Partyflock

Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed

Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed

gepubliceerd door , op
Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed (afbeelding)
FeestN.Y.E. · 5 Year Anniversary N-X-P
OrganisatiesB2Control Site
Non-X-Posed
LocatieMondo Verde Site
Datumzondag 31 december 2006
WinactieN.Y.E. actie, gesloten
StadLandgraaf
Precies vijf jaar geleden zag de vooruitstrevende Limburgse dance-organisatie Non-X-Posed haar levenslicht in het dancewereldje. Sinds die tijd heeft Non-X-Posed een nieuwe wind over de Limburgse Dancescéne laten waaien, en inmiddels is Non-X-Posed niet meer weg te denken uit het hedendaagse dance-aanbod. Uiteraard zal Non-X-Posed het vijfjarig bestaan in geheel eigen stijl vieren en wel op zondag 31 December 2006 op een locatie waar menig clubbend hart sneller van gaat kloppen, namelijk de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf!

Samen met collega-organisaties B2Control en Fame-Us, zal Non-X-Posed tijdens de jaarwisseling garant staan voor maar liefst 7 verschillende areas die verspreid door het hele themapark te vinden zullen zijn. Maar liefst 35 optredende artiesten zullen achter één van de vele draaitafels verschijnen tijdens dit waanzinnige oud-op-nieuwspektakel, en de meest uiteenlopende stijlen van de dancemuziek zullen door de speakers heen galmen tijdens dit 5-jarig jubileum. Uiteraard stellen Non-X-Posed, B2Control én Fame-Us de geboekte artiesten graag aan jullie voor, die op Zondag 31 December 2006 de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf in vuur en vlam zullen zetten.

Als eerste area presenteert het jarige Non-X-Posed met gepaste trots de line up, die het Alhambra-gedeelte van Wereldtuinen Mondo Verde onder handen zullen nemen. Niemand minder dan Gino Windster zal hier een soloset ten tonele brengen, die je mee zal nemen naar het beste inzake house & techno. Met zijn veelvoudige skills en excellente platenkeuze weet Gino Windster als géén achter hoe je het publiek met een soloset op de wenken bediend. De kersverse Bozzini-resident Ciryo zal in deze exclusieve area de kaarsjes van de exclusieve 5-jarige verjaardagstaart van Non-X-Posed aansteken, en zal met een warming-up set het aanwezige publiek opwarmen voor een legendarische avond.

In het verbluffende Kasteelgedeelte van Wereldtuinen Mondo Verde, zal collega-organisatie B2Control hun vrienden van Non-X-Posed een aangename harde verrassing als cadeau overhandigen. B2Control host namelijk op zondag 31 December 2006 maar liefst drié areas in het Kasteelgedeelte van Mondo Verde, en zal hier hoofdzakelijk de hardere stijlen uit de hedendaagse Dance genres aan het publiek voorschotelen. De Main-area van B2Control in het Kasteel van Wereldtuinen Mondo Verde zal bestaan uit een mengelmoes van “the harder styles”, en zal onder andere de crème de la crème uit deze scène achter de draaitafels plaatsnemen. Wat te denken bijvoorbeeld van mister Brennan Heart? In het verleden actief op de betere hardere feesten van ons kikkerlandje, zoals tijdens Defqon.1 Festival, Hard Bass en recentelijk nog tijdens Qlubtempo. Naast Brennan Heart presenteert B2Control met recht de tweede nationale topper van formaat in Wereldtuinen Mondo Verde, namelijk Pavo. Pavo is natuurlijk in de hardstyle-sector al lang geen kleine naam meer, maar een artiest met internationale bekendheid. B2Control zou je graag een aantal namen willen geven van festivals waar Pavo als headliner aanwezig was, maar aangezien die lijst gewoon weg té lang is om te vermelden, bespaart B2Control zich de moeite. Headliners Pavo & Brennan Heart zullen in deze main area van het Kasteel op zondag 31 December 2006 worden ondersteund door Showtek-member Duro en de drie Limburgse toppers in spé Xenobyte, Mogwai & D-Ultra. Uw Master of Ceremony in deze area is MC Apster, die volgens critici en fans gekenmerkt mag worden als “one to watch”. Niet voor niets werd deze jonge MC bekroond met de titel Q-Factor van Q-dance!

Naast de main room in het Kasteel dat gehost wordt door B2Control is er ook ruimte voor 2 extra area’s, namelijk een heuse Jumpstatic-stage én een History-stage. De liefhebbers van het populaire Jumpstyle komen hun hart helemaal kwijt in de Jumpstatic-stage waarin artiesten zoals Tristan & Neostar, Mystery, Cutmasters & Ihno het beste inzake Jump op de platenspelers zullen leggen. Zij worden de gehele avond ondersteund door MC Violence. Ten slot bestaat het Kasteelgedeelte van Wereldtuinen Mondo Verde op zondag 31 December 2006 uit een History-stage, waarin al het beste uit het verleden wordt afgestoft. Met het beste inzake Oldskool zal onder andere de Maastrichtse trots Pita ten tonele verschijnen, en naast Pita zullen ook Elimenator vs Darkside Warriors & M-Tech je meenemen naar de gouden jaren des Oldskools. Mentale en woordelijke ondersteuning volgt hier van MC Tha Watcher!

Voor de mensen die na de introductie van deze 4 area’s nog steeds het gevoel hebben van: “is er niet méér?”, heeft Non-X-Posed goed nieuws. Er is nog méér muzikaal spektakel aanwezig op zondag 31 December 2006 in de wonderlijke wereld van Wereldtuinen Mondo Verde. Organisatie Fame-Us zal met de nodige suplese en liefde verantwoording dragen voor de laatste drie areas, en zal deze hosten in het übermooie Toscaanse Villa-gedeelte van Wereldtuinen Mondo Verde te Landgraaf. Verspreid over drie area’s nodigt Fame-Us onder andere de Belgische toppers Dave Lambert en Marko de la Rocca uit in Landgraaf. Dave Lambert is natuurlijk hét muzikale gezicht van de Hasseltse topclub Versuz, en zal tijdens N.Y.E. exclusief voor Fame-Us voet op Nederlands-Limburgse bodem zetten op zondag 31 December 2006. En wat te denken van Marko de la Rocca, die internationale bekendheid geniet van zijn legendarische zondagavonden in de kwalitatieve club La Rocca? Kwaliteit: zo luidt het motto van Fame-Us tijdens N.Y.E.. Marko de la Rocca & Dave Lambert worden in deze drie area’s van Fame-Us ondersteunt door de diverse Limburgse groeibriljantjes inzake housemusic. Zo zullen onder andere Silvano da Silva, Renato Monti, Daniel Forbes, Mathon, Flash, Krizz & Bart Maes de Toscaanse Villa de gehele nacht verblijden met het geilste inzake housemusic.

Met deze waanzinnige line up aan artiesten beloven Non-X-Posed, B2Control en Fame-us er één groot spektakelstuk van te maken op zondag 31 December 2006 op het gebied van de Wereldtuinen Mondo Verde te Landgraaf. Laat je mee leiden in de wondere wereld van het fantastische gebied, en wie weet verdwaal je wel in dit sublieme pretpark des dancemuzieks.

4 opmerkingen

Aanwazig :bier:
Tickets in da pocket
ouwe van de partij whaaaaaaaaaaaaaaaawwa und die kleine iepsbrother ook, also also