Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
9 februari 2007
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site
RecensieDecibel 2006 - The Live Registration
LidTom™

Aan alle flockers,

In de vijf jaar dat Partyflock bestaat heeft de site een belangrijke plek ingenomen in het leven van menig partyganger. In de aanloop naar de Flockers party doet http://dance.blog.nl onderzoek naar de betekenis van Partyflock. We hebben daarom de volgende vragen voor jullie:

Zouden jullie in een paar zinnen uit kunnen leggen:
- wat Partyflock voor je betekent?
- wat je er zo leuk aan vindt?
- hoe erg je het zou vinden als PF er niet meer was?

Stuur je antwoorden (plus voornaam en leeftijd) naar nachtleven@gmail.com De leukste reacties plaatsen we de komende weken op de site. Bovendien zullen we een klein aantal van de antwoorden gebruiken voor een achtergrondverhaal over Partyflock dat donderdag 22 februari in het Algemeen Dagblad verschijnt.

Uiteraard gaan we discreet met jullie gegevens om en worden emailadressen niet gebruikt voor andere doeleinden dan dit onderzoek.

Alvast bedankt!
Danceblog crew


De opties in het profielmenu is sinds kort veranderd op iedere profielpagina.

  • Operaties: Hier kan je je wachtwoord veranderen en jezelf mogelijk verwijderen.
  • Informatie: Op deze pagina krijg je zien of er nog openstaande vriendschapverzoeken zijn en welke genegeerde leden je hebt.


Op dit moment zijn we de veel besproken waardingen van artiesten aan het bespreken en hebben we besloten dat de waarderingen niet meer zichtbaar zullen zijn voor onze leden totdat daarover een duidelijk besluit wordt genomen.


Er zijn inmiddels allerlei time tables van Flockers in omloop op het internet. Een ding is in elk geval waar: de timetable is bekend......maar nog niet naar buiten gebracht. De week voorafgaand aan Flockers zullen we meer bekendmaken waaronder dus de timetable en hoogstwaarschijnlijk ook wat beeldmateriaal van de opbouw van het feest.


Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.


Het muziekoordeel ·
Muziek moet je altijd eerst een plaats geven voordat je er over kan oordelen. Lees: een plaats gúnnen om er niet automatisch negatief over te oordelen. Ik maak eigenlijk nooit mensen mee die géén mening hebben over muziek die ze wél kennen, ook al is ‘t maar vaag. Zelfs als het juist aan de situatie, de omgeving of je humeur ligt, die op dat moment niet bij die muziek past.


Decibel 2006 - The Live Registration ·
Voor de eerste keer is attractiepark Beekse Bergen het toneel voor een houseparty: Decibel 2006. De gebeurtenissen van die dag staan netjes op de dvd. Alle aapjes kijken!


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

Vrijdag 16 februari 2007


Zaterdag 17 februari 2007




Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

  1. Nick: Tom™
  2. Echte naam: Tom?
  3. Leeftijd: 26 jaar toch alweer
  4. Woonplaats: Breda
  5. Relatie: Nee
  6. Dark of Light? Dark op het moment, Light een tijdje gehad maar nu wilde ik weer eens wat anders...
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken? Ik studeer aan de NHTV. Ik doe international Media & Entertainment Management. Daarnaast werk ik achter de bar bij mijn Healthcenter (ze schieten me af als ik het een sportschool noem)
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt? Via Christa.... Maar die is niet meer zo actief op pf. Ze heeft nu een kleine dus ik vind het niet gek dat daar de aandacht heen gaat.
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock? De berichten en voorheen was ik een ware forumslet maar die tijd is voorbij. Die dagen, dat ik samen met Vibo als enige diep in de nacht overgebleven was, zijn al een tijd voorbij.
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Voetbal gerelateerde relletjes, wazi´s en ander respectloos gedoe.
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Een vakantie plannen. Dat heeft Thomas zeker wel verdiend.
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Uhmmm, moet ik nou kiezen? Ik heb zoveel mooie momenten gehad in die uh... 270 feestjes? Ik vond de eerste SonneMondSterne echt geweldig! Zon, muziek en een strand waar ik lekker uit kon brakken. Maar Love Family Park was ook te dik! Sorry, ik kan hier niet 1 antwoord op geven....
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? Ik zou dan de beste DJ van de wereld zijn :P
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Met het huidige ledenaantal? Damn... Ik denk dat sommige mensen best bekend zijn geworden. Ik als Partyflock fotograaf zal ook wel her en der herkend worden, net als de rest van de fotografencrew. De bekendste is toch wel onze grote baas t0mm1e.
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Hmmm een mix van electro, minimal en techno. Soms wil je gewoon heerlijk zweven, de andere keer wil je gewoon keihard knallen in de Gas.
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Voor zover ik weet heb ik er geen... Ik ben braaf O:)
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Een uitgebreidere internationale agenda.
    De mogelijkhheid om video als profielplaatje te gebruiken :D
    nu kan het volgens mij alleen nog maar in je eigen tekst?
    Je vriendenlijst managen, aangeven wat het is. Ik heb mensen erin staan die ik ken van feestjes, ik heb goede vrienden, ik heb familie etc. Tevens is het erg handig als je een bericht makkelijk naar meerdere mensen tegelijk kan sturen. Om spam te voorkomen kun je dan maximaal naar 10 mensen tegelijk wat sturen.
    IP Bans voor vervelende mensen die direct weer een nieuw profiel aanmaken als ze geband worden. Gewoon een wachttijd instellen bij nieuwe profielen. Je krijgt dan steeds meer rechten naarmate je langer lid bent. Zo voorkom je wel een beetje die wildgroei van profielen.
    Het verloten van vrijkaartjes mag ook wel anders, ik win nooit wat :P
    Ik zou graag bepaalde pb´s kunnen markeren als belangrijk. Net zoals je bij gmail een e-mail een ster kan geven. Sommige pb´s bevatten adres of telefoongegevens, etc. Die wil ik dan wel bewaren maar niet op de grote hoop van al die conversaties.
    dat was het wel weer :P
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Nee niks, beetje frustrerend hoor :P
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Kilometertje of 700 schat ik. Niks is te ver voor een vet feest.
  20. Schuw of fotogeil? Fotogeil achter de camera ja :P
  21. Ben je donateur en waarom? Ja al sinds het begin dat het mogelijk was.
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Mijn kapper komt gewoon bij mij thuis! Tuurke!!!!! Dat was 2 of 3 weken terug?
  23. Discovery Channel of National Geographic? Beiden, ik ben heel leergierig en deze twee zenders zijn eigenlijk zo´n beetje de enige interessante zenders die je altijd wel kan kijken. Andere zenders hebben hooguit 1 interessante serie zoals Lost, PrisonBreak, 24 of Heroes en dan houdt het echt op.
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? Een 9!
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Aaaargh, moet dit?! Ik ga altijd iemand passeren met dit soort vragen. Als ik nou ooit een Oscar win, dan wil je toch op het moment van de bedankjes niemand vergeten? Ik denk dat de mensen die dicht bij me staan wel weten dat ik nu aan ze denk ;)


We bedanken Tom™ voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:


Terug naar 1997.. en om in de valentijnsstemming te blijven hebben maar weer een klassieker uit de doos gehaald en flink afgestoft :lief:



Goedendag, Waarom word ik verbanne voor een foto van Rudolf Hess terwijl deze man in de tweede wereld oorlog zijn leven gegeven heeft voor wereld vrede? Dit vind ik zeer beledigend en wil graag wat uitleg daar over.

Zou een dagexcursie Auswitz voldoende uitleg zijn?

Leuk hoor een camerarequest doen:
Om ons evenement te laten slagen leek het ons een leuk idee om een
partyfotograaf hiervan verslag te laten doen. Zou er een mogelijkheid zijn om een fotograaf van partymania op ons feest te laten komen?

Volgende bericht kwam binnen bij de E.H.B.O. :
ik hoop dat je onze organisatie snel kan toevoegen, en het feest kan revalideren

Net als twee weken geleden kregen we nu ook weer een puzzel binnen!
kim hhvvj wjnmk jbma knmzj ljnmg abhvtjes ntb vas!!!



06-15275070
Het nummer van Ramon Muller. Wie? Ramon Muller! Hij heeft op Youtube een filmpje geplaatst met daarin de oproep om gebeld te worden ivm een experiment om te zien hoeveel mensen in Nederland bereid zijn om een totale onbekende (straks niet meer ;)) te gaan bellen.

Alleen in onze database komt nog geen profiel voor met Ramon Muller uit Dordrecht! :O Dus mocht je hem gaan bellen en eigenlijk geen gesprekstof hebben, haal hem dan over om een profiel aan te maken op Partyflock. Als hij zijn profiel + jou nickname plaatst op zijn site dan ontvang je de eeuwige liefde van Harry + een spotlightvermelding in de KNIP (mits je die nog niet gehad hebt natuurlijk).

Succes met bellen! (y)

Klik hier voor het filmpje van Ramon


TNS NIPO: Snel rookverbod invoeren
Bijna twee derde, 62 procent om precies te zijn, van de Nederlanders is voor een rookverbod in de horeca. 53 procent vindt zelfs dat zo'n maatregel er snel moet komen. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS NIPO in opdracht van RTL Nieuws.
lees meer


Nighttown krijgt laatste kans
Nighttown in Rotterdam mag het nog één keer proberen. De gemeenteraad heeft financiële steun toegezegd aan de poptempel. Halverwege 2006 ging het bedrijf failliet, ondanks ruim vierhonderdduizend euro die de gemeente erin stak.
lees meer


"Muziekdownloads beïnvloeden verkopen niet"
Downloads op zogenoemde peer-to-peernetwerken hebben geen merkbare invloed op de verkoopcijfers van online muziekwinkels. Dat blijkt uit een onderzoek dat is gepubliceerd in het wetenschappelijke blad Journal of Political Economy.

De onderzoekers vergeleken de statistieken van twee belangrijke downloadservers met de verkoopcijfers van online muziekwinkels. Populaire nummers bleken zowel veel gedownload, als veel verkocht te worden.

In periodes waarin het downloadaanbod toenam, bleven de verkoopcijfers echter stabiel. De zeer geringe daling die de onderzoekers vonden, was statistisch "niet te onderscheiden van nul".


'Klanten kunnen muziekdownloads straks ruilen'
Klanten van online muziekwinkels mogen hun aankopen in Europa binnenkort mogelijk ruilen. De Europese Commissie overweegt de regelgeving op dit gebied te harmoniseren, zo meldt Ars Technica.
lees meer


Mondriaan studenten zorgen voor een nieuw uitgaansconcept

Op vrijdag 16 maart presenteert The Talent Factory het evenement Xperience. The Talent Factory bestaat uit 60 studenten van het Mondriaan College die een uniek uitgaansconcept hebben ontwikkeld voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

The Talent Factory komt voort uit een afstudeeropdracht, waarvoor studenten van het Mondriaan een evenement moeten organiseren en uitvoeren i.s.m evenementen organisatie 7teez. De studenten hebben veel ervaring met soortgelijke opdrachten en zijn razend enthousiast over deze nieuwe vorm van examen afleggen. Het evenement Xperience vindt plaats in de Asta in Den Haag en wordt een nieuwe beleving van uitgaan. lees meer


Nederlanders sturen massaal liefdesverklaringen per sms
Echt romantisch is het misschien niet, maar op Valentijnsdag sturen toch veel mensen elkaar een liefdesverklaring per mobiele telefoon. Volgens de grote providers zijn woensdag beduidend meer sms'jes verstuurd dan op andere dagen, meldden hun woordvoerders in de loop van de dag.
lees meer


MTV laat internetters clips op websites posten
Muziekzender MTV gaat gebruikers toestaan om videoclips en ander beeldmateriaal op hun eigen website te posten. Dat meldt de Britse omroep BBC op zijn website.

Videosites als Youtube en Google Video maken het al langer mogelijk om filmpjes op persoonlijke websites, zoals blogs, te posten.
lees meer





KNIP - jaargang 2 - nr.7

32 opmerkingen

oow hellup! :D

kim hhvvj wjnmk jbma knmzj ljnmg abhvtjes ntb vas!!!

ben stiekem toch wel benieuwd...

Knip is weer super!

edit
toch ff oefenen;

Kim hou heel veel van jou wil je nooit meer kwijt jij bent mijn alles kan niet meer zonder jou laat je nooit meer gaan ...die laatste 14 letters kom ik niet uit.. :P
laatste aanpassing
 
kim houheelveelvanje wiljenietmeerkwijt jebentmnalles kanietmeerzonderje laatjenooitmeergaan abhvtjes? nietebreken vooraltijdsamen!!!

wie maakt em af?! :D

(abhvtjes?... :honger: )
laatste aanpassing
Terug naar 1997.. en om in de valentijnsstemming te blijven hebben maar weer een klassieker uit de doos gehaald en flink afgestoft

--------


:respect:
:D:D
knip is zeker weer super :D
06-15275070
Het nummer van Ramon Muller. Wie? Ramon Muller! Hij heeft op Youtube een filmpje geplaatst met daarin de oproep om gebeld te worden ivm een experiment om te zien hoeveel mensen in Nederland bereid zijn om een totale onbekende (straks niet meer ) te gaan bellen.

Alleen in onze database komt nog geen profiel voor met Ramon Muller uit Dordrecht! Dus mocht je hem gaan bellen en eigenlijk geen gesprekstof hebben, haal hem dan over om een profiel aan te maken op Partyflock. Als hij zijn profiel + jou nickname plaatst op zijn site dan ontvang je de eeuwige liefde van Harry + een spotlightvermelding in de KNIP (mits je die nog niet gehad hebt natuurlijk).

Succes met bellen!

die is niet wijs 8) beetje door héél nederland laten bellen :D
laatste aanpassing
 
Pas 5 reakties?

Wel een leuk stukje weer (Y)
Uitspraak van Sierellûh© op woensdag 14 februari 2007 om 20:40:
06-15275070
Het nummer van Ramon Muller. Wie? Ramon Muller! Hij heeft op Youtube een filmpje geplaatst met daarin de oproep om gebeld te worden ivm een experiment om te zien hoeveel mensen in Nederland bereid zijn om een totale onbekende (straks niet meer ) te gaan bellen.

Alleen in onze database komt nog geen profiel voor met Ramon Muller uit Dordrecht! Dus mocht je hem gaan bellen en eigenlijk geen gesprekstof hebben, haal hem dan over om een profiel aan te maken op Partyflock. Als hij zijn profiel + jou nickname plaatst op zijn site dan ontvang je de eeuwige liefde van Harry + een spotlightvermelding in de KNIP (mits je die nog niet gehad hebt natuurlijk).

Succes met bellen!

Whahahaha... geweldig :respect:

Het is een ripoff van een gozer uit de V.S. :lol:
Dit is het filmpje, The Luke Johnson Phone Experiment:

Views: 1,414,149 |Comments: 7342 |Favorited: 2189 times

:| :| :|

:roflol:
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van SEB@Z op woensdag 14 februari 2007 om 20:36:
Terug naar 1997.. en om in de valentijnsstemming te blijven hebben maar weer een klassieker uit de doos gehaald en flink afgestoft

kreeg ik me daar even kippevel van :D
Uitspraak van Sierellûh© op woensdag 14 februari 2007 om 20:40:
die is niet wijs beetje door héél nederland laten bellen

hij was ook op radio 538...:roflol: vette skick die gast...zegt ruudje de wild...jij bent zeker christelijk? zo waarop hij antwoorde hoe herken je dat?

het lijkt mij iets als...zoals de jezus bus voor een evenement wilt hij zijn religie aan de man brengen?
 
Bijna twee derde, 62 procent om precies te zijn, van de Nederlanders is voor een rookverbod in de horeca. 53 procent vindt zelfs dat zo'n maatregel er snel moet komen. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS NIPO in opdracht van RTL Nieuws.
lees meer
----------



Ze hebben mij niet gebeld.
Kan niet wachten op de lineup :D
Artiest Adline
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 februari 2007 om 21:04:
Wel een leuk stukje weer (Y)

jah idd :D
is leuk zo 1 x per week :)
vooral de rubriek "letterspelingen"
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 februari 2007 om 20:30:
kim houheelveelvanje wiljenietmeerkwijt jebentmnalles kanietmeerzonderje laatjenooitmeergaan abhvtjes? nietebreken vooraltijdsamen!!!

Owja:S gewoon ik hou van je is niet genoeg meer.
laatste aanpassing
Artiest Rosko
Geweldig genoten weer :D
Op naar de volgende KNIP ;)
 
Morgen zeker bellen en zeggen dat die pf moet aanmaken:lief:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 februari 2007 om 20:30:
(abhvtjes?... :honger: )

hahaha zitten we zelf ook al een poosje op te broeden :@

Zeer leuke knip weer

Een uitgebreidere internationale agenda. De mogelijkhheid om video als profielplaatje te gebruiken :D nu kan het volgens mij alleen nog maar in je eigen tekst? Je vriendenlijst managen, aangeven wat het is. Ik heb mensen erin staan die ik ken van feestjes, ik heb goede vrienden, ik heb familie etc. Tevens is het erg handig als je een bericht makkelijk naar meerdere mensen tegelijk kan sturen. Om spam te voorkomen kun je dan maximaal naar 10 mensen tegelijk wat sturen. IP Bans voor vervelende mensen die direct weer een nieuw profiel aanmaken als ze geband worden. Gewoon een wachttijd instellen bij nieuwe profielen. Je krijgt dan steeds meer rechten naarmate je langer lid bent. Zo voorkom je wel een beetje die wildgroei van profielen. Het verloten van vrijkaartjes mag ook wel anders, ik win nooit wat :P Ik zou graag bepaalde pb´s kunnen markeren als belangrijk. Net zoals je bij gmail een e-mail een ster kan geven. Sommige pb´s bevatten adres of telefoongegevens, etc. Die wil ik dan wel bewaren maar niet op de grote hoop van al die conversaties. dat was het wel weer :P

Eeens... van A tot Z :yes:
Die 'opmerkelijk' berichtjes zijn echt de bom :lol:
Leuke Knip...Zoals elke week :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 februari 2007 om 20:30:
wie maakt em af?!

(abhvtjes?...

ze maken t ook steeds gekker :S
maarre wa ik hiervan kan maken:
aller beste hart vriendinnetjes

goed hea :P
Uitspraak van rontjuh op donderdag 15 februari 2007 om 02:27:
aller beste hart vriendinnetjes

Beste suggestie tot dusver :respect:
Uitspraak van rontjuh op donderdag 15 februari 2007 om 02:27:
ze maken t ook steeds gekker
maarre wa ik hiervan kan maken:
aller beste hart vriendinnetjes

goed hea

Je hebt het zeker zelf geschreven ofniet?:P
abhv-tjes zijn we ondertussen al achter toch Marrie?? Volgens mij hadden we hem uiteindelijk goed gegoogled op die sms-zooi site :d
 
kim hhvvj wjnmk jbma knmzj ljnmg abhvtjes ntb vas!!!

Goeiendag, dit is nóg erger dan Breezah-taal :rot:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 09:04:
kim hhvvj wjnmk jbma knmzj ljnmg abhvtjes ntb vas!!!

kim hou heel veel van je
want je n**kt me kapot
je bent mijn alles
kan niet meer zonder jou
laat je nooit meer gaan
al blijft het valentijnsgevoel toch jaarlijks even speciaal
niemand trekt beter
voor altijd samen!


Zoeiets? :p
laatste aanpassing
 
Ik denk dat DJ Gakko de abhvtjes ontcijfert heeft! :respect: ;):D
Uitspraak van DJ Gakko op donderdag 15 februari 2007 om 11:32:
kim hou heel veel van je
want je n**kt me kapot
je bent mijn alles
kan niet meer zonder jou
laat je nooit meer gaan
al blijft het valentijnsgevoel toch jaarlijks even speciaal
niemand trekt beter
voor altijd samen!


Zoeiets? laatste aanpassing 15 februari 2007 11:36

:roflol: heerlijk ouwe :bier zuiperd :D
Leuke knip weer :D
 
de abhvtjes

Marrie, ik stel voor om 'www.ahbvtjes.nl' te registreren! :9
laatste aanpassing
Dj gakko _0_
Uitspraak van DJ Gakko op donderdag 15 februari 2007 om 11:32:
al blijft het valentijnsgevoel toch jaarlijks even speciaal

ik denk dat dat hem is :respect:
Uitspraak van Fairytale op donderdag 15 februari 2007 om 08:17:
abhv-tjes zijn we ondertussen al achter toch Marrie?? Volgens mij hadden we hem uiteindelijk goed gegoogled op die sms-zooi site :d

:O Heb ik weer niet meegekregen dan :O
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 13:17:
Marrie, ik stel voor om 'www.ahbvtjes.nl' te registreren! :9

Is goed :D Wat voort site zullen we er van maken? :9
Uitspraak van DJ Gakko op donderdag 15 februari 2007 om 11:32:
al blijft het valentijnsgevoel toch jaarlijks even speciaal

wehehehe (F)
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
Uitspraak van DJ Gakko op donderdag 15 februari 2007 om 11:32:
niemand trekt beter

zo sexist :P haha is het Niet Te Breken?