Partyflock
 
­ Nederland

Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!

gepubliceerd door , op
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
4 december 2006
Na een zeer goed bezocht feest met mooi publiek, vergezeld van uber dikke sets van Don Diablo, JR-Dallas & Masters of Ceremonie Spyder heeft Klup Koel nu echt definitief Klup Koel in twente op de kaart gezet. Met Don zijn sets vers in het geheugen heeft Klup Koel voor 9 december de volgende DJ alweer op het Koel programma staan.

Niemand minder dan house titan, DJ Jean, komt ditmaal Klup Koel laten voelen wat house is all about. Dit house monster heeft zijn sporen al ruimschoots verdient en is dan ook inmiddels een nationaal en internationaal phenomeen geworden. Faam gemaakt in de wereldberoemde IT is deze DJ misschien wel de bekendste en meest ervaren house DJ die Nederland kent.

Klup Koel wordt deze avond omgedoopt tot Mad House!

Klup Koel zal deze speciale Madhouse avond openen met een new talent. Ditmaal is het Peddo die naar Enschede afreist om deze house avond te openen. Peddo die als resident DJ draait voor de feesten van Twisted Threesome (Monza, de Rechter) zal de avond goed op gang gaan brengen. Naast dit new talent zal de avond verder over genomen worden door de resident van Klup Koel, JR-Dallas. JR-Dallas die inmiddels al een tijdje aan de weg timmert als DJ en nu dan ook zijn eigen club avond heeft met Klup Koel gaat op dit moment erg goed. Klup Koel`s vaste MC, Zawdi MC is wederom van de partij en ook vocaliste Miss Coco zal haar stem laten horen deze avond. De visuals zal ditmaal gedaan worden door VJ Che die voor deze madhouse editie speciale visuals heeft gemaakt die gemixed gaan worden met live camara werk van het aanwezige party publiek !!

Wat de avond jullie verder brengt is een op en top madhouse feeling. De speciale visuals worden doormiddel van meerdere schermen getoond om zo een ware Madhouse feeling neer te zetten. Danseressen, sweets & lollypops en een bottle servive moeten de avond compleet maken voor de Klup Koel bezoeker van deze speciale Madhouse editie. Je kan worden bedient van de bottle service in de lounge waar tevens ook wat suikergoed, dim sum en andere versnapperingen te verkrijgen zijn om je energy level voor deze true house nacht op peil te houden. Verdere zullen er nog andere verassingen en gimmicks op je te wachten staan zoals give aways & goodie bags.

Naast een goede line up, supersfeer, toplocatie en goede muziek kan je ook nog kans maken om samen met 3 van je vrienden in een limousine van je woonadres naar Klup Koel - DJ Jean gebracht te worden.

Nadat je bent uitgekozen mag jij als winnaar met 3 vrienden instappen en rekenen op een luxures ride naar hartje Enschede onder het genot van champagne !! Natuurlijk kom je gratis binnen aan de hand van onze special guestlist en zal je de rest van de avond relaxed kunnen vertoefen in Klup Koel onder het genot van een dosis stevige grooving house!

Een goede line up, supersfeer, toplocatie, goede muziek en natuurlijk het allebelangrijkste het goede publiek, zijn de ingredienten die het succes van Klup Koel mogelijk hebben gemaakt.

Dit zal dan ook wederom een avond zijn om niet te missen!