Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
13 januari 2007
FeestFinale Visual Sensations · VJ-contest '06/'07
Datumzaterdag 27 januari 2007
LocatieParadiso Site
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site

Een pageviewrecord op zondag? :O Nee dus! Het leek er namelijk afgelopen zondag op dat we ons eerder gevestigde pageview record weer ruim overschreden hadden. Maar zoals wij van jullie gewend zijn en jullie blijkbaar de trend willen doorzetten spant het er om op maandagen of dinsdagen. Want dan gaan jullie vol goede hoop op zoek naar een foto die van jullie is gemaakt tijdens het stappen. Maar afgelopen maandag hebben jullie er wederom weer voor gezord dat er een nieuw record met 9.916.030 pageviews is gevestigd!


Er zijn maar liefst rond de 450 demo's geupload door evenzoveel leden in de hoop kans te maken om te kunnen draaien op Flockers. Gelukkig hebben we een heel aantal juryleden die ons gaan helpen! We hopen rond de eerste of tweede week van februari de namen van de talents bekend te kunnen maken!


Flockers presenteert: Jochen Miller · Jochen Miller staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. In het kader van de korte introductie-interviews bijt Jochen Miller het spits af.


Om het dan maar niet te hebben over de donderdagavond · Hier zit ik dan. Volkomen Kansloos. De fles rode wijn is al op, het laatste beetje rosé is nu aan de beurt. Ik zit ook al bijna door mijn sigaretten heen. Het is kwart voor vijf ’s morgens. Ik moet om kwart voor 10 alweer opstaan, dat is wel gerekend over ongeveer 5 uur.

Hoe sterk is de eenzame fietser · Column. Volgens Van Dale (nee niet de DJ maar de Dikke) een regelmatig verschijnende, ondertekende rubriek in een dag- of weekblad, met een eigen karakter. Welaan, verschijnen doen ze hier regelmatig, ondertekend zijn ze allemaal en het blad is een website; prima.


Tidy Weekender 10 - Mixed by Anne Savage, Andy Farley and JP & Jukesy · De Tidy Weekenders zijn populair in Engeland en traditiegetrouw komt er ook een driedubbel cd op de markt met livesets van deze driedaagse gebeurtenis. Tidy Weekender 10!

Pete Philly & Perquisite - Remindstate · Twee jaar na het verschijnen van hun debuutalbum 'Mindtate' ligt nu ' Remindstate' in de winkels. Een remix album met nieuwe bewerkingen van al het materiaal dat op 'Mindstate' staat.

E-Noid - E-scapism · Liefhebbers van kwaliteit opgelet! E-Noid brengt ons zijn album 'E-scapism'.

4hero - Play With The Changes · 4hero? Is dat niet de groep die ooit de breakbeat classic “Mr. Kirk’s Nightmare” uit 1990 voortbracht, zul je denken? Jazeker: echter, er is meer aan de hand met deze formatie die bekend werd middels hun oldskool breakbeat, drum & bass en jungle ‘output’.

Qlimax 2006 · De DVD's van Q-dance staan altijd garant voor kwaliteit. Weet ook de registratie van Qlimax 2006 aan het verwachtingspatroon te voldoen?


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!





Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

  1. Nick: verwijderd
  2. Echte naam: Marko
  3. Leeftijd: 34
  4. Woonplaats: Arnhem
  5. Relatie: Nee, maar wel verliefd
  6. Dark of Light? Dark !!
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken? Ambtenaar van onze mooie stad, en fotograaf
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt? Ik zocht kaartjes voor defqon 2003, en moest een profiel maken om te kunnen reageren.
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock? Foto's, agenda en berichten
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Wazi volk, en domme kwetsende opmerkingen onder foto's
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Snel de echte baas bellen, en hem de zaakjes laten overnemen ;)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Masters of Hardcore 8 okt 2005 in de Westfalenhallen. De lokatie, geluid, sfeer, en gezelschap was super. De mooie momenten van die nacht denk ik nog vaak aan terug.
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? Ik heb het gevoel dat fotograaf wel wat is voor mij. (Y)
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? vagepaul vs M. :')
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Ik heb geen favoriete muziekstijl, waar ik naar luister hangt van mijn gevoel op dat moment af.
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Ja, ik had een plaatje in mijn eigen tekst waarin een hakenkruis in de prullebak gaat.
  17. Wat zou je graag anders zien op flock? Zou graag iets meer respect voor elkaar zien, de site zelf heb ik niks op aan te merken.
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Nope :(
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? 690km, Roskilde Festival in Denemarken, het is de reis meer dan waard!
  20. Schuw of fotogeil? 8) fotogeil (Y)
  21. Ben je donateur en waarom? Ja, omdat ik ook veel plezier van partyflock heb!
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? 6 weken geleden, dus het is de hoogste tijd weer te gaan.
  23. Is het nu arnhem of arnheim? Het is ernem b)
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? 8,5
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    verwijderd,
    Charlie :9,
    pukkiewuk
    De liefste 3 vrouwen van partyflock (L)


We bedanken verwijderd voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:


Met enige regelmaat zullen we proberen om een paar nieuwsberichten, die Partyflock in het verleden geplaatst heeft, af te stoffen en hier met jullie te delen.

Precies 5 jaar geleden op 17-01-2002 plaatsen wij dit:
30 maart 2002 zullen de deuren van de Hemkade opnieuw worden geopend. Dit keer echter in een andere vorm. Wat voorheen altijd een evenementenhal was waar verschillende organisaties de zaterdagavond konden huren, wordt nu een uitgaansgelegenheid met een regulier club karakater.
Dit betekent dat de deuren om 06:00 moeten sluiten en dat er wekelijks hetzelfde programma ten gehore zal worden gebracht. De nieuwe clubgaat Q-Base heten.

Verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe club wordt de Hemkade in samenwerking met de landelijk opererende organisatie Q-dance die al sinds 1996 een wekelijks programma in de voormalige Fundustry lanceerde.

In het jaar 2001 lanceerde Q-dance ook al het clubconcept Qlubtempo in de voormalige Zaanse evenementenhal.
In samenwerking met Q-dance beweert de Hemkade de nieuwe norm op het gebied van veiligheid en logistiek binnen de Nederlandse discothekenbranche te worden.

In november 2001 besloot gemeente Zaanstad de sluitingstijden van de Fundustry te vervroegen. Vanaf 17 november mocht alleen nog maar tussen 20:00 en 02:00 gefeest worden. Dit naar aanleiding van twee bezoekers die aan een drugsoverdosis in combinatie met hun medische complicaties waren overleden.


Er kwamen weer wat vreemde mailtjes binnen op de diverse flockadressen.

ff voor de duidelijkheid.

IK BEN NIET OP JOU
&& WIL OOK NIET ET JOU!

sorry dat die meiden zo deden.
ze waren mij aan het klieren

13 jaar :lief:


Discotheek 538 in Uithuizen voorgoed gesloten
Discotheek 538 in Uithuizen is dicht. Het roemruchte etablissement heeft de deuren per 1 januari gesloten. Volgens de eigenaar van 538 heeft het te maken met geld. Jongeren geven steeds minder uit als ze op stap gaan. Thuis drinken ze in en drinken daarna in de disco nauwelijks nog iets. Tegelijkertijd nemen de kosten voor de exploitatie wel toe.

Bovendien kwamen er steeds minder jongeren in de discotheek. enkele jaren geleden waren er nog gemiddeld 1500 bezoekers op een zaterdagavond, inmiddels is dat aantal gedaald naar 300. Het uitgaansleven in Uithuizen kwam daarbij de laatste tijd regelmatig negatief in het nieuws door het drinkgedrag van de jongeren en door onregelmatigheden rond Lonsdalejongeren. Toch heeft dat er volgens de eigenaar niets mee te maken. Het is niet de eerste discotheek in het Noorden die de deuren moet sluiten. Ook Temptation in Appingedam, Night Fever in Winschoten en mega-discotheek The The Bridge, vlak over de grens bij Ter Apel, zijn recent gesloten. Bron


Eerste gratis muziek upload dienst van start
Op oudejaarsnacht, exact om 00:00 uur is de eerste gratis muziek upload dienst van start gegaan. Deze nieuwe gratis dienst, genaamd Misterupload.com, is de eerste online dienst die enkel gericht is op muziek. Gebruikers kunnen op www.misterupload.com online muziek uploaden, opslaan en met elkaar delen.

Lees meer


Finale Visual Sensations ‘06/’07
Zes finalisten strijden op 27 januari om de hoofdprijs van de landelijke VJ-contest Visual Sensations. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 2.500, ter beschikking gesteld door fashion & denimlabel 10 FEET, plus een optreden tijdens het gerenommeerde festival Club Transmediale in Berlijn. De finalisten, NEEF, Matzaplazt, EyeScream, Zanne, TekNar en DMOS.TV, zijn de winnaars van de regiofinales die afgelopen najaar hebben plaatsgevonden. In een set 20 van minuten laten de VJ’s in een live performance hun werk zien aan publiek en jury met muziek van een DJ of eigen mix. Naast de hoofdprijs zal een publieksprijs worden uitgereikt. De favoriet gaat naar huis met de nieuwste HD camera, ter beschikking gesteld door SONY. Bovendien zal onder het aanwezige publiek een SONY MiniDV Handycam worden verloot.

Internationale VJ-nacht
De finale wordt afgesloten met een speciaal nachtprogramma, powered by fashion & denimlabel 10FEET met exclusieve optredens van DJ Spooky (USA) en Addictive TV Audiovisual Set (UK).


Muziekdownloadmarkt stagneert
Het marktaandeel van betaalde downloads in Nederland is in 2006 op drie procent van de omzet blijven steken, zo heeft onderzoeksbureau Gfk Benelux tijdens Noorderslag bekendgemaakt. De fysieke muziekverkoop zou op het laagste punt sinds 1975 zitten.

Lees meer · Bron


Maassilo sinds maandag weer open
De Maassilo, waar Now&Wow feesten organiseert, mag maandag weer open. Dat heeft burgemeester Opstelten van Rotterdam besloten.

De Maassilo ging eind december dicht na een dodelijke schietpartij pal voor de deur. Het onderzoek naar het incident is nu afgerond en de Maassilo zou inderdaad voldoen aan alle veiligheidseisen. Alle eerder geplande evenementen kunnen nu weer doorgaan. Bron


Einde gedoogbeleid softdrugs
Het Nederlandse beleid om de verkoop en het gebruik van marihuana en hasj te gedogen, zal over tien jaar niet meer bestaan. Dat voorspelt minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid. Op een congres over drugsbeleid in Mexico zei hij te verwachten dat het Nederlandse drugsbeleid steeds strenger zal worden en uiteindelijk niet meer wezenlijk zal afwijken van dat in de rest van Europa. ,,Er onstaat steeds meer draagvlak voor een strikter alcohol- en tabaksbeleid in ons land'', zei Hoogervorst. ,,Een tolerant softdrugsbeleid ligt daardoor steeds minder voor de hand.''

Het cannabisbeleid is de laatste jaren al strenger geworden. Het aantal coffeeshops is in acht jaar tijd met 40 procent gedaald. In 80 procent van de gemeenten zijn ze niet meer te vinden. Daarnaast wordt de teelt harder aangepakt. De straffen zijn verhoogd. Volgens Hoogervorst zal het beleid steeds restrictiever worden: ,,Het beeld van Nederland als extreem tolerant ten opzichte van drugs strookt steeds minder met de werkelijkheid.''

Lees meer · Bron


FloorFillers warmt op voor het stappen
Het nachtleven van Arnhem heeft er een bijzondere uitbreiding bij met het nieuwe programma FloorFillers van Radio Arnhem. Elke zaterdagavond vanaf 23.00 uur warmen de dj’s Pim van Diemen en Rutger Radstaake het Arnhemse uitgaanspubliek op voor een avondje stappen.

FloorFillers geeft informatie over wat er te doen is in Arnhem op uitgaansgebied. Pim van Diemen en Rutger Radstaake vertellen alles over de programma’s van de Arnhemse clubs, discotheken, kroegen en andere nachtelijke uitgaansgelegenheden. Welke feesten en thema-avonden zijn er, welke dj’s draaien er, wat zijn de hotspots waar je moet zijn en wat is het actuele nieuws over het uitgaan in Arnhem!

Lees meer


LeRon & YvesEaux in Ministry Of Sound in India.
DJ/producer duo LeRon & YvesEaux zijn de eerste Nederlandse artiesten die in deze superclub zullen optreden. Met clubs in Londen en Singapore en de hoge kwaliteit qua line up’s en CD’s is Ministry Of Sound wereldberoemd en behoort het tot de top op het gebied van nightlife en clubbing. Op vrijdag 9 Februari zijn LeRon & YvesEaux hoofdact in deze superclub en zullen ze New Delhi kennis laten maken met hun smaakvolle international house sound.

Ze hebben een druk jaar achter de rug. Naast een zeer uitgebreid release schema met releases op Vapour Recordings, Restart en Mashtronic Records, tekenden ze tevens voor een remix van ‘Sweet Lullaby’ de wereldhit van de dubbel Grammy Award winnende band Deep Forest. Daarnaast remixte ze tevens Moonbeam uit Rusland en het Indiase Jalebee Cartel.

Lees meer


'Bier kan 20 procent goedkoper'
Cafés betalen te veel voor hun bier. Het kan 20 procent goedkoper. Dat zegt Frans van den Donk uit Deest die samen met twee compagnons Docqmans Bierbrouwerij in Tiel is gestart. Het bedrijf levert het goedkope Q Pilsener.

Bier kan 20 procent goedkoper
Dat meldt de website van De Gelderlander. Inmiddels nemen zo’n dertig horecabedrijven het biermerk af van Docqmans Bierbrouwerij. Het idee achter het biermerk is dat het allemaal een stuk goedkoper kan, zo laat Van den Donk weten.

Lees meer



KNIP - jaargang 2 - nr.3

28 opmerkingen

Einde gedoogbeleid softdrugs
Het Nederlandse beleid om de verkoop en het gebruik van marihuana en hasj te gedogen, zal over tien jaar niet meer bestaan. Dat voorspelt minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid. Op een congres over drugsbeleid in Mexico zei hij te verwachten dat het Nederlandse drugsbeleid steeds strenger zal worden en uiteindelijk niet meer wezenlijk zal afwijken van dat in de rest van Europa. ,,Er onstaat steeds meer draagvlak voor een strikter alcohol- en tabaksbeleid in ons land'', zei Hoogervorst. ,,Een tolerant softdrugsbeleid ligt daardoor steeds minder voor de hand.''

Het cannabisbeleid is de laatste jaren al strenger geworden. Het aantal coffeeshops is in acht jaar tijd met 40 procent gedaald. In 80 procent van de gemeenten zijn ze niet meer te vinden. Daarnaast wordt de teelt harder aangepakt. De straffen zijn verhoogd. Volgens Hoogervorst zal het beleid steeds restrictiever worden: ,,Het beeld van Nederland als extreem tolerant ten opzichte van drugs strookt steeds minder met de werkelijkheid.''

Europa wordt 1... En we worden er niet beter van:S
lange knip :O

­Einde gedoogbeleid softdrugs
Het Nederlandse beleid om de verkoop en het gebruik van marihuana en hasj te gedogen, zal over tien jaar niet meer bestaan. Dat voorspelt minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid. Op een congres over drugsbeleid in Mexico zei hij te verwachten dat het Nederlandse drugsbeleid steeds strenger zal worden en uiteindelijk niet meer wezenlijk zal afwijken van dat in de rest van Europa. ,,Er onstaat steeds meer draagvlak voor een strikter alcohol- en tabaksbeleid in ons land'', zei Hoogervorst. ,,Een tolerant softdrugsbeleid ligt daardoor steeds minder voor de hand.''

Het cannabisbeleid is de laatste jaren al strenger geworden. Het aantal coffeeshops is in acht jaar tijd met 40 procent gedaald. In 80 procent van de gemeenten zijn ze niet meer te vinden. Daarnaast wordt de teelt harder aangepakt. De straffen zijn verhoogd. Volgens Hoogervorst zal het beleid steeds restrictiever worden: ,,Het beeld van Nederland als extreem tolerant ten opzichte van drugs strookt steeds minder met de werkelijkheid.''


Mensen kunnen toch zelf een keuze maken. Ach laat het maar oncontroleerbaar en de illegaliteit ingaan des te meer zwart geld er in de economie wordt gepompt
 
'Bier kan 20 procent goedkoper'
Cafés betalen te veel voor hun bier. Het kan 20 procent goedkoper. Dat zegt Frans van den Donk uit Deest die samen met twee compagnons Docqmans Bierbrouwerij in Tiel is gestart. Het bedrijf levert het goedkope Q Pilsener.

Nieuw concept van Q-Dance? :P
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 27525, 92312}
Nou Lekker dan.. Maby over 10 gaan Geen Jointjes meer kopen in Nederland.. maar als het Bier dan 20% goedkoper kan zou dat Mooi zijn ;)
Uitspraak van Lange Erwin op woensdag 17 januari 2007 om 21:29:
Europa wordt 1... En we worden er niet beter van

INDD VAN MIJ HOEFT HET NIET..!!
 
Maar dat merken we nu toch al?
Mensen met alleen spul voor eigen gebruik worden al opgepakt op een weinig vriendelijke manier, niet alleen meer de dealers..
Lang leve het Zero tolerance beleid :(
En het is niet bevordelijk voor de sfeer op een feest :no:
Uitspraak van Kjeld! op woensdag 17 januari 2007 om 21:48:
maar als het Bier dan 20% goedkoper kan zou dat Mooi zijn

Het word voor de horeco goedkoper...
Dus eerst zal je er weinig van merken, maar op lange termijn zullen ze de prijzen misschien niet zo snel meer omhoog gooien!!!
ff voor de duidelijkheid.

IK BEN NIET OP JOU
&& WIL OOK NIET ET JOU!

sorry dat die meiden zo deden.
ze waren mij aan het klieren

Muahaha! :respect:
markoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (y)
# Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? 6 weken geleden, dus het is de hoogste tijd weer te gaan.

Ben zo benieuwd paps hehehehe (L)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3040, 3839}
Uitspraak van PartyPaul op vrijdag 23 november 2001 om 11:47:
13 jaar (L)

wat lief :lol:
Want dan gaan jullie vol goede hoop op zoek gaan naar een foto

iedereen die gaat gaan (F)
ff voor de duidelijkheid.

IK BEN NIET OP JOU
&& WIL OOK NIET ET JOU!

sorry dat die meiden zo deden.
ze waren mij aan het klieren

13 jaar :lief:

:lol:
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
einde vh gedoogbeleid komt eraan? jaap jamin van unity gaat erop in:
http://www.partyscene.nl/news/headlines/2007/januari/interview_jaap_jamin_jellinek_unity?nextid=277498&previousid=277466
Uitspraak van MiQe88 op woensdag 17 januari 2007 om 22:06:
Het word voor de horeco goedkoper...
Dus eerst zal je er weinig van merken, maar op lange termijn zullen ze de prijzen misschien niet zo snel meer omhoog gooien!!!

goed koper voor horeca?
fust heineken is 25 euro omhoog gegaan heb factuur zien ligge in de zaak..
"23 Is het nu arnhem of arnheim?
Het is ernem b)"

Juist! b)
 
Vind hem een beetje saai deze keer:( Volgende week beter!:)
:o Marko in de knip!! (Y)
 
Uitspraak van vidal op donderdag 18 januari 2007 om 00:06:
goed koper voor horeca?
fust heineken is 25 euro omhoog gegaan heb factuur zien ligge in de zaak..

Ze hebben het ook niet over Heineken h1e snuggere Sjakie ;)

Lees eerst het stuk eens door ;)

Het gaat erom dat het goedkoper kan ! En dat doet een nieuwe brouwerij nu.
He jammer, geen helpdesk berichtjes (op dat 13 jarige mailtje na waar ik toch om moest glimlachen :) )
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Ahhh dat opmerkelijke stukje, das lief :P
Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? vagepaul vs Stoeipoes

Zou eens tijd worden dat mn naam werd genoemd ;p
 
Eerste gratis muziek upload dienst van start

Ben het even gaan testen.

Uploaden gaat traag en is al 2 keer al mislukt.

Download gaat gewoon met normale snelheid dat is wel beter.
laatste aanpassing
Uitspraak van Sebastiaan™ op woensdag 17 januari 2007 om 21:36:
Dat voorspelt minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid.

Laten we beginnen met die man op te knopen.Waar gaat het heen met Nederland
Moet dan alles maar stiekem ?Is dat wat we willen?
 
Mooieee merknaam :D B)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 21:50:
Maar dat merken we nu toch al?
Mensen met alleen spul voor eigen gebruik worden al opgepakt op een weinig vriendelijke manier, niet alleen meer de dealers..
Lang leve het Zero tolerance beleid
En het is niet bevordelijk voor de sfeer op een feest

het is ook niet bevoordelijk voor de gezondheid van de mensen.. Mensen gaan nu van te voren drugs in nemen voor de hele avond. Of mensen durfen niet meer bij de EHBO te komen (indien bad-trip) omdat ze bang zijn eruit getrapt te worden. :aai: