Partyflock
 
­ Nederland

Time for funky rockin ‘Nice and Fresh’ house beats!

gepubliceerd door , op
Time for funky rockin ‘Nice and Fresh’ house beats!
22 februari 2007
Zaterdag 3 maart vindt alweer de 5e editie van Nice and Fresh plaats. Na een korte winterstop is Nice and Fresh weer terug... More NICE, more FRESH en op een nieuwe top locatie: Vuong in Amsterdam. Vuong is een schitterende restaurant/club gelegen aan de Korte Leidssedwarsstraat, op de hoek van het Leidseplein. Deze locatie heeft drie verdiepingen waaronder een restaurant met fantastisch Frans Aziatisch eten en Nederlandse accenten, een lounge en een cocktailbar waar professionele cocktailshakers garant staan voor custom made cocktails!

Nice and Fresh staat voor Funky, Raw, Electro, Sexy House muziek. De hele avond word er gratis vers fruit, ijsjes en candy uitgedeeld door onze ‘Fresh-Girls’. Ook kan je deze avond jezelf verwennen met een kosteloos, funky haircut of styling! Het ‘Davinci Art Team’, een team van verschillende professionele kappers, staat er voor je klaar. Maar dat is nog niet alles. Vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur kan je terecht in het uistekende restaurant van Vuong, zodat je de avond kan starten met een heerlijke maar ook gezonde bodem! Nice and Fresh presenteert daarom: het speciale Nice and Fresh dinnermenu. Dit menu bestaat uit een overheerlijk voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze + entree tot de ‘clubnight’ later op de avond. En dat alles voor slechts 27,50 euro! Om teleurstellingen te voorkomen, word absoluut aangeraden om tafels te reserveren via info@vuong.nl.

Om 23:00 uur starten we de dj booth op en begint de avond pas echt. De Dj’s van deze avond zijn: Quintin en Phonk d'or. Quintin staat bekend om zijn Uplifting tribal en pompende electro beats. In 2002 won hij de toonaangevende ID&T 'Twix Talent Award' en sindsdien heeft hij op feesten als Innercity, Mysteryland, Beachbop en Sensation gedraaid. Ook internationaal heeft hij de mensen laten dansen op zijn opzwepende beats. De stijl van Phonk d'or is het beste te omschrijven als funky, sexy, raw, vocal, electro house. Met zijn energieke stijl van draaien heeft hij al menig feest in binnen en buitenland op z'n kop gezet. Ook wordt maandelijks zijn veel geprezen radioshow 'Phonky House Sessions' wereldwijd in landen als Frankrijk, de VS, Canada, Roemenië, Polen, Argentinië, Griekenland en Duitsland uitgezonden.

Get ready voor een complete avond vol extra’s in Vuong Amsterdam!

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
House is oke :)