Partyflock
 
­

Flockers: nog 48 dagen

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Flockers: nog 48 dagen
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary!
OrganisatiePartyflock
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
Er staan inmiddels ruim 14.000 mensen ingeschreven in de agenda en dat doet ons goed! Er zijn op veel plaatsen in Nederland posters gesignaleerd en na een langzame start van de kaartverkoop zijn we blij om te merken dat jullie in de kerstvakantie massaal een kaart voor jezelf hebben gekocht of wellicht kado hebben gedaan! Ook in het buitenland begint men zin te krijgen in een echt Hollands communityfeestje, want zelfs voor onze duitse leden worden busreizen georganiseerd!

Talenten
Er zijn inmiddels ruim 700 contactberichten verstuurd over de talentareas die op Flockers geprogrammeerd zullen worden. Het wordt een zware kluif om alle demo's te beoordelen! Partyflock staat er gelukkig niet alleen voor om de zware taak van beoordeling te volbrengen. Er zijn drie verschillende areas en daarvoor zijn een aantal ervaren artiesten (uit de line up van het feest!) geselecteerd om hun visie en ervaring met ons te delen:

Area 1 Minimal / techno / schranz: Bart Skils & Rude Awakening
Area 2 Hardtrance/ Jump/ Hardstyle / Hardcore: Zany, Pavo & The Viper
Area 3 Groove / Electro/ House/ Club: Erick E & Lucien Foort

Deze maand volgt nog een update met daarin meer inzicht in wie deze juryleden zijn en waar ze op zullen letten bij het luisteren naar de ingezonden demo's. De talenten die hun skills ten gehore mogen gaan brengen zullen rond de eerste of tweede week van februari bekend gemaakt worden! Duimen dus!

Busreizen
Arnhem kan een pittige autotour zijn voor mensen uit het Noorden en is het voor jou niet ver, maar heeft niemand in jouw groep zin om de bob van de avond te zijn? Dan kan via, onder andere, onderstaande websites een bustour gereserveerd worden. Veelal is dit in combinatie met een kaartje. Wil je dus verzekerd zijn van je reis naar huis zonder beschonken of vermoeide chauffeur, overweeg een busreis!

Interviews
Er zijn inmiddels een tweetal interviews geplaatst in de aanloop naar Flockers:
  1. Flockers presenteert: Partyraiser
  2. Flockers presenteert: Headhunterz
Houd de interviewsectie de komende tijd in de gaten want er zullen in elk geval nog vragen gesteld gaan worden aan Lucien Foort, Baggi Begovic en Pavo en we hopen nog meer artiesten uit de line up aan een vragenvuur te onderwerpen.

Veel gestelde vragen
Via mail en contact komen er steeds meer vragen binnen. De meest gestelde op een rijtje met het antwoord:
Op de site van ticketbox staat dat ik moet kiezen tussen vak G en GG. Wat betekent dit?
Dit betekent dat je moet kiezen. Maar verder he-le-maal niets. In het systeem van kaartverkopers staat GelreDome als voetbalstadion geregistreerd, daar komt die opsplitsing vandaan. Voor Flockers is dit irrelevant. Het maakt niet uit welke van de twee je kiest. Je zult tijdens het event gewoon naar beide mainareas kunnen en tevens naar de talenten kunnen luisteren.

Waarom Jochen Miller en Neophyte in 1 zaal?
En natuurlijk werden er ook andere combinaties genoemd. Een van de onduidelijkheden komt voort uit het feit dat het slechts een lineup is! De timetable zal een hoop vragen wegnemen. En natuurlijk hebben we voor een aantal leuke en verrassende combinaties gezorgd. De artiesten zullen rekening houden met waar en hoe laat ze geprogrammeerd staan. En tot slot: open je oortjes en oogjes eens.....sta open voor verrassing! Houd je van hard dan kun je je hart ophalen, maar ben je geen beuker? dan kom je ook aan je trekken!

Als ik in de softere area sta dan ga ik natuurlijk de harde area constant erdoorheen horen. Hoe lossen jullie dit op?
Natuurlijk gaan we zorgdragen voor een ultiem feest voor iedereen! Technisch zijn allerlei oplossingen de revue gepasseerd en Partyflock, Matrixx en Q-dance zijn ervan overtuigd dat de opstelling zoals deze nu is ontworpen moet gaan werken. Zouden we het anders doen? Twee gevestigde namen in de dancewereld en de grootste party-community zullen toch niet hun goede naam op het spel zetten en het risico lopen dat duizenden mensen een klacht over het geluid zullen sturen?

Ik ben op wintersport op 24-2. Wanneer is de volgende Flockers?
Het is, zoals het er nu uitziet, een eenmalig event. In ieder geval zal in 2007 of 2008 geen tweede editie van Flockers plaatsvinden!

Ik wil graag een report komen schrijven of foto's komen maken, mag ik +1 op de gastenlijst?
Omdat op Partyflock in principe elk lid dezelfde status heeft en op Flock iedereen zich op de site thuis moet kunnen voelen is besloten dat er een zeer beperkte gastenlijst zal zijn. Daarnaast heeft Partyflock tientallen capabele fotografen, de vraag is dus of we uberhaupt fotografen van andere partysites zullen toelaten. Op Flock zal in elk geval na het event het, waarschijnlijk, grootste aantal partypics van een event gepubliceerd worden.

Hoe gaat het er allemaal uitzien?
Dat gaan we natuurlijk nog niet allemaal verklappen! We gaan wel tijdens de opbouw foto's maken die je hier op Partyflock kunt bekijken.

132 opmerkingen

Yes! Wordt leuk!
Ik vier mijn verjaardag op Flockers :)
Uitspraak van Liesjegaatlos:yes: op maandag 8 januari 2007 om 18:54:
Ik vier mijn verjaardag op Flockers

Relax :D Hoelaat geef je een rondje? :beer:
Uitspraak van verwijderd op zondag 7 januari 2007 om 21:25:
Lol, sorry, dit is echt de GROOTSTE kneuzenopmerking van de dag.­ Dus als je Coca-Cola bent, en je maakt voor je EIGEN MERK reclame, dan ben je ook je onafhankelijkheid kwijt? LOL LOL LOL

Ooit Pepsi op een blikje Coca Cola gezien?

Nope :nee: daarom zijn ze ook ONAFHANKELIJK!!!!!
die jongen begrijpt het niet helemaal
Reuters is een onafhankelijk persbureau maar die geven hun nieuwtjes ook niet gratis weg hoor
reuters is een bedrijf dat winst wil maken,
partyflock niet
Karian
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van toerist op maandag 8 januari 2007 om 20:44:
reuters is een bedrijf dat winst wil maken,
partyflock niet

:O

Overigens: onafhankelijk kan eigenlijk bijna niet ;) Daarnaast: het zou pas echt erg als de agenda op 24-2 verder leeg was en als er geen persberichten van andere organisaties meer geplaatst werden. Klanten hebben geen 'last' van publicatie van Flockers-nieuwtjes en andere organisaties die hun persbericht afgewezen zien worden hadden exact dezelfde mededeling ontvangen in het niet-flockers-aankondig-een nieuwsadje af en toe-tijdperk.....

waar mensen het uberhaupt vandaan halen om te bepalen wat er een op eigen website van een ander wel en niet gepubliceerd mag worden is mij overigens nog steeds een raadsel :) (F)
Artiest Fable
Uitspraak van Vinnna op maandag 8 januari 2007 om 14:27:
qlimax was 20.­000 ofzo en toen zat gelderdome iets te vol dus denk dat het mannetje of 17.­000 word?

Qlimax is 25000 man geloof ik.. :P
wordt iig een super feest :banana:
Uitspraak van Karian op maandag 8 januari 2007 om 21:03:
Overigens: onafhankelijk kan eigenlijk bijna niet Daarnaast: het zou pas echt erg als de agenda op 24-2 verder leeg was en als er geen persberichten van andere organisaties meer geplaatst werden.­ Klanten hebben geen 'last' van publicatie van Flockers-nieuwtjes en andere organisaties die hun persbericht afgewezen zien worden hadden exact dezelfde mededeling ontvangen in het niet-flockers-aankondig-een nieuwsadje af en toe-tijdperk.....­

waar mensen het uberhaupt vandaan halen om te bepalen wat er een op eigen website van een ander wel en niet gepubliceerd mag worden is mij overigens nog steeds een raadsel

het verhaal was gewoon dat partyflock haar onafhankelijkheid die ze tot op
heden hebben, verprutsen door in samenwerking te gaan met q etc
ga je toch denken dat er dan onderling dealtjes worden gesloten met postieve
financiele belangen voor beide partijen
laatste aanpassing
Kaartje = in the pocket!!


:cheer:!!
veeeeeeeeettt! binnenkort effe kaartje scorennn! :D:D

:cheer:
Uitspraak van toerist op maandag 8 januari 2007 om 23:29:
ga je toch denken dat er dan onderling dealtjes worden gesloten met postieve
financiele belangen voor beide partijen

Wat betreft dit feest is er een overeenkomst tussen de 3 partijen ja ;)

Verder zou iedereen met een beetje hersens kunnen begrijpen dat een dergelijke beperkte samenwerking tussen een partysite en slechts twee organisaties op lange termijn behoorlijk negatief uitpakt :) Zou Pf dus bar weinig aan hebben :)
kaartje binnen :D

wordt weer een vet feestje!!!!
wij zijn er ook weer bij!!!! :D kaartjes al een tijdje binnen!!
Kaartje al weer in the pcket:D!! Matrixx Q-Dance En Partyflock.. geen twijfels word top feestje :bounce:!
ik ben dr ook zekers bij.­ wordt wel vet denk ik
Kaartje ook binnen
kaartjes in the pocket:D
ow gek dit is dol!!!
Tot dan :P:P
Maakt ni uit hoeveel man er komt, als ik maar uit men dak kan gaan!!!!

Flockers here we come :P
Ik hoop dat er wel een 2e editie komt ik kan dit jaar niet aanwezig zijn helaas maar als je ziet hoeveel mensen dit trek op Partyflock *­( bijna logisch zou je zeggen met het feest van de site)*­ en de line up dan moet dit een jaarlijkse topper kunnen worden!!
Kaartje vandaag gehaald!!! :cheer:
Kaartje is binnen.. heb er zin in :D..!!
laatste aanpassing
be er klaar voor ben er klaar voor helemaal jaja :woop::woop:wopp::woop:
ben er hellemaal klaar voor:D:woop: tot vanavond mensen:D :cheer:
laatste aanpassing