Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
6 december 2006

Iedereen is weer tot leven gekomen na Flockers en dat hebben onze servers geweten. Het pagerecord werd dik verbroken met een totaal van 13.201.479 kliks. Het oude record op 14 februari was ongeveer 11.500.000
Klik hier voor een diagram van de afgelopen dagen


Het is er nog niet, maar het komt er wel: video's op Partyflock. We gaan een begin maken met de filmpjes van Flockers en dit geldt ook meteen als een testcase. Houd het menu in de gaten voor het kopje 'video'.


Na maanden van voorbereiden ging Flockers wel in no time voorbij zeg! Dat het leeft onder de bezoekers van Flock moge duidelijk zijn, het pageviewrecord is weer verpulverd deze week! We willen alle bezoekers bedanken voor hun komst. Voor ons is de opzet geslaagd: een feestje om ons 5-jarig bestaan te vieren en een bedankje dat jullie ons in de lucht houden. Lees onder andere een reactie op de meest gehoorde klachten: Flockers: the aftermath.

Flockers @ Youtube.com
Menig Flocker had tijdens Flockers in de Gelredome de beschikking over een mobieltje waar fimpjes mee gemaakt werden. Intotaal zijn er op Youtube nu rond de 135 filmjes geupload. Bekijk ze hier!

De Visuals tijdens Flockers werden verzorgd door de heren van Vision Impossible. Zij hebben het dankwoord dat rond 01:00 begon ook online gezet :




Het aantal fotografen is aardig gestegen de afgelopen weken maar partyflock is nog steeds opzoek naar een aantal fotografen. Ook is er een Vacature Technisch ontwikkelaar, waarbij het gaat om een betaalde functie. Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.


Nuchter? · Ik begon iets meer dan drie jaar geleden met draaien en in die drie jaar is veel gebeurd. Wat betreft mijn carrière gaat alles veel sneller dan ik ooit had durven hopen en ik geniet er elk moment van.


Paul Elstak - Show No Fear · Paul Elstak is al een veteraan in het vak, maar wel iemand waar nog steeds rekening mee gehouden dient te worden. Zijn nieuwe album 'Show No Fear' ligt sinds kort in de winkels.

Armada Trance · Geen jaarmix, geen 'best of', maar gewoon 'Armada Trance'. 34 trance-hits verzameld op een mix-cd met vele grote namen uit het binnen- en buitenland.

Jumping Is Not A Crime 2007.1 · Hoewel het Belgische Start Stop Records al de nodige mix- en compilatie-cd’s uitbrengt, releasen onze zuiderburen met ‘Jumping is not a crime’ toch nog een extra serie. Deel één hiervan komt voor rekening voor DJ Pat B.

A Nightmare Outdoor 2006 - The Live Registration · Op 9 september van het vorige jaar vond de tweede editie van Nederland's enige nachtelijke hardcore festival plaats. De dvd van 'A Nightmare Outdoor 2006' is sinds enige tijd in de winkels verkrijgbaar.

Hardjump 6 · Dat de Hardjump-reeks eigenlijk toe was aan een onderhoudsbeurt kan niemand ontkennen. Daarom werden na een inspectie Greg C en Furax bedankt en mocht de ervaren Major Bryce hun taak overnemen.


Joop & Leon Bolier voorspellen “The Future!” · De talentrijke DJ’s en producers Joop Alkema & Leon Bolier staan dit jaar garant voor de officiele themesong van Trance Energy. Al met al dus een perfecte gelegenheid om beide heren eens te interviewen, inzake het verleden, het heden en uiteraard “The Future”.


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

vrijdag


zaterdag





Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

  1. Nick: Shaker (hoe kan het ook anders als je in 't weekend zoveel cocktails zuip.. ehh shaked :cocktail:)
  2. Echte naam: Ralf
  3. Leeftijd: nog net 32
  4. Woonplaats: Coevorden
  5. Relatie: Nope!
  6. Dark of Light? Eerst een tijdje met Light gewerkt, maar moet toch zeggen dat Dark me stukken beter bevalt.
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken? Ik ben senior applicatie service specialist. Daarnaast doe ik nog wat aan webdesign en tevens beheer ik nog wat websites. O.. en in het weekend shake ik natuurlijk cocktails, maar dat is eigenlijk meer hobby dan werk.
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt? Jeetje, dat is een goeie vraag.. dat is een beetje via via gegaan geloof ik. Wat ik wel zeker weet is dat ik nu "bijna" niet meer zonder kan!
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock? Eigenlijk alles behalve het forum gedeelte.. dat vind ik echt een geneuzel van niks.
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Users die altijd maar negatief lopen te doen en alles af lopen te kraken!
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Ik zou niet veel anders doen als normaal denk ik.. alleen wat langer! En misschien nog even wat in de broncode snuffelen..
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Sorry, ik kan niet kiezen. :S De Rainbow Rave van afgelopen jaar was geweldig, maar ook het meerijden op de wagen van mijn weekend werkgever (Megaclub Zak) tijdens de Love Parade van 2001 was super!!
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? Cocktail mixer denk ik.. doe ik nu ook en dat bevalt me donders goed! Maar de wat meer organisatorische kant trekt me trouwens ook wel!
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Geen twijfel over mogelijk, dat is de persoon die zich als 607e aanmeldde bij Partyflock! :p
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Ik heb geen echte favoriet qua muziekstijl, vind bijna alles goed. Ehh.. alle hier op partyflock te vinden stijlen dan hè!
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Nope! Of telt het te zwaar belasten van de server ook mee? :S
  17. Wat zou je graag anders zien op flock? De berichten service zou wel iets uitgebreider mogen zijn, zo vind ik het opmaken van een bericht vrij lastig. Een aantal knopjes voor de meest gebruikte functies (bold, underline, links opnemen, enz.) zou niet overbodig zijn. Het persoonlijke foto album zou wat groter mogen zijn qua opslagruimte, de functie "ik sta op deze foto" zou ook bij de persoonlijke albums moeten kunnen werken (alleen vraag ik me af of het dan beheersbaar blijft?) en last but certainly not least zou het eigenlijk mogelijk moeten zijn om filmpjes aan feesten te kunnen koppelen in je persoonlijke foto album. Op elk feest worden er tig filmpjes gemaakt met mobiele telefoons, echter kun je ze nergens kwijt hier op Partyflock.
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Ja! Nogmaals hartelijk dank! Heb destijds, het is al zo'n 2 jaar geleden, een reis gewonnen naar Miami. Vreselijk gefeest in de trendy clubs en een week lang heerlijk genoten van zon en strand.. of wacht.. nee dit heb ik een keer gedroomd geloof ik.. ;p
  19. Wat is de verste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest? Love Parade 2001 in Berlijn denk ik. Had toen echt een hotel moeten boeken daar.. jeetje wat was ik een partij brak zeg toen ik thuis kwam.
  20. Schuw of fotogeil? Ergens er tussenin en dan net iets minder geil.
  21. Ben je donateur en waarom? Ja van het het Wereld Natuur Fonds! Waarom, omdat zij wel wat steun kunnen gebruiken! Maar volgens mij bedoelen jullie donateur van Partyflock. Nee, dat ben ik dus niet. Ik ben er nog niet van overtuigd dat dat nodig is.
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Geen idee! Weet wel dat het weer de hoogste tijd is!
  23. Euro 95 of Diesel? LPG! En natuurlijk check ik de prijzen altijd eerst even op www.tankwijzer.nl!
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? Als mijn puntjes van vraag 17 zijn opgenomen een 9 en tot die tijd een 8. :p
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Ik doe niet aan groetjes! Wel wil ik MC Da Syndrome alvast een fijne verjaardag toewensen! :flower:

We bedanken Shaker voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:


Omdat DJ Abraxas op dit moment in het ziekenhuis verblijft (lees meer daarover in de nieuwsberichten in deze KNIP), een oudje van zijn hand.



Door de drukte ivm Flockers zijn er niet veel "leuke" mailtjes binnengekomen en doorgegeven aan de nieuwsredactie. Helaas hebben deze week dus geen quotes.



  • 1935 - Tijdens zijn werkzaamheden bij DuPont vindt Wallace Carothers het nylon uit.
  • 1947 - Het regende deze dag totaal 19,1 uur
  • 1954 - De geboorte van Youp van 't Hek, Nederlands cabaretier, columnist en schrijver.
  • 1966 - De Cavern Club in Liverpool, waar de Beatles hun carrière begonnen, gaat failliet.
  • 1979 - Sterfdag van Mr. Ed, het pratende paard uit de gelijknamige televisieserie.
  • 2004 - B@ss maakte foto's op A Nightmare in Rotterdam in Rotterdam en verwijderd maakte foto's op Audio Attack in Zaandam.



Dance Park zet West-Brabant op z’n kop
Bogers Productions, organisator van o.a. het evenement, ICE2ICE presenteert op zondag 8 juli een voor Etten-Leur uniek evenement: Dance Park! In het Oderkerkpark zal men dansen in de openlucht van 13.00 tot 23.00 uur, onder het genot van een lekker drankje aangevuld met lekker eten, mooie decors en een super line-up aan dj’s.
Op de mainstage zullen grote namen zich presenteren die succesvol zijn in de muziekstijlen groove, electro, hardtrance en house. Voor de tweede area werkt Bogers Productions samen met de organisatie EYE4Dance. Zij gaat deze area omdopen tot het befaamde Jumpmasters concept. De totale line-up voor de beide areas zal later bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer info op www.bogersproductions.nl


Best Dressed Dj (Abraxas) in ziekenhuis
Abraxas heeft niet lang kunnen genieten van zijn "Best Dressed Dj" Gouden Kabouter, want donderdagochtend werd hij half bewusteloos door een vriendin thuis aangetroffen en hals over kop met een ambulance naar het OLVG gereden, alwaar de doktoren een vergevorderde Pneumokokkenmeningitis contstateerden (bacteriele hersenvliesontsteking van de aggresiefste soort).
lees meer



Armada Night in Westergasfabriek

Met veel trotzzz en happiness kondigt Armada aan haar eerste Armada Night in de gashouder van de Westergasfabriek te Amsterdam te gaan houden!!!! Op zaterdag 31 maart 2007 zal het dak van de omgebouwde steenkolenfabriek uit 1883 een hele avond op springen staan met misschien wel de meest verassende line up in de nog jonge geschiedenis van Armada. De avond zal een perfecte combinatie brengen van lekkere diepe House en Trance muziek……
lees meer


Voorverkoop Sensation White

Op zaterdag 10 maart start de voorverkoop voor de 2007-editie van Sensation, ‘the world’s leading dance event’, in de Amsterdam ArenA. Sensation, een duizelingwekkend spektakel met internationale top-dj’s en acts, immense decors, lichtshow en vuurwerk, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement van internationale faam, dat inmiddels in verschillende wereldsteden wordt gehouden.
lees meer



Chinees overleden na zeven dagen continu gamen
De Chinese staatsmedia laat weten dat een Chinees is overleden nadat hij zeven dagen achter elkaar aan het gamen was.

De man uit Jinzhou woog 150 kilo en besloot vanaf zaterdag een week lang door te gaan met gamen. Dat wisten zijn ouders te melden.

Volgens de lokale leraar Xu Yan zorgde de 'saaie' nieuwjaarsvakantie ervoor dat de man zich op de computer stortte. Tijdens deze vakantie is namelijk alles gesloten, waardoor mensen hun vrije tijd vaak spenderen aan computer of tv.

De Staatsmedia laat daarbij weten dat de internetverslaving in China drastisch toeneemt de laatste jaren. Van de jongeren onder de 18 jaar is maar liefst 13% (2,6 miljoen) verslaafd.


Mokkels.nl kondigt einde aan
Eén van de bekendste sites voor foto's van bekende Nederlandse vrouwen, Mokkels.nl, houdt het na ruim zes jaar voor gezien.

De beheerders zeggen dat ze hiertoe besloten hebben wegens gebrek aan tijd en motivatie. Op de site schrijft oprichter 'Stefan' dat hij ook niet zit te wachten op een overname.
lees meer


De gouden kabouters awards
Dit jaar zijn in de Paradiso in Amsterdam weer de vermakelijke jaarlijkse gouden kabouters uitgereikt. De oscars van de dancescene in Nederland, zo worden de gouden kabouters ook wel met een vette knipoog genoemd. De gehele avond was in carnavalsstemming wat ook de twee laatste awards verklaard.
Klik hier voor de gehele uitslag



KNIP - jaargang 2 - nr.9

25 opmerkingen

:flower: voor Abraxas,hopen dat ie maar weer de oude wordt :yes:

en nu lekker gamen O:)
Trance Energy (Hier mogen door Partyflock géén peoplepics gemaakt worden, dus doe een beetje (L) voor de fotograaf)

Blijf het echt heel raar vinden dat ID&T die regel ooit heeft ingevoerd.

Heb er nog altijd geen goede verklaring voor gehoord waarom dat moet. :S
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van =Peter= op woensdag 28 februari 2007 om 20:39:
Heb er nog altijd geen goede verklaring voor gehoord waarom dat moet. :S

contracten shit en zo geloof ik :)
laatste aanpassing
Uitspraak van =Peter= op woensdag 28 februari 2007 om 20:39:
Heb er nog altijd geen goede verklaring voor gehoord waarom dat moet.

HP en Renault maken peoplepics, betalen hier voor en zetten ze online met reclame er op.
 
we zijn dus weer goed bezig met z'n alle ;)
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
:o geen Opmerkelijk nieuws. Een weekje wachten dan maar. Dan komt er vast dubbel zo veel o:) o:) o:)
 
Lekker filmpje wel

en Beterschap (Y)
12) Leukste DJ duo
MAL BORROWED & FREI BAUWERKER (Carlos & Sandrien), Housequake (Erick E & Roog), Discotwins (Sanyi & Everready)

:o

Housequake is veel beter en leuker :9
 
Fiftysixthousand parties on archive, zullen we het op sixtyfivethousand houden? :P Is dit zo ook in het Gelredome afgespeeld? :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 februari 2007 om 21:43:
Lekker filmpje wel

en Beterschap

:jaja:
Uitspraak van =Peter= op woensdag 28 februari 2007 om 20:39:
Blijf het echt heel raar vinden dat ID&T die regel ooit heeft ingevoerd.

Heb er nog altijd geen goede verklaring voor gehoord waarom dat moet.

ID&T heeft een contract met hp voor peoplepics. Lopen van die mannetjes rond met een camera en een beeldscherm op hun rug.. De foto's kun je op t feest zelf nog laten uitprinten geloof ik. Vaag allemaal :S
Voor Armin van Buuren is dit sowieso al een primeur dus ook hij heeft er zin in. Hij heeft zo ongeveer in elke toonaangevende club ter wereld gestaan maar nog nooit eerder was hij in de Westergasfabriek te bewonderen. Hij heeft dus al een leuk tasje met een aantal kneiterzz klaar staan… Ook de in Washington D.C. woonachtige Ali “Dubfire” is door de jaren heen wel wat gewent geraakt maar ook voor hem wordt dit zijn debuut in de Westergasfabriek. Als hij hier zijn naam waar gaat maken zit het voor deze avond dus wel goed…..

CU THERE!!!!!!!

p.s. neem je zwemspullen mee, je wordt thuisgebracht…

:woop: :lol:
Uitspraak van Ndrangeta op woensdag 28 februari 2007 om 23:22:
ID&T heeft een contract met hp voor peoplepics. Lopen van die mannetjes rond met een camera en een beeldscherm op hun rug.. De foto's kun je op t feest zelf nog laten uitprinten geloof ik. Vaag allemaal

Ow, die heb ik wel eens zien lopen ja. Maar vind het helemaal niks. Laatst op ML ook.... Als je dan bij die zuilen komt om het te bekijken werkt er niks. :S Lekkere zooi!

Vind het veel leuker om de volgende dag ofzo de foto's on-line te bekijken en nog even na te genieten. Dus als ID&T dit leest.... van mij mag je dat afschaffen! :jaja:
laatste aanpassing
 
Komt er een keer een leuk evenement in West-Brabant (Dance Park), moet ik weer zo nodig op vakantie naar Turkije (N) O:)
8 )Meest sexy DJ
LIN, Miss Nine, Marcella, Shiva, Eva Maria

:lol: go Shievs :respect:
beterschap Abraxas ! _0_ held !
1979 - Sterfdag van Mr. Ed

What the hell!!! Is hij dood?? :o

Niemand vertelt me ooit wat :(
 
beterschap abraxas :flower:
Slecht nieuws voor Abraxas... Sterke.
sterkte maar lekker filmpje uit de oude doos _0_