Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 november 2006
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site
Lid

Partyflock vraag je aandacht voor het volgende:
Bennebroeker(19) vermist in Haarlem.

Daen Hopman is in de nacht van 31 december op 1 januari in Haarlem vermist. Hij is naar een feest in 'De Lichtfabriek' geweest en is daar rond 5.00 op 1 januari weggegaan. Daarna is er niets meer van hem gezien.

Meer info op www.freewebs.com/vermist-daen


Wat is er deze week nieuw op partyflock? De donateurs hebben een nieuwe inlogserver gekregen :cheer:


De dag komt steeds dichterbij! Nog maar 52 dagen dan is het zover! Flockers Misschien wel de grootste meeting ooit! We verzoeken ook de mensen die reeds een tentje hebben opgezet bij het Gelredome weer huiswaarts te keren en pas op 24 februari weer terug te komen! (er kan nog nachtvorst komen misschien :aai: )

Het loopt ook al aardig storm met de aanmeldingen voor de talents rooms! Er zijn reeds 500 inzendingen binnen! Het inzenden kan nog tot 15 januari! Lees meer op het speciale nieuwsbericht over de talentsrooms


Partyflock is nog steeds opzoek naar een striptekenaar en een aantal fotografen. Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.


Ik wil ’t. Ik wil ’t. Ik wil ‘t!! · "Ik wil nog eens een rondreis maken door de Verenigde Staten, een autorally in een of ander Scandinavisch land bezoeken. Ik wil Dennis Bergkamp ooit de hand schudden. Ik wil een instrument kunnen spelen zoals Jimi dat ooit deed (of een klein beetje in de buurt komen daarvan) en ik wil nog ooit met Katja Schuurman een beschuitje eten. En het liefst allemaal zo snel mogelijk."


A Nightmare Outdoor Symp.toms vol. 2 · Deel twee van de Symp.toms serie, een reeks die zich richt op de rauwere en industrielere kant van de ‘A Nightmare Outdoor’, ligt sinds enige tijd in de winkels en is afkomstig van The Outside Agency en Tieum.

Q-ic & Friends · Vrienden, wat heb je er aan? De Belgische Q-ic wist het antwoord op deze vraag en bundelde samen met zijn muzikale kameraden de krachten. Het resultaat: een sterk en divers album waar je je vingers bij aflikt.


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!





Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

  1. Nick: verwijderd
  2. Echte naam: Susanne
  3. Leeftijd: 23
  4. Woonplaats: Hengelo
  5. Relatie: Ja, met Bobby
  6. Dark of Light? Dark
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken? Intercedente
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt? Door mijn vriend...
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock? Forum en prive berichtes verstuuren
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Vind eigenlijk alles prima hoor :P
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Alle prive berichtjes lezen O:)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Rainbow Rave 2006 omdat ik elke minuut kippenvel had... GEWELDIG FEEST WAS DIT!!!!! :respect:
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? DJ misschien...
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Harry Beuker
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Hardstyle! Lekker stampen. Electro en House ook nog. Lekker relaxed feesten met deze muziek.
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Nog nooit eentje gekregen. Ik gedraag me altijd goed :P
  17. Wat zou je graag anders zien op flock? Niks eigenlijk. :P
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Helaas nog nooit.
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Love Parade 2006 in Berlijn. 600 km
  20. Schuw of fotogeil? Fotogeil??? Soms wel ;)
  21. Ben je donateur en waarom? Nee ben geen donateur
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? 9. November 2006 O:)
  23. Is het nu uberhaupt of uberhaubt? "ü"berhaupt???
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? 8
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Bobby
    ViperTaz
    verwijderd


We bedanken verwijderd voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:



Met enige regelmaat zullen we proberen om een paar nieuwsberichten, die Partyflock in het verleden geplaatst heeft, af te stoffen en hier met jullie te delen.

4 December 2002
Strandtent Bloomingdale gaat in rook op

De strandtent Bloomingdale, eigendom van entertainmentbedrijf ID&T, is woensdagochtend vroeg in rook opgegaan. Bloomingdale opende afgelopen zomer met veel succes haar deuren op het strand van Bloemendaal. Het paviljoen, vanwege het einde van het zomerseizoen opgeslagen in een loods aan de Kromhoutstraat te IJmuiden, vatte naar schatting rond een uur of 04.00 's ochtends vlam. De brand werd pas laat ontdekt. Het enige wat de brandweer nog restte was het nablussen van de brand, wat de gehele dag duurde. De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand.

1 april 2003
Partyflock stopt!

In korte tijd is het aantal leden van Partyflock omhoog geschoten naar meer dan 13.000. De server kan dit al geruime tijd niet goed meer aan en onverhoopt worden er pogingen gaan om middels donaties nieuwe hardware aan te schaffen.

"Het is gewoon geen porem 's avonds. Je komt er dus gewoon echt niet meer op!" Aldus een fanatieke flocker.

Ook het bestuur van de Universiteit Twente kan niet langer instaan voor de gigantische hoeveelheid dataverkeer die Partyflock veroorzaakt. Inmiddels oversteigt dit de 360 GB per maand.

Een prominent bestuurslid van het CIV:
"Meneer Van Gulick heeft voorheen wel vaker voor problemen gezorgd, onder andere met zijn zoekmachine voor het locale netwerk hier op de campus. We hebben dit nu lang genoeg getolereerd. We kunnen niet voor altijd water naar de zee blijven dragen!"

Zonder deze uiterst vriendelijk mogelijkheid die de universiteit geruime tijd heeft geboden is het vooralsnog onmogelijk om binnen afzienbare tijd alternatieven te vinden die het mogelijk maken om Partyflock in de huidige vorm alsnog voort te zetten.

Al deze zaken hebben ons, de huidige Partyflock crew bezetting, doen besluiten om deze middag, 1 april 2003 om 18:00, Partyflock permanent offline te halen.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor kunnen opbrengen, en veel plezier toegewenst op de alternatieve sites die gelukkig nog beschikbaar blijven!

Uiteraard zijn we, anno 2007, blij dat Partyflock een alternatief onderkomen heeft mogen vinden.


Bij de artiestensectie kwam het volgende binnen:
ik heb welles een dj gezien het lijkt me wel leuk die plaatjes draien en zo en dan naar de mensen kijken hoe ze dansen en dan gaat het zo je je je cool
ik zou dj wel leuk vinden maar ik wil niet in het echt een dj zien of zo

Dus voor de duidelijkheid, het envelopje is niet om een berichtje naar een dj te sturen :lief:

Nederlanders steeds langer online

Het internetgebruik in Nederland is in 2006 met 24 procent gestegen. Dat komt vooral doordat Nederlanders het afgelopen jaar meer tijd online besteed hebben, meldt de Stichting Internetreclame (STIR).

Volgens de STIR maken vooral ouderen langer gebruik van internet. Vijftig-plussers brachten gemiddeld 3,1 uur per week online door, tegen 2,1 uur in 2005. Jongeren tussen dertien en 34 jaar zijn nog altijd de fanatiekste internetters, met 9,3 uur per week. Dat is twaalf procent meer dan in 2005, toen zij gemiddeld 8,3 uur achter het beeldscherm zaten.

Het toegenomen internetgebruik ging deels ten koste van het gebruik van andere media. Radio en televisie waren minder populair, al bleef de radio wel het meest gebruikte medium. Het totale mediagebruik steeg van 50,5 naar 52 uur per week.


Brein verwijdert ruim honderd downloadsites
Het afgelopen jaar zijn meer dan honderd Nederlandse sites waar mensen muziek en films konden uitwisselen verwijderd van internet. Stichting Brein, die piraterij op het internet aanpakt, zorgde voor de sluiting van 115 illegale uitwisselsites.

Bij deze sites waren ruim anderhalf miljoen mensen geregistreerd, meldt de stichting dinsdag.

In het vorige jaar is het netwerk van zogeheten P2P-sites in Nederland bijna volledig opgerold, stelt de stichting. "De grootste slag is geslagen", zegt Brein-directeur Tim Kuik. Voor dit jaar richt de stichting zich op mensen die in het buitenland wonen en van daaruit sites die ook in Nederland actief zijn beheren.

Boetes

Brein ondernam vorig jaar meer dan twaalfduizend keer actie tegen piraterij. Ruim achtduizend keer werden advertenties voor illegale films en muziek verwijderd. Enkele tientallen keren werden sites strafrechtelijk vervolgd. Deze aantallen komen volgens Kuik overeen met die van twee jaar geleden. De boetes die werden opgelegd varieerden tussen enkele duizenden euro's tot 110 duizend euro.


Cafégast verkoopt hond voor bier
Een Duitse cafégast heeft een wel heel bijzondere manier gevonden om over voldoende geld te beschikken om pilsjes te bestellen in een kroeg. Hij verkocht de hond van het kind van zijn vriendin en verlengde met de opbrengst zijn verblijf in het café.

Dat meldt het Duitse dagblad Bild. De krant meldt dat het om een 43-jarige werkloze man uit Hamburg gaat. De man ging naar het appartement van zijn vriendin met het voorstel de hond uit te laten. Daarop belandde hij met hond, van het 6-jarig dochtertje van zijn vriendin, in de kroeg.

Urenlang zoeken
In het café verkocht hij het beest voor veertig euro. Met de opbrengst kon hij tot vier uur in de ochtend blijven drinken. Moeder en dochter zochten urenlang tevergeefs naar de viervoeter. De dader biechtte uiteindelijk zijn verhaal op en regelde via de koper dat de hond weer terug kon naar het baasje.


Personeel liegt iedere dag
Meer dan de helft van het personeel vertelt per dag op zijn werk minstens één leugen. 'Ik voelde me gisteren niet lekker' is de meest populairste leugen, gevolgd door het ontkennen van grote fouten.

Dat concludeert Managersonline uit onderzoek een van het Britse Friends Provident. De meeste leugens worden gemeld via sms en e-mail. Dat vindt 72 procent van de ondervraagden makkelijker dan om het iemand recht in het gezicht te zeggen.

Eigen bestwil
Ook in familieverband zijn leugens niet spaarzaam. Bijna 30 procent liegt over tijdsbesteding en 27 procent wil geflirt op het werk liever voor zichzelf houden. De deelnemers willen met leugens vooral de gevoelens van een ander sparen.


KNIP - jaargang 2 - nr.1

27 opmerkingen

leuk om dit allemaal te lezen hier:)
4 December 2002
Strandtent Bloomingdale gaat in rook op

De strandtent Bloomingdale, eigendom van entertainmentbedrijf ID&T, is woensdagochtend vroeg in rook opgegaan. Bloomingdale opende afgelopen zomer met veel succes haar deuren op het strand van Bloemendaal. Het paviljoen, vanwege het einde van het zomerseizoen opgeslagen in een loods aan de Kromhoutstraat te IJmuiden, vatte naar schatting rond een uur of 04.00 's ochtends vlam. De brand werd pas laat ontdekt. Het enige wat de brandweer nog restte was het nablussen van de brand, wat de gehele dag duurde. De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand.

hoor ik nu voor 't eerst. :o
:O wtf ze hebben mijn forum plaatje gejat :[


:p
laatste aanpassing
 
Uitspraak van DRE :bier: op woensdag 3 januari 2007 om 20:15:
neuk uuh leuk :$ om dit allemaal te lezen hier:)
Thomas, boefje ;p
Werkzaam bij Partyflock
In korte tijd is het aantal leden van Partyflock omhoog geschoten naar meer dan 13.000

360 GB per maand

:lol:

dinsdag 1 april 2003 17:31
serverload: 2630%
326 leden, 189 gasten online
verkeer vandaag: 8.3 GB

:roflol:
laatste aanpassing
Gelukkig dat partyflock nooit helemaal van het net verdwenen is. ik kan niet meer zonder. en zonder partyflock waren veel feesten nooit zo succes geweest. pf zorgt voor een groot bereik van danceliefhebbers. Op naar Flockerss...
Artiest Dummy
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 januari 2007 om 21:47:
waar staat dat KNIP eigelijk voor?

Korte Nieuws Invulling Partyflock
 
Uitspraak van Dummy op woensdag 3 januari 2007 om 22:17:
Korte Nieuws Invulling Partyflock

duidelijk (y) :)
Uitspraak van Oemberto op woensdag 3 januari 2007 om 21:15:
Gelukkig dat partyflock nooit helemaal van het net verdwenen is. ik kan niet meer zonder. en zonder partyflock waren veel feesten nooit zo succes geweest. pf zorgt voor een groot bereik van danceliefhebbers. Op naar Flockerss...

helemaal mee eens :yes:
 
Uitspraak van Oemberto op woensdag 3 januari 2007 om 21:15:
Gelukkig dat partyflock nooit helemaal van het net verdwenen is. ik kan niet meer zonder. en zonder partyflock waren veel feesten nooit zo succes geweest. pf zorgt voor een groot bereik van danceliefhebbers. Op naar Flockerss...

:jaja:
 
Uitspraak van Oemberto op woensdag 3 januari 2007 om 21:15:
Gelukkig dat partyflock nooit helemaal van het net verdwenen is. ik kan niet meer zonder. en zonder partyflock waren veel feesten nooit zo succes geweest. pf zorgt voor een groot bereik van danceliefhebbers. Op naar Flockerss...

idd, lang leve PF :D
Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Harry Beuker

:lol: :)
Ik wil in de spotlight B) omdat ik zo leuk ben O:) ;p

Leuk knip dienstje weer :jaja:
Voor het eerst zo'n lange tekst op partyflock gelezen! :jaja:
 
KNIP-dienst :cheer:
Altijd leuk om zo op de hoogte te blijven (Y)
1 april 2003
Partyflock stopt!

In korte tijd is het aantal leden van Partyflock omhoog geschoten naar meer dan 13.000. De server kan dit al geruime tijd niet goed meer aan en onverhoopt worden er pogingen gaan om middels donaties nieuwe hardware aan te schaffen.

"Het is gewoon geen porem 's avonds. Je komt er dus gewoon echt niet meer op!" Aldus een fanatieke flocker.

Ook het bestuur van de Universiteit Twente kan niet langer instaan voor de gigantische hoeveelheid dataverkeer die Partyflock veroorzaakt. Inmiddels oversteigt dit de 360 GB per maand.

Een prominent bestuurslid van het CIV:
"Meneer Van Gulick heeft voorheen wel vaker voor problemen gezorgd, onder andere met zijn zoekmachine voor het locale netwerk hier op de campus. We hebben dit nu lang genoeg getolereerd. We kunnen niet voor altijd water naar de zee blijven dragen!"

Zonder deze uiterst vriendelijk mogelijkheid die de universiteit geruime tijd heeft geboden is het vooralsnog onmogelijk om binnen afzienbare tijd alternatieven te vinden die het mogelijk maken om Partyflock in de huidige vorm alsnog voort te zetten.

Al deze zaken hebben ons, de huidige Partyflock crew bezetting, doen besluiten om deze middag, 1 april 2003 om 18:00, Partyflock permanent offline te halen.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor kunnen opbrengen, en veel plezier toegewenst op de alternatieve sites die gelukkig nog beschikbaar blijven!

Uiteraard zijn we, anno 2007, blij dat Partyflock een alternatief onderkomen heeft mogen vinden.

was een grap toch :D
 
Koewlll:D
goede knip weer :D

Die grap kan ik nog wel herinneren :9
die gozer is echt meesterlijk die zijn hond heeft verkocht :roflol: wat moet hij wel niet hebben gedacht?!; bier is me leven!! hahaha

Partyflock (y)