Partyflock
 
­ Nederland

Integrate - Time table & Extra info

gepubliceerd door , op
Integrate - Time table & Extra info
10 januari 2007
FeestIntegrate · Special edition with Kne'Deep Berlin
Datumvrijdag 19 januari 2007
WinactieIntegrate actiegesloten
LocatieOutland Site
Where emotions mix up with technology
Ben je het nieuwe jaar goed ingegaan met een vet feest? Dan is het nu tijd om het technojaar 2007 in te luiden. Tijdens de 19e editie van Integrate op 19 januari zullen Frank Farrell, Bold, Miss Djax en Rush ervoor zorgen dat het (glazen) dak van de Outland eraf gaat! Hieronder vind je de laatste info:

Op vrijdag 19 januari zal de in Chicago geboren en getogen Dj Rush weer zijn show opvoeren. DJ Rush is dan net jarig geweest! Zijn verjaardagsfeest van 13 januari in de Jaba club in Duitsland gaan we nog eens dunnetjes overdoen. Normaliter maakt hij er al één groot feest van, maar ongetwijfeld zullen hiervoor een paar nieuwe superlatieven uit de kast getrokken moeten worden. Met hits als “Motherfucking Bass”, “Get On Up” en “Heavy in Fashion” en platenreleases sinds 1991 heeft deze dj zichzelf ook al ruimschoots bewezen. Hij noemt zichzelf een ‘freak’ maar hij kan dan ook als geen ander een zaal vol techno liefhebbers ‘freaken’.

Sinds vele jaren is Rush door zijn platenreleases bevriend met een hele bijzondere Nederlandse dame; Miss Djax. Al vanaf 1989 runt zij het Djax-Up Beats label vanuit lichtstad Eindhoven. Zij was ongetwijfeld Nederlands eerste boegbeeld op house gebied in het buitenland. Jarenlang nam zij de pole position in op de Love Parade, met haar altijd weer spectaculaire paradewagen. Haar label kent al honderden releases en heeft de grootste techno helden reeds gehuisvest. Miss Djax draaistijl is al sinds jaar en dag zeer hard. Hardtechno is zo’n beetje door haar uitgevonden. Voor deze Integrate hardtechno editie zal ze echter een live optreden verzorgen. Hiermee is ze al ruim een jaar over de wereld aan het touren. 19 Januari is dan ook de perfecte line-up om haar live act ten gehore te brengen.

Time table
23:00 – 01:00 Frank Farrell
01:00 – 03:00 Bold
03:00 – 04:00 Miss Djax LIVE
04:00 – 06:00 Rush

DJ Booth
Om de sfeer nog intiemer te maken en de DJ dichter bij het publiek te brengen, wordt de DJ Booth naar beneden verplaatst. Zo kun je de helden van de avond nog beter zien.

Rush
Over andere boekingen de komende tijd van Rush in Nederland is nog niets bekend. Het kan dus nog wel lange tijd gaan duren voordat je hem na Integrate weer ergens in Nederland kan vinden.

Bereikbaarheid
Aangezien Outland tegenover station Rotterdam Alexander ligt, is het zowel met de auto als wel met de trein zeer goed bereikbaar. Daarnaast rijden er twee BOB-bussen om vanaf Outland veilig naar huis te gaan met het openbaar vervoer. Een rijdt in de richting Ringvaartplas / Sporthal Zevenkamp / St. Nieuwerkerk, de ander richting Centraal Station.
Voor de exacte route beschrijving en meer informatie over de BOB-bussen kijk op: www.outland.nl.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Tickets
Tickets zijn nog steeds te koop via www.easyticket.nl. Je betaalt hier maar €1,50 fee. Daarnaast zijn ze ook landelijk bij alle Ticketbox outlets en Free Recordshops verkrijgbaar. Haal je tickets snel in huis!

16 opmerkingen

Zin in..
:D Heb er super veel zin in!!!! :bounce:
Rush :kwijl:
 
Kom ff aan....:yes:
DJ Booth
Om de sfeer nog intiemer te maken en de DJ dichter bij het publiek te brengen, wordt de DJ Booth naar beneden verplaatst. Zo kun je de helden van de avond nog beter zien.


wereld van verschil, dit maakt de outland stukken beter
Oeffffff, moet erheen!! :yes: :yes:

:D
Uitspraak van Westbaas op woensdag 10 januari 2007 om 17:07:
uhm



nee

handig dat je het even meld :) Kust is veilig :D ;)
wel relakst dat ze de dj booth naar beneden doen (y)

maar niet aanwezig :no:
Uitspraak van TECHNOFREAK® op woensdag 10 januari 2007 om 17:23:
Ben 1 x in Outland geweest maar zal er niet snel nog een keer heen gaan...

HEEL GOED, heb ik meer ruimte!!! hahahaha
 
dj booth naar benede lijk me alleen maar kut wnt kga ervn uit dat alleen hoofdzaal open is en het gaat dnk ik ook aardig druk worden
Djax lijkt me zeer relaxed.
wil ik altijd nog een keertje zien
Uitspraak van <Mark> op woensdag 10 januari 2007 om 14:21:
DJ Booth
Om de sfeer nog intiemer te maken en de DJ dichter bij het publiek te brengen, wordt de DJ Booth naar beneden verplaatst. Zo kun je de helden van de avond nog beter zien.


wereld van verschil, dit maakt de outland stukken beter

mee eens wou om die reden ook niet gaan. is net of dat er gewoon plaatjes gedraaid worden
is wel beter dit
Mooie verhalen gehoord betreft t geluid en de lokatie, dit in combi met Rush en zijn kornuiten...

:cheer: Zin zin zin zin zin!!! :cheer:
laatste aanpassing