Partyflock
 
­ Nederland

Slick one year anniversary

gepubliceerd door , op
Slick one year anniversary
28 november 2006
Wat gaat de tijd toch ongelooflijk hard. In december 2005 startte Bubblegum Productions met een nieuw concept ‘Slick’. Nu negen edities later kan er teruggekeken worden op een bijzonder goed eerste jaar. Zo waren er vele vette hoogtepunten met als klap op de vuurpijl Slick Outdoor en het Slick podium bij de nacht van Zeewolde. Zo werden er in totaal meer dan 4000 enthousiaste en vooral ook gezellige bezoekers ontvangen en hebben er vele bekende dj’s van allure gedraaid waaronder Lucien Foort, Sidney Samson, Miss Monica, Ricky Rivaro en Gregor Salto om er maar een paar te noemen. Maar vooral ook niet te vergeten zijn de Slick residents Bjorn Know-How, Josh Pitch, D-Star, Surreal en Cosmic en de andere talenten die iedere Slick editie de bezoekers weer in beweging brachten.

Bubblegum Productions kan deze 1st Anniversary natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Op vrijdag 1 december wordt er dan ook weer extra uitgepakt om er een memorabele verjaardag editie van te maken. Zo zullen er naast de geweldige shows van de resident djs Josh Pitch, Bjorn Know-How, Cosmic, D-Star en Surreal optredens zijn van MC B-Low en de dansers van UDX. MC B-Low heeft, op de nacht van Zeewolde, iedereen weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij gaf hier een vette show weg en kreeg iedereen aan het bouncen op zijn dikke beats. Daarnaast heeft hij zijn kunsten mogen vertonen aan het koninklijk huis op koninginnedag waar hij bij Bea en de anderen de voetjes van de vloer kreeg. Hij zal op deze avond nog een extra MC meenemen en zullen ze beiden laten zien waar Zeewoldense hip hop voor staat. Naast deze live act zullen de dansers van UDX laten zien wat echte Street dance is. UDX zal deze avond een speciaal optreden verzorgen, dus zorg dat je dit niet mist!!

Verder zal er weer het nodige aan mooie decoratie worden gedaan en zal ook de Champagne niet ontbreken. De entree voor deze avond bedraagt maar 5 euro en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Maar bij een anniversary horen natuurlijk cadeaus en daarom zal, naast de Champagne, de entree tussen 21.00 en 22.00 uur geheel gratis zijn. Één TIP: Kom vroeg, want naar verwachting zal deze speciale editie snel uitverkocht raken

3 opmerkingen

 
Vet!

Gefeliciteerd!

Keep on the great feestjes
Gefeliciteerd boys en heel veel succes in de toekomst!