Partyflock
 
­ Nederland

Tea-Time with the Darkraver

anoniem gepubliceerd op
Tea-Time with the Darkraver
2 april 2003
FeestTea-Time · Darkraver
Datumzondag 6 april 2003
LocatieSubway
Afgelopen zondag op 30-03-03 werd dj [dj]160[/dj] verwacht in de club Sub-way/Fantasy te Zaandam. Helaas belde dj Gizmo op zaterdagavond af dat het niet door kon gaan wegens privé-omstandigheden. NRG-Productions moest zo snel mogelijk een nieuwe en goede vervangingsdj hebben voor dj Gizmo. Gelukkig was [dj]40[/dj] bereid om helemaal richting Zaandam toe te komen om zijn kunsten te vertonen. Het publiek had eigenlijk Gizmo verwacht, maar stonden met grote verbazing te kijken toen Steve binnen kwam lopen. Het publiek had gelijk door dat Gizmo niet zou komen maar dat Darkraver the wheels ging spinnen. De reacties waren geweldig volgens de organisatie. De bezoekers aan de Tea-Time party's geven vaak genoeg hun zaterdagavond stappen op. Enige negatieve reacties waren er ook: de zaal is te klein (500 man maximaal en bij massale drukte ook zaal 1 ook open 600 man ), bier dat op was, (tsja wat kunnen jullie zuipen zeg) en nog een paar kleine dingetjes. Aan het probleem met bier is al verholpen. De zaal te klein is bullshit, er was al gemeld dat bij massale opkomst ook zaal 1 in gebruikt zal worden.

Na drie succesvolle afternoonparty's gaat NRG-Productions gewoon verder. Jong getalenteerde dj's gecombineerd met de oude garde die alles al van de wereld heeft gezien. De oude garde is ook vrijwel beroemd in binnen en buitenland . De jonge generatie dj's zijn: Dennis R, Baba, Wouter B. Deze drie dj's hebben al in diverse clubs gestaan zowel binnen en buitenland. De andere garde dj's zijn de wel bekende Buzz Fuzz, Darkraver, Lady Dana, Pavo, Bass D, Champ-e-on, en nog vele anderen. Tea-Time zal elke zondagmiddag goed gevuld zijn met de combinatie van Hardstyle, Oldstyle, Oldskool, Hardcore.


Op zondag 06-04-03 zal dj Darkraver weer zijn kunsten laten vertonen in club Sub-way/Fantasy te Zaandam. Hij zal zijn trukendoos openen en alle beste platen uit het heden en verleden tevoorschijn laten toveren. De geruchten gingen al rond dat het best wel druk kan worden. De Darkraver is al 2 jaar beste dj van Nederland geweest in de catagorie Hardcore. Ook zal nummer 2 dj Buzz Fuzz aanwezig zijn op de party. Lady Dana heeft ook al beloofd om een plaatje te komen opzetten gezamelijh met de Darkraver. Dj Champ-e-on staat natuurlijk weer voor een verassing (hardstyle of classics). Dj Dennis R, Baba, Wouter B. Deze jonge dj's gaan hardstyle gecombineerd met oldstyle en hardcore draaien.

We hopen iedereen weer snel te zien op zondag in club Sub-way/Fantasy


Zondag 06-04-03

TEA-TIME with Darkraver

dj's:
[dj]40[/dj]
Lady [dj]2[/dj]
[dj]3698[/dj]
[dj]102[/dj]
[dj]128[/dj]
[dj]217[/dj]
[dj]3697[/dj]

Entree 5 euro
Vanaf 15.00 tot 00.00

www.sub-way.nl
www.partyflock.nl
www.housenation.nl
www.2jokers.nl

23 opmerkingen

 
Zeker weten!!!!!
 
:bounce: This is the sound of the underground! :bounce:
 
dit word heel vet net als vorige week
Dudes... dit keer kom ik zeker!! :D
Spreek je vrijdag!
laatste aanpassing
 
steve hehehe
Hahahaha we zijn trouwens bezig met het boeken van Lenny Dee
dat gaat zekers een vette avondt worden.
gewoon lekker uit je plaat gaan op zondag.
Count me in again!!! :bounce:
 
... Afterparty in een nader te bepalen Hotel te Schiphol ;p
 
dit keer ben ik zeker van de partij
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
gekkeeeeee huis!!!!!
vanavond even op de radio bij dennis en wouterrrrr
see ya all on sunday...wat wille we horen?
hard? harder? nog harderrr!!!
jaja, we zijn weer present aanstaande zondag !
 
Ben er ook weer! ;)
 
Early HARDCORE!!!

:bounce: DJ FUCK - DJ FUCK - DJ FUCK - FUCK - FUCK! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Jaa goeie tent.. maar om nou voor een flesje bier €2,50 te vragen vinnik ff te veel vannut goeie.. We moeten met z'n allen in opstand vinnik..

VANAF ZONDAG GEEN BIER MEER HALEN DAAR.. dan zal ut de volgende X of die X dana wel beter worden.. :s
 
Helemaal mee eens! (y)
Ik ga de hele avond aan de cola. Net als vorige keer. En die keer daarvoor.


Want toen was het bier OP! :bier: ;p
loopt niet te zeiken over een flesje bier van 2 euro 50. Het zijn de grotere flessen hoor. Als je een glas moet halen kost het 1 euro 75. leg je nu 75 eurocent erbij en hebt er een driekwart glas bij. En voor een longneck flesje is de prijs 2 euro 50 helemaal niet duur in het uitgaansleven. We snappen wel dat je het misschien niet rijk hebt
 
hehehehe....mietjes :P
maar word crisis druk :S
Het was klein het was donker maar het was ook zeker HARD JAJA :bounce: