Partyflock
 
­ Nederland

Emporium 2007 - The Forbidden City

gepubliceerd door , op
Emporium 2007 - The Forbidden City
15 februari 2007
FeestEmporium · The forbidden city Site
Datumzaterdag 26 mei 2007
LocatieDe Berendonck
"In the heart of the Empire, only the chosen few are allowed to enter... this is Emporium 2007, The Forbidden City!". De derde editie van het dancefestival Emporium, georganiseerd door megadanceclub The Matrixx, vindt dit jaar weer plaats op op het prachtige recreatieterrein de De Berendonck Wijchen (vlakbij Nijmegen) op zaterdag 26 mei.

Na twee uitverkochte edities in Romeinse en Egyptische sfeer staat Emporium 2007 in het teken van de mysterieuze stad uit het Chinese keizerrijk: The Forbidden City. Laat je meenemen van het middaguur tot middernacht in Chinese tempels, overdadige paleizen, drakenoptochten en nog meer mysteries uit het Chinese keizerrijk.

Dit jaar 7 stages ruim 75 DJ’s en weer ruimte voor 20.000 bezoekers. En ter geruststelling: ook véél meer maatregelen om eventuele plensbuien het hoofd te kunnen bieden. Maar we hopen natuurlijk op een prachtige Chinese lentezon!

This is Emporium - The Forbidden City. You’re only allowed to enter with the Emperor’s permission. Get your tickets now - or be denied access.

De voorverkoop start zaterdag 17 februari bij Ticketbox en Ticketonline. Tickets kosten €35,- (VIP € 50,-). De volledige line-up wordt bekend gemaakt op 9 maart. Meer info op www.emporiumfestival.nl en www.matrixx.nl

103 opmerkingen

Aanwazig!
hoop voor degenen die gaan dat ze het dit jaar beter voor elkaar hebben.
Niet alleen de line up en aankleding is belangrijk.
Logistiek was vorig jaar een dik drama, ga de gok niet meer nemen!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 februari 2007 om 13:09:
wat lope sommige om 5 eurie te nuilen he
Bij een kwalitatief goed feest hoor je mij niet klagen over 5 euro maar vorig jaar was echt een drama. Het leek bijna alsof ze dachten, de buit is binnen, de bezoekers zoeken het verder maar uit. Daarom klaag ik over die 5 euro. ;)
 
fuck het weer fuck de dj's hardstyle is toch kut ik ga lekker feeste in me achtertuin
im there :D hopen dat beter weer is als vorig jaar
Ze hebben wel wat goed te maken na vorig jaar. Vond vooral het gebrek aan ruimte in de tenten echty een domper op het feest, de blubber enzo buiten trok ik wel :[ :D Als dat dit jaar idd beter geregeld is wordt 't vast een prima feestje. Ik geef ze iig wel een tweede kans :)
1ste jaar was supergaaf, vorig jaar was een vette tegenvaller. Het weer zat niet mee en gelijk was het een groot drama en kon je zien dat ze toch niet zo professioneel waren :/

even de weersverwachtingen afwachten maar dus ;)
wacht wel de weersverwachtingen af :9

miss als lastminute feestje ofzo 8)

vorig jaar ..............:/
laatste aanpassing
Wat een gezeur en gezeik allemaal, wil je niet gaan ga je lekker niet.. het regende vorig jaar idd maar kan je nu dan al voorspellen wat voorn weer het word?! Tuurlijk hoopt iedereen die gaat op zon!! Maar regen drukt bij mij de pret niet hoor..!

en moet zeggen dat Emporium nog een van de redelijk goedkope feesten is..!

hoe dan ook zal ik ook dit jaar weer van de patij zijn :D
laatste aanpassing
Vorig jaar nog lekker in de regen staan knallen met Sander Kleinenberg... Met een goede line-up ben ik er, weer of geen weer!
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 16 februari 2007 om 11:08:
Ik ben geen expert maar ik vind dat ze wel wat meer hadden kunnen doen aan het terrein......

......weinig meer aan te doen maar dit was voorspelt en het regende al de volle week.

Kijk, dat is in ieder geval een zinnig antwoord! in dat opzicht moet ik je wel een beetje gelijk geven.. houtsnippers hadden misschien ook wel geholpen..
Laten we hopen dat de mensen van de organisatie dit ook leest.. en er wat mee doet toch?
(btw biertje was lekker ;), ik trek er gewoon nog een open *plop*en ga zeker weer ff kijken dit jaar op Emporium)
De 1e editie vond ik goed en de 2e editie was het slechtst georganiseerde festival waar ik ooit geweest ben, regelrechte bagger.

Ik twijfelde daardoor nog of ik dit jaar ga, maar tot mijn verbazing zie ik dat de kaarten flink duurder zijn geworden. De 1e keer ging ik voor 25 euro en nu is het 35 euro ex fee.

Matrixx :looser:
Als Planet Rose dit jaar weer samen met Technotrixx (zoals bij het eerste jaar) de line up voor de technozaal in elkaar mag zetten zijn we misschien wel aanwezig (Y)

:yes: (Y) helemaal mee eens...en 'n beetje minder stuiterend materiaal 8r de decks waardoor er normaal gedraaid kan worden in de technooooooo
kutweer of lekker weer: Emporium móet gewoon zo 1 keer in t jaar:)
 
gaaan....maarre...ze moeten wel ff wat doen aan de entree, vlot was anders..en dat in de regen. enne..wat meer lockerboxen...voor me ponchoooooo
en dat gemekker over die 5€ verhoging...de 1e keer was de helft gesponsord door de gemeente, de 2e x een verhoging dus. als het net zon weer was geweest als de 1e keer hoorde je niemand mekkeren over die verhoging. en nu een grotere line-up tsja dat kost centjes.
heerlijke lokatie, jammer dat t niet overdekt is....::)) ben zeer nieuwsgierig naar line up...
Uitspraak van Hassanova op maandag 19 februari 2007 om 16:43:
De 1e editie vond ik goed en de 2e editie was het slechtst georganiseerde festival waar ik ooit geweest ben, regelrechte bagger.

Ik twijfelde daardoor nog of ik dit jaar ga, maar tot mijn verbazing zie ik dat de kaarten flink duurder zijn geworden. De 1e keer ging ik voor 25 euro en nu is het 35 euro ex fee.

Matrixx :loser:

Ik ben het niet helemaal eens met je mening..
de 1e keer was super goed georganiseerd en mede dankzij het weer is het zo'n vet feest geworden. :yes:

de 2e editie was in principe niet slecht georganiseerd er was gewoon niet genoeg overdekking voor iedereen.. maar dat was al te verwachten dankzij de weersvoorspelling..

dus mede dankzij de regen is dit het
Uitspraak van Hassanova op maandag 19 februari 2007 om 16:43:
slechtst georganiseerde festival

??

Niet mee eens :no:

En de entree prijs sta ik niet van te kijken hoor ..

Dit jaar 7 stages ruim 75 DJ’s en weer ruimte voor 20.000 bezoekers. En ter geruststelling: ook véél meer maatregelen om eventuele plensbuien het hoofd te kunnen bieden. Maar we hopen natuurlijk op een prachtige Chinese lentezon

2 area's erbij.. dus meer DJ's nodig, meer podiums, meer geluid, stroom ga zo maar door.. daar betaal je extra voor !!

Matrixx :respect:
laatste aanpassing
Zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Binnekort maar is kaartje halen voordat het uitverkocht is.
only the chosen few are allowed to enter...

hehe dan wordt het niet druk :P
Uitspraak van Mike' D op maandag 26 februari 2007 om 23:28:
de 2e editie was in principe niet slecht georganiseerd er was gewoon niet genoeg overdekking voor iedereen.. maar dat was al te verwachten dankzij de weersvoorspelling..
Wat een onzin. Tuurlijk kunnen ze niets aan de regen doen, het gaat erom hoe hun ermee omgaan. Ze hebben er gewoon niets aan gedaan. Ze liepen daar ws al een week rond op de boel op te bouwen, zien het terrein slechter worden en ze denken klaar te zijn met het neerleggen van 3 platen. :vaag: Ze hadden wel wat meer moeite mogen doen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, zand neerpleuren, houtsnippers, vlonders verzin maar is wat leuks. Dus naar mijn mening wel slecht geoorganiseerd.
Uitspraak van Jolijnfh op woensdag 28 februari 2007 om 12:47:
Binnekort maar is kaartje halen voordat het uitverkocht is.

haha ik denk dat dat wel ff duurt, de meeste mensen wachten tot de weersverwachting van de week van 21 mei denk ik :9

Nog 3 daagjes tot de line-up :woop:
 
vorig jaar was inderdaad kut geregelt maar heb het super na me zin gehad! En die 5euro boeiend intresseert me eg nie
Dit jaar zeker weer van de partij!!!
Ook weer van de partij, en waarschijnlijk helemaal in de chinese stijl (zie album)
vorig jaar zwaar hard staan feesten daar in blub en regen topfeest een echte feestganger laat zich niet beinvloeden door wat nattigheid en een klein beetje blubber de sfeer de muziek het feest gewoon helemaal top toen kon je pas zien welke mensen echte feestbeesten waren dit jaar gewoon weeer lekker los op emporium fuck het weer !!!!!
ckers aanwezig maar de treinen trg rijden om 12 uur niet dus wat gaan we dan doen???:P:P
 
Kaartje bestelle:D:D