Partyflock
 
­ Nederland

Return2Zero – Back to the oldschool

gepubliceerd door , op
Return2Zero – Back to the oldschool
7 februari 2007
FeestReturn2Zero · Back to the oldschool
Datumzaterdag 3 maart 2007
LocatieHifi Site
Na Underground Shock komt Underground Shock met een spraakmakend nieuw concept, genaamd Return2Zero.

De Underground Shock tijdmachine is er helemaal klaar voor en neemt je mee terug naar een andere dimensie. Datum en tijd zijn gezet! We gaan naar de jaren 90, de geboortejaren van de hardcore. Het early hardcore en oldskool legioen kan zich gaan opmaken voor een ouderwetse nacht stampen op de klappers van toen.

Op zaterdag 3 maart 2007 zal er een line up op het podium verschijnen, bestaande uit een aantal gevestigde namen aangevuld met aanstormende talenten. Deze zullen je terugbrengen naar de vervlogen house tijden. Return2Zero richt zich op het tijdperk 1990 – 2000, waarbij de oldskool zich strikt richt op de beginperiode van de house en de early hardcore volop staat te knallen met de hardcore klappers, die in het midden van de negentiger jaren furore maakten.

Als locatie is er gekozen voor Hifi in Leiden, omdat er een nieuw management is en Hifi ziet weer vet uit ziet. De zaal zal voorzien worden van een spectaculaire lichtshow en extra geluidsvoorzieningen. Deze locatie is sinds 2004 een geschikte locatie voor het publiek welke niet urenlang in de auto wil zitten en graag in de regio wil blijven. De locatie biedt plaats voor maximaal 400 personen.

Tickets
Tickets zijn te verkrijgen door een e-mail te sturen aan tickets@underground-shock.nl voor een prijs van 5 euro. Er zullen slechts 300 tickets beschikbaar zijn, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen!

Underground Shock Radio
Het gehele evenement zal live te beluisteren zijn via Underground Shock Radio.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
:respect:
 
birthday
Werkzaam bij Creator Events
Artiest {SHOWLIST artist 44978, 21201}
vette plaat Return 2 Zero

Anthem van Mysteryland Indoor 98 :D ( naar mijn mening beste feest ooit )
laatste aanpassing