Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 20 januari Brand New concept at the Rozengracht

gepubliceerd door , op
Zaterdag 20 januari Brand New concept at the Rozengracht
15 januari 2007
FeestBrand New · Love & Feel Sexy
Datumzaterdag 20 januari 2007
LocatieRozengracht 133
De lente lijkt al voor de deur te staan en dus een ondeugende knipoog naar de liefde kan niet achterblijven. Het verlangen naar een zinderende “Summer of Love” hangt voelbaar in de lucht. Een frisse wind, een nieuwe dag; tijd voor iets nieuws dus.... Brand New!

Brand New komt voor uit de glorieuze tijden van de legendarische Webb en Birthday parties van Spider Willem. Uit de gouden tijden van Mushroom, I Love Trance, High Energy en Xtra Large. Feesten die jarenlang de bruisende spil waren voor vele duizenden partygangers uit het hele land en daarbuiten. 20 Januari is dan ook de ultieme kans om nog eens ongegeneerd uit te pakken en Brand New tot een stomend en betoverend spektakel te maken. Een gelegenheid om nog eens terug te blikken op toen, vooruit te kijken naar de toekomst en vooral een onvergetelijke nacht te creëren waarin een weergaloos lekker feest neergezet zal worden!

Het vindt allemaal plaats aan de Rozengracht 133 in het hartje van Amsterdam. De naam van de lokatie alleen al maakt veel los en roept herinneringen op aan spraakmakende en legendarische feesten als Spider’s Birthday, Webb, Multigroove en Mushroom. De voormalige Club More past met haar verbeterde barren, het state-of-the-art trendy interieur, stijlvolle en moderne architectuur, volwaardige podia en meer licht en beter geluid dan ooit, naadloos in het concept van Brand New. Nergens anders in het centrum van Amsterdam vind je immers deze intieme sfeer en zoveel interactie tussen de DJ’s en de bezoekers. De Rozengracht 133 vormt dan ook het perfecte decor voor een uitdagend, sensationeel en spetterend festijn vol zinneprikkelend entertainment om van te watertanden. Laat je hier verleiden tot een spannende nacht vol zwoele Club en funky House-tunes, vette Grooves en dampende Electro. Zet ‘m snel in je agenda, klik hier voor de agenda van Brand New.

Het sprookjesachtige, oogstrelend mooie restaurant Nomads op de eerste verdieping past eveneens perfect in het plaatje van Brand New. Er hangt hier van nature al een mysterieuze, magische sfeer. De majesteuze beats van stevige Techno & HardTrance en ruige Trance & Techhouse zorgen daarbij voor een energieke en intense sfeer om vooral om samen met volle teugen van te genieten.

AREA 1
José (Nachtdienst)
Randy Katana (Nachtdienst)
Spider (Nachtdienst)
MC: UB (Latido, Palazz)

AREA 2
Niels Marieé (Aknathon)
Basil Kaspar (Wooferland)
Revana (Wicked Productions)
Stephen J. Kroos (Nachtdienst)

Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ticketbox voor 12,50 Euro en kosten 22,50 Euro aan de deur. Klik hier om 1 van de 1000 verkooppunten van Ticketbox op te zoeken. Wil jij ook Brand New zijn? Dan is het aan te raden je kaartje zo snel mogelijk te halen, voor het uitverkocht is!

9 opmerkingen

whoeppieeee, wil de tent zien, line-up is lekker :yes:
Damn, nou heb ik geen excuus niet te gaan :9

Duzzz.. weer uzz naar A'dam..! :cheer:
Nou, deze klinkt te goed om thuis te blijven zitten :yes:
 
Uitspraak van Partyspacer op maandag 15 januari 2007 om 12:04:
whoeppieeee, wil de tent zien, line-up is lekker

Tent is ook niet verkeerd dacht ik zo.. :D
Lijkt me zeker een leuk feessie worden! :yes:
damn.. pas dinsdag.. hmm, het van mij al woensdag mogen zijn :lol:
Pff, maar, wel meer tijd om van afgelopen weekend bij te komen (y)
En fris en monter aan Brand New te beginnen!! :bounce:
 
ben benieuwd of het wat is!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
top gaat die worden !!!!!!!!!!!
yeahh.. kom met vriendjes en vriendinnetjuzz ckerzzz langs hoor :cheer:

helemaal zin in..! :bounce:
en we maken d'r meteen een cocktailparty van met veel Martini's en Breezers!! :bounce: