Partyflock
 
­ Nederland

Zondag 24 december Chakra meets GOD

gepubliceerd door , op
Dagen zijn korter. De verwarming hoog. Een mooie tijd breekt aan. Tijd van bezinning.Een periode van saamhorigheid en vrede op aarde. Zoals het altijd zou moeten zijn, maar nooit zal worden.

Kerstavond... Chakra Party gaat de kerst in, en wel op een heel bijzondere manier. Van 17.00 tot 05.00 uur heb je de mogelijkheid om in 1 lokatie 2 totaal verschillende feesten mee te maken. De verschillende zalen in Residentie de Rodenburg zullen worden omgetoverd in geheel andere sferen.

Chakra vertrouwt, opent met haar diepe progressive, en eenmaal door die deur, voel je wat er bedoeld wordt met het Chakra gevoel. Deze editie is een traditionele, zoals het hoort rond deze tijd, en vertrouwde gezichten zullen de laatste Chakra van dit jaar geheel uitluiden zoals we van hen zijn gewend. Chakra biedt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse stylen van house muziek.

Het DJ team, weet met elkaar het publiek mee te nemen in een soort van trance, trippend door de Chakra´s van the house. Vlekkeloos wordt het roer aan elkaar doorgegeven, en samen staan ze garant voor een altijd weer volle dansvloer en handen in de lucht.

Jaydee diepe progressive, Sven van Vuren, electro, Misja Helsloot voor de echte liefhebber van heerlijke trance, Rokkwild, house in de breedste zin van het woord, en niet meer weg te denken bij Chakra! Voor de Club Trance ons Gusto. En het laatste uurtje zal het duo Shocksteady garant staan voor hardtrance met stevige techno invloeden, afgewisseld met heerlijke klassiekers.

Wil je meer weten over spiritualiteit, dan bieden diverse kraampjes de mogelijkheid om je hierin te verdiepen, Chillen, een hapje eten, en een kijkje in de Cosmic Zone. Altijd weer verrassend wat daar gebeurt, van alles dus.. progressive met E-Manuel, Tribal, Techhouse met Jar. Heerlijke vrolijke club van Teyo en Jimson zal afsluiten met alvast een vleugje oldskool..

Om 23.00 uur start de nachtmis en opent G.O.D haar poorten. Voor diegene die het allemaal wil meemaken heeft Chakraparty de aanbieding om voor 15 euro een combikaart te kopen, en kun je beide feesten meemaken.

Voor wie dat echt te veel van het goede is wordt er een gewone prijs gehandhaafd van 10 euro per feest.

Classix & Oldskool klinkt deze nacht als engeltjes in de oren. Sjampy & Da Bum zullen openen met heerlijke oldskool, en het roer overgeven aan niemand minder dan The Prophet! Pat C voor de heerlijke Parkzicht klappers, en uiteindelijk zal Yves het publiek nog even inzegenen met heerlijke stampers uit de tijd van Bonzai en Club X.

10 opmerkingen

wij ook!
kan niet wachten
verschrikkelijk veel zin in !!!!
D'r bij :D
:cheer: (y)
Wordt een mega vet feestje!!!!:bounce:
whaaaaaaaaaa feest feest feest!!!!!
Ook weer aanwezig!!
 
rietititititi en wie zal er zijn
IK ZAL ER ZIJN WHWHAHAHAHA
dat wordt weer een knalfeessie! (Y) :bounce:
zo die kant op... houseuhhhhhhhhhhhhhhhhh