Partyflock
 
­ Nederland

E-fraga verovert Midden-Limburg

anoniem gepubliceerd op
E-fraga verovert Midden-Limburg
3 januari 2007
FeestGroove-a-licious · Winter edition
Datumvrijdag 19 januari 2007
LocatieStoba
2007 wordt het jaar van E-Fraga! Deze organisatie timmert momenteel hard aan de weg met 2 houseconcepten in Midden-Limburg. Met de eerste 2 succesvolle edities van Domingo feelings behoren de saaie zondagavonden in deze regio tot het verleden. Daarnaast is een 2e concept geboren waarvan de kick-off 6 oktober jl. heeft plaatsgevonden, genaamd Groove-a-licious! Nu is het tijd voor de Groove-a-licious winter edition en wel op vrijdag 19 januari. De 3e editie van Domingo Feelings staat reeds gepland op zondag 8 april, 1e paasdag.

E-Fraga voorziet in de behoefte van kleinschalige, intieme, maar uiterst gezellige feesten in de regio Midden-Limburg. De drijvende krachten achter E-Fraga zijn de uit Roermond afkomstige Jeroen Effing, Roy van Gageldonk uit Montfort en Yvo van Kempen uit Echt. Jeroen Effing heeft al vele feesten op zijn naam staan, zowel als organisator als dj. Zo stond hij op het Solar Festival en heeft hij voor 5000 man mogen draaien in de Heineken Music Hall. Yvo van Kempen heeft reeds veel draai-ervaring opgedaan in discotheken en cafés en heeft in het verleden al een tiental feesten georganiseerd in Discotheek Stoba. Roy van Gageldonk is niet achter de draaitafels actief, maar daardoor zeker niet minder belangrijk voor organisatie E-Fraga. Samen hebben zij de concepten Groove-a-licious en Domingo Feelings ontwikkeld.

Zoals gezegd vindt de 2e editie van Groove-a-licious plaats op vrijdag 19 januari. Op deze avond zal de winter edition van dit concept plaatsvinden met o.a. Laidback Luke en Maastrichts trots G-Roam! Groove-a-licious staat garant voor quality house en zoals menig partyganger van “Mister we can not get enough” gewend is zal hij het publiek weer bespelen met zijn aanstekelijke tunes. Voor Laidback Luke staat de winnaar van de DJ Talent Nights 2006 in de planning, Monte Christo. Deze dj zal deze avond heerlijk opwarmen met zijn uitzonderlijke mixkwaliteiten en perfecte platenkeuze. Voor Monte Christo zal het opkomende duo House'R'us een warm-up verzorgen met de beste groove en latinsounds.

De avond zal worden afgesloten door de uit Maastricht afkomstige G-Roam. Deze dj is reeds een bekend gezicht als 1 van de resident dj’s van club Bozzini in Kerkrade en maakte faam in de legendarische club Atmoz. Deze dj zal een ultieme climax verzorgen met een heerlijke mix van clubby en tribal beats tot energieke electro-house sounds. Deze avond zal net zoals de vorige editie gehost worden door MC Nadja N. Deze dame maakte in de jaren 90 furore met Close II You en was afgelopen jaar te bewonderen tijdens de set van Gregor Salto op het Solar Weekend Festival te Roermond. Met haar prachtige vocalen zal ze iedereen deze avond in extase brengen.

E-Fraga zal na deze avond niet stil zitten. Deze organisatie is reeds begonnen aan de voorbereidingen van de 3e editie van Domingo Feelings. Deze zal zoals eerder gezegd plaatsvinden op zondag 8 april. Dit is exact een jaar na het 1e feest van E-Fraga en dat gaat gevierd worden. De line-up is nog even een verrassing, maar zoals de subtitel ‘XL Easter Madness’ doet vermoeden zal er flink uitgepakt. Een tipje van de sluier… er zullen 3 topdj’s afreizen naar het Echtse!

The story continues…

13 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
good luck dudes ;)
Artiest {SHOWLIST artist 47729, 30023, 54663, 50688}
Ziet er zeer netjes uit!
Go fot it!!!!!
Werkzaam bij E-Fraga
Artiest {SHOWLIST artist 26896, 6026, 46880}
We gaan weer lekker knallen!!
mooi bericht jongens:) Kumptj gans good mit euch (Y)
 
Uitspraak van Bruxa op vrijdag 5 januari 2007 om 00:44:
Kumptj gans good mit euch

:S
 
geen kans van slagen
Zin in de 19e!
Artiest {SHOWLIST artist 30090, 7685, 1467}
zekers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 5 januari 2007 om 13:44:
geen kans van slagen

Haha, hoe ver van de waarheid is deze uitspraak!!!

Heel goed feest jongens, goede muziek, sfeer, klasse.