Partyflock
 
­

Een kans voor de nieuwe DiscJockey!

gepubliceerd door , op
Het aantal feesten en discotheken in Nederland groeit, het partypubliek groeit, de bekendheid van de Dj’s groeit. En wie wil er nou niet zo zijn als zijn/haar favoriete beroemdheid. De hoeveelheid dj’s in Nederland stijgt enorm. Meer als honderdduizend jongeren beoefenen thuis het dj-zijn. Platen mixen op platenspelers die gekocht zijn van je eigen zuur verdiende en bij elkaar gespaarde geld of thuis proberen nummers te produceren. Het groeit allemaal in Nederland.

Maar ja, hoe kom je nou vanuit je kamer verder dan alleen thuis draaien?

De De Hoeve in Groesbeek wil aan deze vraag wat doen! Dit doet de De Hoeve door talentenavonden te organiseren. De De Hoeve geeft deze dj’s een kans en het uitgaanspubliek krijgt er een leuke stapavond bij. Vrijdag 16 februari is er voor de eerste keer een talentenavond. Vier Dj’s - geselecteerd via het forum van Partyflock - krijgen de kans een uur lang hun kunsten te laten zien en horen aan het publiek. De stijlen van de avond zijn Jump en Hardstyle.

Als blijkt dat er veel animo is voor deze talentenavonden gaat de De Hoeve vaker een talentenavond organiseren. De De Hoeve selecteert dan via Partyflock en demo’s de dj’s. De dj’s van 16 februari zijn al geselecteerd. Dit zijn:

4-Stylez Dj Team:
Martin en Remco zijn twee vrienden uit Doetinchem, die al een aantal jaren samen draaien. Ze noemen zich zelf 4-Stylez omdat ze vier stijlen draaien; Hardtrance, Jump, Hardstyle en Hardcore. Op de 16de zullen de heren een Jump-set voor ons neerzetten.

Arteta:
Mikel is een van de twee dj’s uit Den Haag die zich deze avond laten horen. Deze jongen is geboren voor Jump en zal dit in De De Hoeve ook duidelijk laten merken.

D-vino:
Onze tweede Haagse dj is Marv. Hij is de eerste dj, die deze avond hardstyle brengt en doet dit door te beginnen met wat lekkere klassiekers, opbouwend naar heerlijke stampende hardstyle.

Pulse:
Jaimy is de vierde dj van de avond. Deze dj uit Cuijk is sinds 2004 geïnfecteerd met het hardstyle virus en geeft dit virus de 16de door aan het publiek in De De Hoeve. Wat we kunnen verwacht van Jaimy is een harde energieke set. In zijn eigen woorden Sense the sound! Feel Dj Pulse.

De avond wordt afgesloten door Resident Dj Rik met het laatste uur flink knallen. Rik is al 5 jaar resident dj in De De Hoeve en weet dus hoe hij het publiek moet bespelen. Rik garandeert een spetterend en knallend einde van de avond.

Voor iedereen die een keer nieuwe dj’s wilt horen of gewoon zin heeft in een gezellige avond knallen, kom vrijdag 16 februari a.s. naar De De Hoeve in Groesbeek.

Ook voor dj’s, die geïnteresseerd zijn in een volgende talentenavond, kom langs, geef een demo af en laat zien wie je bent. Misschien dat jij op de volgende editie zelf achter de dj-booth staat.

15 opmerkingen

 
(Y)
Jaimy knallen als een maille motherfocker..­
Meer DAN honderdduizend jongeren beoefenen :/
 
:yes: ik ben ook zeker aanwezig word vetjes :)
 
HEB ER ZIN IN!!!
Ckers aanwezig :cheer:

Goed initiatief van de hoeve.. zo krijgen ook andere dj's een kans!! :respect:
 
laat ze eerst maar ook Speedcore contesten organiseren (Y)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 februari 2007 om 17:04:
laat ze eerst maar ook Speedcore contesten organiseren

Denk niet dat ze dat doen jop ;p
die kans is indd erg klein :)
En wie wil er nou niet zo zijn als zijn/haar favoriete beroemdheid.­

:lol:

Als je om die reden gaat draaien, kan je het wel meteen vergeten...
hoeft ook niet de hoofdzakelijke reden te zijn.­ maar het kan wel een voorbeeld zijn.­ een inspiratie toch?