Partyflock
 
­ Nederland

WiLDCHiLD World Tour

gepubliceerd door , op
De Britse Dance organisatie WiLDCHiLD is momenteel begonnen aan een wereldtournee. In samenwerking met JP zal WiLDCHiLD op 30 en 31 maart feesten organiseren in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en in de Haagse AStA. WiLDCHiLD kennen we uiteraard van hun knalfeesten in de Ministry Of Sound, Brixton Academie in Londen en van Club Space op Party Island Ibiza. Wanneer je een liefhebber bent van de echte UK Trance en HardTrance sounds dan moet je 30 en 31 maart zeker in je agenda vrijhouden.

Samen met WiLDCHiLD zal de organisatie van de Transformer parties twee nachten lang een overdonderend feest neerzetten. Vrijdag 30 maart, de eerste nacht van de World Tour zal in de Waerdse Tempel plaatsvinden. Deze nieuw gebouwde en ruim opgezette venue heeft een prachtige zaal en een geweldig sound systeem.
Zaterdag 31 maart zal er in de onlangs verbouwde AStA twee areas gevuld worden met een keur aan Engelse DJ’s. Area 1 zal in het teken staan van UK Trance, HardTrance. Area 2 zal verzorgd worden door de WiLDCHiLD House DJ’s voor de liefhebbers van Club House.

Reece Elliot. Vorig jaar heeft de man achter de WiLDCHiLD Events het Nederlandse publiek achter zich gekregen door een paar knallende sets neer te zetten op o.m. DanceValley en Gigadance. Reece is een begenadigd DJ/ Producer die sets in elkaar mixt met Trance, HardTrance en Harddance als ingrediënten.

Scott Bond wordt in de scene gezien als de drijvende kracht van de UK Trance industrie. In Nederland heeft hij onder andere gestaan op: Qontact, Trance Energy, Mystery Land en Xtra Large. Bekend van zijn residence bij Gatecrasher en het feit dat hij ontzettend hoog op de favoriete producerslijst staat van mensen zoals Tiësto, Judge Jules, Paul Oakenfold en Paul van Dyk is op zich al een gegeven apart.

Little Gem doet haar naam absoluut eer aan! Ze is een juweel van een DJ/ Producer en siert haar scene met haar persoonlijke hard, tough & bouncy style. In de UK heeft deze dame in de line up gestaan met legendes als Judge Jules, Eddie Halliwell, Lisa Lashes en de Tidy Boys en is als Rising Star betiteld door het toonaangevende Engelse Mixmag.

Wat JP ons deze avond zelf zal voordragen is nog een verrassing. JP zijn sounds kunnen alle kanten uit van Harddance tot Hardtrance. Op vrijdag 2 maart zal JP samen met Gaz West draaien voor WiLDCHiLD in de Ministry Of Sound te London.

Win actie
Speciaal voor de mensen op Partyflock kan je kans maken op gastenlijst plekken voor beide data.

Meer informatie:
www.wildchild.tv
www.waerdsetempel.nl
www.asta.nl

12 opmerkingen

Ik moet ook nog ff vrij vragen hehe.
Helaas, heb al kaartjes voor Armin in de gashouder.
jammer, hier had ik op zich wel bij willen zijn, maar ga naar vince..
Uitspraak van <<dré>> op dinsdag 6 maart 2007 om 09:12:
Ik moet ook nog ff vrij vragen hehe.

Heb inmiddels vrij gevraagd en gekregen!Ik ben erbij :cheer:
Present :cheer:
gratis is altijd leuk;)
 
komt goed
Was erg mooi feest!
Alleen jammer dat je de koppen kon tellen
Volgende keer op een zaterdag???

Dj's :respect: