Partyflock
 
­ Nederland

Kant & Klaar: Nieuwe feest organisatie in Groningen

gepubliceerd door , op
Binnenkort is het zover en zal de frisse nieuwe organisatie Kant & Klaar hun eerste feest geven. Deze organisatie was een idee van 2 vrienden met een muzieksmaak dat zich niet tot 1 genre beperkt. Ze wilden een organisatie beginnen die feesten organiseert met elke keer een andere stroming. Funky house feesten, electro feesten, minimal feesten, tech-house feesten en alles wat zich in de toekomst nog zal onwikkelen. Verder willen ze bij sommige feesten live muzikanten, beatboxers, danseressen en een topaankleding en aan de andere kant hele minimale en rauwe trashy feesten.

Dirty Soul is één van deze inititief nemers. Deze DJ begon twee jaar geleden te draaien met een voorkeur voor funky house. Al snel merkte hij dat hij de hardere club platen met rauwe beats ook erg lekker vond en begon steeds meer richting de electro te neigen. Binnen een jaar won hij twee DJ-contests en kreeg hij een residentie in Groningen bij Pand48. Daar leerde hij een DJ kennen die vooral minimal draaide en een nieuwe liefde was geboren. In die tijd leerde hij ook zijn partner in crime Miguel kennen met dezelfde liefde voor alle stromingen en Kant & Klaar was geboren.

Na maanden voorbereiding komt Kant & Klaar dan eindelijk met 2 feesten.

Numeros uno: Chocolat
15 februari is het eerste feest en zal gehouden worden in het News café in Groningen. Dit feest wilden de jongens vooral funky houden, maar door de bevestiging van niemand minder dan Benny Rodrigues kunnen bezoekers ook een flinke dosis aan minimale platen verwachten. Over deze man hoeft verder niks meer gezegd te worden, omdat zijn energie en muziek voorzichzelf spreken. Conclusie: Voetjes van de vloer. Vroege bezoekers zullen aangenaam onthaald worden door de Chocolate Girls en verwend worden met een flinke dosis aan chocolade en choco-shots en opgewarmd worden door de funky beats van Jay Christian. De vocaliste van de organisatie, Mary Dee zal ook menig kippenvel bezorgen door haar jazzy invloeden die ze aan housenummers meegeeft. Kant & Klaar mag zich ook gelukkig prijzen dat ze Logiqwise hebben weten te strikken om voor hun te komen werken. Deze man won in 2004 de NL beatboxkampioenschappen en storte zich daarna op het schrijven van zijn eigen lyrics. Ook hij heeft het housevirus niet weten te ontsnappen en zal het publiek laten weten wat voor rauwe combinatie zijn beats en lyrics zijn met housemuziek. Uiteraard zal Dirty Soul deze editie afsluiten met met zijn club beats met hier en daar minimale invloeden.

Numeros dos: Chicks love Geeks
Ook hun tweede feest zal in het News café plaatsvinden op 15 maart.
Deze editie zal voornamelijk in het teken staan van tech-house en belooft weer heel wat. Niemand minder dan de tech-house koning Laidback Luke heeft toegezegd om het Groningse publiek gek te maken met zijn scratches en pompende club muziek, wat gegarandeerd staat voor een gekkenhuis op de dansvloer. Licious K zal een live-set weggeven met ook eigen producties. De organisatie heeft een voorproefje gekregen van deze en het enige wat ze kunnen zeggen is: “Ow…My…God…”! Wees erbij en maak dit mee. Ook wordt hij onderstuend door Trashy Mary, een vrouwelijke MC die gegarandeerd elk menigte aan het dansen krijgt. En dan last but not least wrijft de organisatie zich in hun handjes, omdat ze eindelijk de grootste geek allertijden hebben kunnen strikken (pesten) om eindelijk een keer op te komen treden: Nerdy Soul! De organisatie kon hun oren niet geloven wat voor geluid er uit deze nerd kwam toen ze hem eerst hoorden, en ze vroegen zich ook af hoe hij wist welke plaat hij zou draaien doordat hij niks kan zien door die jampot glazen. De conclusie was: “De beste man heeft alleen maar rauwe, vuile, vieze en bovendien geniale platen, dat het niet mis kan gaan!”. Kom 15 maart en ervaar het gevaar van de nerd.

Voor meer info check:
www.kant-klaar.com

14 opmerkingen

 
Jeeeeuuuuj.. :cheer: :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 95822, 39766}
Licious K... ben ik groot fan van. (y) Is dit onderdeel van z'n wereldtour?
Alleen al voor de naam een bezoekje waard :D
Licious K... ben ik groot fan van. Is dit onderdeel van z'n wereldtour?
------------------------------------------------

Idd bij ons trapt hij af. :D
Aanwezig!
aka Ridiculous Gay (y) B)
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Looks good :)
 
ben eigelijk nog noot in het newscafe geweest, is het een beetje leuke locatie of wat?
klinkt erg leuk.. maar zo'n feest in het newscafe? of is dat dan in dat zaaltje beneden ofzo?
slappe locatie..
 
toppie -eens weer mooi namen op de bune-
owhet newscafe is ene top locatie-
Artiest PRAIA
vette flyer en concept enzo, nice shizlee