De tweede editie zal in het teken staan van twee resident deejays van een van de grootste en meest toon aangevende Jump Clubs in België, namelijk Complex.
Vrijdag 4 Mei: Coone, Dark-E, Mike, M-ystery, Blade & Demon. Speciaal voor deze avond zal er een ander geluidssysteem worden neergezet in Divine, dus beste bezoekers er word niet op het geluid van Club Divine zelf gedraaid.

Nog een advies voor de mensen die er heen gaan, zorg dat je niet TE laat komt want 350 man is het maximum in Divine.

No Excuse
Na twee succesvolle edities gehad te hebben van No Excuse welk beide in het teken stonden van de verjaardag van M-ystery zal No Excuse met regelmaat terug keren. Deze avond zal uiteraard worden gehouden in Discotheek de Hooizolder zoals men gewend is van meeste evenementen van deze organisatie.

De ‘’No Excuse’’ avonden zullen een goede opbouwende avond zijn van de hardere stijlen muziek, er word begonnen met Jump en Hardstyle en zo opgebouwd naar de Early Hardcore en Hardcore. Voor deze editie zijn de volgende deejays uitgenodigd: Tha Playah, Genius, Reza, Milo, Tera-pi, M-ystery, Blade & Demon

Confusion – back by dope demand
Na bijna 8 maanden wachten zal het dan eindelijk tijd zijn voor de terugkeer van Confusion. Confusion is toch wel een van de bekendste concepten in Zeeland en de trots van de organisatie, hier begon het allemaal mee en wat ons betreft zal het ook nog lang blijven.

Omdat de organisatie dit concept speciaal vind en het ook speciaal en exclusief wilt houden zal dit concept slechts twee keer in het jaar plaatsvinden in Discotheek de Hooizolder zodat iedereen hier naar uit kan kijken. Acht maanden wachten is natuurlijk wel erg lang daarom is Confusion op 25 mei ‘’Back by Dope Demand’’. Deze avonden staat voornamelijk in het teken van artiesten / hoofd acts uit de ‘’oude doos’’ die tot de dag van vandaag nog steeds door knallen aan de top! Ook zal er voor deze editie van Confusion weer een extra podium worden gebouwd voor de deejays zodat deze wat meer in het midden punt zullen staan, en het een extra dimensie en sfeer geeft aan het evenement.

Vrijdag 25 mei is het dus weer een dag voor verwarring en de artiesten die deze avond voor de verwarring gaan zorgen zijn: Paul Elstak & Mc Ruffian, Nosferatu, Djexunz, M-ystery, Blade & Demon. De avond zal gehost worden door Mc Kronox

Zoals jullie merken zitten de mannen van Confused Events niet stil, om up to date te blijven over deze organisatie raden wij aan om de agenda: Confused Events en de site: www.confused-events.nl goed in de gaten te houden voor komende evenementen.

8 opmerkingen

Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
:cheer: :bounce: :cheer: :bounce:

Time table voor a.s. vrijdag 16 maart.

23:00 - 00:00: Unique
00:00 - 01:15: Pat B
01:15 - 02:00: M-ystery
02:00 - 03:30: Darkraver
03:30 - 04:15: Demon.
04:15 - 05:00: Blade

En zoals het in het bericht staat lijkt het net of we alleen een ander geluid systeem hebben met de Complex Edition, maar dit zal morgen ook gewoon het geval zijn!
laatste aanpassing
Heb er zin in :D
Krijg ik die spoedcurcus nog Mystery :d
(Y)
 
Mc Ruffian :D
 
Oh, oh, oh, het gaat maar door met die verwarde evenementen!

:lol:
 
Nice ! (y)