Partyflock
 
­

Klup Koel in de hotste club van de achterhoek, 22-24

gepubliceerd door , op
afbeelding Klup Koel in de hotste club van de achterhoek, 22-24
FeestKlup Koel · Op stap in Doetinchem
Datumvrijdag 2 maart 2007
Locatie22.24 Site
Nog maar net in het nieuwe jaar beland Klup Koel gaat alweer keihard van start. Iedereen maakt alweer volop planningen en ook Klup Koel zal hierin niet achterblijven.

De komende maanden zal je niet alleen maar Klup Koel - Enschede tegenkomen maar ook Klup Koel op de nieuwe locatie in Doetinchem, 22.24. Deze nieuwe, amper 3 maanden oude, uber stijlvolle club kan je gerust in een adem noemen met de mooiste locatie`s in Nederland en zal zich qua interieur, afwerking zeker met de grootten kunnen meten.

Klup Koel is erg blij met deze nieuwe locatie, 22.24, en kan nu ook alvast verklappen ook straks in het westen van het land vertegenwoordigt te zijn. (Hou www.klupkoel.nl in de gaten voor meer info hierover).

Namen als Benny Rodrigues - Erick E - ROOGDon Diablo en residents Klup Koel, JR-Dallas & Zawdi MC & MC Boogshe zullen zeker voorbij gaan komen en gaan zorgen dat Klup Koel / 22.24 in het achterhoeks geheugen geschrift staat.

De eerste editie op vrijdag 2 maart 2007 gaat meteen goed los. JR-Dallas die in het oosten van het land al naamsbekendheid geniet en dit komende jaar in het westen wat grote clubs en festivals op zijn naam zal gaan schrijven zal ook in Doetinchem laten zien waarom. Naast JR-Dallas zal Sidney Samson ten tonele verschijnen. Deze rocking DJ/Producer met zijn eigentijdse vette tracks en platenkeus mag dan ook zeker niet ontbreken op onze achterhoeks editie. Met een nieuw label in aankomst, Samso Beats, mag je 2 maart de vetste en hotste tracks van het jaar gaan verwachten.

Als afsluiter van de avond is legend of house DJ Jean van de partij. Deze DJ bekend bij jong & oud zal laten horen waar hij inmiddels legendarisch mee is geworden. Vette rockende house, vers van vinyl, gaat Jean, Klup Koel ouderwets op een portie onvervalste Madhouse trakteren.

MC Boogshe , bekend van de clubhit “Slut” zal deze avond voor haar rekening nemen als host. Met haar lyrics & skills zal ze iedereen in de verleiding brengen om deze avond te laten rocken ! Dit alles aangevuld met Klup Koel zijn vaste hairstyling team Parucci die gratis trendy knipbeurten en haarproducten weggeeft zal deze avond ongekend los gaan in Doetinchem. Eerder regel dan uitzondering op Klup Koel avonden zullen ook danseressen – VJ - Candy, sweets en heerlijke hapjes deel gaan uitmaken van deze Klup Koel avond.

Partykiekjes worden genomen door Klup Koel`s gestylde Koel Girls en zullen dan ook op onze klupkoel.hyves.nl te vinden zijn.

Klup Koel in Doetinchem zal elke eerste vrijdag van de maand voor zijn rekening gaan nemen. De eerst volgende datum is al bekend en dat zal goede vrijdag 6 april worden met niemand minder dan.

Check de site of de agenda bij partyflock. De line up zal binnenkort bekend worden gemaakt.

10 opmerkingen

 
ideaal dichtbij8)
 
inderdaad gaat een VET! feest worden in een super mooie club idd
 
keep it up Jordy! (y)
hmm valt wel mee hoor, is dat niet met pasjes enzo/
Klupje is zeker relaxt.­ In Enschede helemaal hot!
laatste aanpassing
Achterhoek moet wel met een hoofdletter! ;)

Interessant om een keertje na de Superboeren een bezoekje aan te brengen :)
22-24 pretendeert te kunnen tippen aan de Thalia Lounge, Off Corso, Panama etc. Ik ben benieuwd of ze er ook maar iets van waar kunnen maken; Lijkt me een erg lastig verhaal in een stadje als Doetinchem :). Ik hoop dat ik me vergis en dat 't de moeite waard is, dus ik ga maar ff kijken :P
laatste aanpassing