Partyflock

Flockers: the aftermath

 

Flockers: the aftermath

gepubliceerd door , op
afbeelding Flockers: the aftermath
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
OrganisatiePartyflock Site
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
De roes van succes
Na maanden van voorbereiden ging Flockers wel in no time voorbij zeg! Dat het leeft onder de bezoekers van Flock moge duidelijk zijn, het pageviewrecord is weer verpulverd deze week! We willen alle bezoekers bedanken voor hun komst. Voor ons is de opzet geslaagd: een feestje om ons 5-jarig bestaan te vieren en een bedankje dat jullie ons in de lucht houden. Zoals afgelopen zaterdag al om 01.00 te zien was:

Visuals @ Flockers waren gemaakt door Vision Impossible :respect:


De kritische noot
Het is gebleken wat een doorgewinterde feestgangers jullie zijn. Een feest neerzetten voor een zeer kritisch publiek dat al tientallen en soms zelfs honderden events heeft bezocht is een behoorlijke opgave en het blijkt dat zoals vertrouwd de beste stuurlui immer aan wal staan ;) We willen bij deze graag een reactie geven op de meest gehoorde klachten, omdat we vinden dat jullie daar recht op hebben:

Geluid
Wat betreft de scheiding tussen de areas: wat ons betreft was dit een groot succes. Bij breaks in de muziek hoorde je af en toe de muziek van de andere area, maar niet meer dan op een gemiddeld festival bijvoorbeeld. Wat ons betreft heeft het Line Array systeem gewerkt! Voor de mensen die het geluid te zacht vonden: ook hier zijn uiteraard voorschriften vanuit gemeente. Een vergunning wordt afgegeven voor een bepaald aantal db, er zijn namelijk ook gewoon omwonenden die nog willen slapen ;)

Masters of Ceremony
Het klopt inderdaad dat de Masters of Ceremony niet hebben opgetreden. Uiteraard vinden wij dat jammer, maar de jongens zelf ook. Bij aankomst in het GelreDome vonden ze het te riskant om op te treden gezien de beperkte ruimte op het podium. Onze verontschuldigingen aan jullie voor dit gemis!

Ruffian is ook maar een mens
Ja, echt waar! Hot topic is zijn verspreking bij de afkondiging van Headhunterz. Nu kunnen wij zijn verspreking gaan verontschuldigen, maar dat doet hij het liefste zelf. Zie onderstaande mail:
I decided to do this in English because I know live sets get around…..
To begin with I would like to apologize to the audience for my honest mistake I made at Flockers last weekend. What I did was totally NOT acceptable and the biggest error someone in my profession can make. I gave the audience wrong information about a DJ :$

To the DJ in question: I offered you my apology in private but still I feel that I need to do this in public too: Willem Rebergen – Headhunterz, I’m very sorry if I offended or damaged you or your work in any way.

I keep on repeating the same question over and over again…What the hell got over me? Was it a Freudian slip? Was I distracted?? Who will ever know? Too bad here is no such time as turning back time huh!?! But what’s done is done and all I can do is learn from it.

I hope one day I’ll get the opportunity to correct my error and if not.. I honestly understand.
Sincerely C. Antunes aka Ruffian

Toiletten
Waar deze klacht vandaan komt is ons niet helemaal duidelijk, maar misschien zijn we zelf niet vaak genoeg gaan plassen ;) Op de toiletten bij de hoofdingang was het druk...de toiletten bij flockers 1 ook, maar bij flockers 2 was er een prima doorloop.

Barren
De klachten hierover zijn deels terecht. De laatste week zijn er nog een dikke 3500 kaarten verkocht en we hadden wellicht moeten besluiten de barren kwa meters uit te breiden. De barren op de ring waren echter constant behoorlijk rustig en het is voornamelijk tijdens de piekdrukte tussen 00.00 en 02.00 soms lang wachten geweest. Waarvoor onze excuses....helaas was het eventbudget niet toereikend om elke bezoeker van een persoonlijke 'natjes-en-droogjes-assistent' te voorzien ;)

Drugscontrole
Helaas ligt dit volledig buiten de regie van een organisatie. De gemeente Arnhem hanteert een streng beleid en een organiserende partij heeft zich daaraan te conformeren. Mochten we ooit weer een feest in het Gelredome organiseren dan zullen we vragen of ze konijntjes kunnen trainen, die zijn wat minder intimiderend dan die enge honden. Misschien zelfs roze konijntjes (L)

De nasleep
Foto’s
Die zijn er meer dan zat! Tot nu toe zijn er 4301 foto's geupload door onze fotografen en we verwachten nog enkele sets. Mocht je foto niet verschijnen dan kun je er vanuit gaan dat deze mislukt is of je er zo verrot uitzag dat we het verstandiger vonden je foto niet te plaatsen om je sociale leven er niet onder te laten lijden :X

Video’s
Er zullen in de loop van de week een aantal filmpjes op Partyflock worden geplaatst. Houdt het menu in de gaten, zodra de eerste beelden binnen zijn zal daar een menu-onderdeeltje 'video' verschijnen! Wanneer het precies wordt weten wij ook niet, er is behoorlijk wat materiaal geschoten en de keuze is lastig :)

De pers
Vooraf was er behoorlijk wat aandacht voor het event, maar ook achteraf verschijnt er het een en ander:


T-shirts
Het Nederlandse dancewearlabel Cygoat heeft speciaal voor het vijfjarige jubileum van Partyflock een limited edition t-shirt ontworpen. Het gaat om een zwart slimfit t-shirt met een reflecterende Starlight print erop van het Partyflock logo, zowel voor dames (S-XL) als voor heren (S-XXL).Dit shirt hebben was al te winnen afgelopen week bij de actie, waaraan vele Flockers hebben meegedaan. De Flockers die op Flockers zijn geweest, hebben dit shirt ook al kunnen zien, het was daar namelijk bij een aantal stalletjes te koop. Er zijn er nog een paar over, voor de mensen die niet hebben gewonnen bij de actie, de mensen die niet op Flockers zijn geweest en voor de mensen die wel op Flockers zijn geweest maar al een T-shirt aan hadden ;-) hebben alsnog de kans om dit limited edition Partyflock t-shirt te bemachtigen. Wees er snel bij, want op=op! Klik hier om naar de webshop van Cygoat te gaan.­

327 opmerkingen

wTF OMG k snap t niej (Y) :P:D
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 maart 2007 om 12:55:
voor alle zeikers:
jullie waren niet verplicht om er naartoe te gaan..­en trouwens organiseer zelf maar is n groot feest als FLOCKERS...­zien wat jullie ervan bakken....­zeker weten helemaal NIX !!

LATERR

domme opmerking..zeg dan niks
Uitspraak van Craniax op vrijdag 2 maart 2007 om 19:13:
ieder zn mening, maar ik vind dat niet...­hij denkt dat ie de beste is, dat is wat anders

Zeker weten niet man! Hij is gewoon goed in wat hij doet. Da ga je nu toch niet ontkennen he?
Trouwens, als hij 'niet goed' zou zijn, stond ie nie waar hij nu staat! Das toch een prestatie hoor! Ik wil het ons eens zien doen.
verwijderd
precies wat ze zeggen als je naar 20 grote feesten per jaar gaat let je overal op

wel jammer dat ik er iet bij was had de flater van ruffian wel willen mee maken eikel is dat zeg :-)
lol die kerel in dat filmpje: er staat 65.000 parties in archive, hij zegt, fifty-sixthousand haha, had wel wat beter op gelet mogen worden als je t mij vraagt:/
verwijderd
whahaha LOLzzzz Jah idd...­
Uitspraak van Taced op zaterdag 3 maart 2007 om 09:25:
Uitspraak van Krijn op vrijdag 2 maart 2007 om 19:13:
ieder zn mening, maar ik vind dat niet...­hij denkt dat ie de beste is, dat is wat anders

Zeker weten niet man! Hij is gewoon goed in wat hij doet.­ Da ga je nu toch niet ontkennen he?
Trouwens, als hij 'niet goed' zou zijn, stond ie nie waar hij nu staat! Das toch een prestatie hoor!

Tuurlijk is hij een goeie MC, heeft ie veel bereikt, maar op Flockers heb ik toch een soort qlimax-kopie gehoord... vrij irri vind ik dat. En daarbij wil ik nog zeggen: een goeie MC weet wanneer ie zijn mond moet houden, en dat schiet er nog wel eens bij in bij Ruffian... En hij is ook wel erg vol van zichzelf (zo komt het iig op mij over), maar dat zou ik waarschijnlijk ook hebben als er 20.000 man naar je luisterd :P
Nou ik vond het een GEWELDIG feest!

Je kan ook teveel gaan zeiken! Ja het was overal druk..­ was het bij Qlimax ook..­ dat weet je van te voren..­ Blijf dan gewoon lekker thuis en ga anderen vervelen!!
eventbudget niet toereikend ....?

als je o.a in combinatie met Q-dance werkt.. en deze al een qlimax in hnet gelredome heeft gegeven??? en 35 e. voor een entree kaartje..

Dat gaat er bij mij echt niet in hoor..!! :S
maargoed
verwijderd
kheb het er echt naar me zin gehad echt geweldig feest(A)
wat heeft mc ruffian gezegd dan? was er helaas niet bij zie je....­
snap niet dat er zo'n ophef word gemaakt over een verspreking,het feit dat ruffian zelf zijn excuus maakt en met een pers bericht na buiten komt zegt eigenlijk genoeg over zijn profesionele kwaliteit,die gozer is al jaren echt goed bezig en word nu zo'n beetje neer gesabeld vanwegen een verspreking...­ik hoor niemand over de goede interacties die hij die zelfde avond had....­common people...­see the big picture!!
Ruffian...­respect man!!..­Da Silva
Uitspraak van Music Made Me Addicted op vrijdag 2 maart 2007 om 16:43:
Uitspraak van Joyceke*­,--! op donderdag 1 maart 2007 om 22:05:
hey ik vond het ooke cht een te gek feest, en voor de mensen die comentaar hadden op die drugshonden die moeten zich niet zo aanstellen want als je er ook maar een beetje van af weet, weet je dat die dus nooit iets zullen doen
das niet waar zijn zat mensen aangevallen zonder dat ze wat deden het blijven dieren

heb een hele tijd buiten bij de politie gestaan omdat ik iets uit me kluisje moest hebben en de beveiliging moeilijk deed en in die hele tijd heeft die hond gewoon netjes beetje naast ons gezeten en als er mensen kwamen snuffelde die alleen ff totdat er iemand kwam met toevallig iets :xtc: in zen zakken :P maar verder waren die honden kei braaf... als publiek aggressief reageerd dan voelen die honden zich ook bedreigd en zullen ze ook eerder aanvallen!!

Verder was het een top feest... en budget was echt wel toereikend genoeg volgens mij, alles was voorzien jammer dat de barren net iets te klein waren maar als dat alles is en als je alles al besteld hebt en de laatste week verkoop je ff bijna 1/4 van je kaarten nog dan kan de organisatie hier ook nix aan doen

complimenten voor Partyflock, Q-dance en Matrixx (Y)
laatste aanpassing
verwijderd
SonofSam citeer 3 maart 2007 16:20
die gozer is al jaren echt goed bezig en word nu zo'n beetje neer gesabeld vanwegen een verspreking...­ik hoor niemand over de goede interacties die hij die zelfde avond had....­common people...­

vind ik ook! ieder mens maakt weleens een foutje!

al dat gezeik! nergens voor nodig!
Kut zeg, dat die MC ook een complete excuusbrief moet gaan schrijven omdat ie zich een keer versproken heeft.­

Krijgen we dadelijk ook iedere week tig brieven van dj's die een mixfoutje maken ?
Ben niet op flockers geweest dus ga niet zitte zeike..­maaruh mense iedereen ken een fout maken..­en als je dan op de manier je excuus aanbied vind ik aardig profesioneel.­ Maaruh weet iemand misschien wat tie heb gezegd dan?????? Of mag dat niet herhaald worden????
Uitspraak van Keizertjuh op zaterdag 3 maart 2007 om 18:51:
wat tie heb gezegd dan

Hardheadz ipv Headhunterz, mja boejend, hij corrigeerde zichzelf op het moment zelf ook al en meeste mensen hadden het nieteens gehoord.

Ik weet nog op Sensation Black 2005 dat op het einde van het feest de "computerstem" zei van "Thank you for making this a Sensation blablabla Sensation WHITE has ended". Dat vind ik een veel grotere blunder dan een simpele verspreking...
Ok dan..­nah ja foutje mot kunnen
verwijderd
Het was echt een super vet feest! en de hotdogs waren THE BOM! zo lekker!:D We hebben nergens lang hoeven te wachten voor het drinken en er hing een super lekkere sfeer! We hebben nu alweer zin in het 10-jarig bestaan van Partyflock! haha
Uitspraak van Taced op zaterdag 3 maart 2007 om 09:25:
Trouwens, als hij 'niet goed' zou zijn, stond ie nie waar hij nu staat!

Hoor ik jou nu zeggen dat Tiësto werkelijk n goede Dj/Producer is.
En Milli Vanilli was ook werkelijk goed???

Damn kval van mn stoel en mn klomp breekt ook nog eens.

Eerlijk gezegd VIND ik geen enkele house-mc goed,
In de house heb je aleen goede dj's en mensen die n dj leuk aan kunnen kondigen.

Dus n foutje meer of minder, tja . . .

Weetje wat pas n blunder is???
Met je rug naar het publiek met je handen in de lucht, terwijl er duidelijk 2 platen gemixt worden.

Nou mogen jullie zelf invullen welke artiest ik bedoel. . .
laatste aanpassing
Uitspraak van HoofdletterP op zaterdag 3 maart 2007 om 18:57:
Sensation WHITE has ended

haha inderdaad... wij keken elkaar toen ook al aan van :\ dat viel inderdaad wel ff meer op ja
verwijderd
Flockers was uitermate geschikt.­ Flockers voor je anushol!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van HoofdletterP op zaterdag 3 maart 2007 om 18:57:
Hardheadz ipv Headhunterz, mja boejend, hij corrigeerde zichzelf op het moment zelf ook al en meeste mensen hadden het nieteens gehoord.­

ja foutje moet kunnen niemand is perfect..
ik had he t ook nie eens gehoord.. :P :vaag:

kortom MC Ruffian blijft tog gewoon nog in mijn top 3 van favo MC's !!
Uitspraak van HoofdletterP op zaterdag 3 maart 2007 om 18:57:
Hardheadz ipv Headhunterz, mja boejend, hij corrigeerde zichzelf op het moment zelf ook al en meeste mensen hadden het nieteens gehoord.­

Serieus? Er zijn belangrijkere dingen in de wereld :S
Ik dacht dat ie hen compleet stond af te zeiken ofzo.... jeetje. Wat een onzin.
Uitspraak van Audio Nail op zaterdag 3 maart 2007 om 23:15:
Weetje wat pas n blunder is???
Met je rug naar het publiek met je handen in de lucht, terwijl er duidelijk 2 platen gemixt worden.­

Nou mogen jullie zelf invullen welke artiest ik bedoel.­ .­ .­

Ik weet het niet? :P Angerfist?
verwijderd
Visuals @ Flockers waren gemaakt door Vision Impossible:respect: ziet er zeer goed uit (Y)
vind het jammer dat het vooral een verdedings memo is geworden!! het was gewoon een goed feest, en fijn dat er overal wordt uitgelegd wat er mis is gegaan en waar het aan lag!! maar mocht ook wel ff meer van wat er wel allemaal goed was :D:D:D veelst te verwend zijn wij allemaal geworden! dus dat negatieve kennen we nu allemaal wel!!
verwijderd
wanneer komen die video's online?