Partyflock
 
­

De Hoeve komt iedere week met Afterparty

gepubliceerd door , op
In de afgelopen jaren is de De Hoeve in Groesbeek uitgegroeid tot een toonaangevende uitgaansgelegenheid. Op de goed bezochte zaterdagen kunnen de mensen er terecht voor een avond stappen met een ruime keus aan muziekstijlen. Van Nederlandstalig tot Hardstyle. Door de opkomst van de Dance is een aantal jaren geleden de zaal Sensation geopend. Deze heeft een geweldige lichtshow met videoschermen en allerlei bewegend licht.

In deze zaal worden sinds een aantal maanden iedere eerste Zaterdag van de maand afterparty’s gehouden. Van deze Afterparty’s zijn nu 4 edities geweest, alle edities waren erg succesvol ook de gasten waren erg te spreken over de avonden/ochtenden. Daarom heeft de De Hoeve besloten de afterparty’s iedere zaterdag te gaan houden. Je hoeft dus niet meer na te denken is het nou wel of niet de eerste zaterdag van de maand, je kunt nu gewoon iedere zaterdag nacht door gaan naar de afterparty in De De Hoeve.

De De Hoeve zal voor de gasten de avonden wel nog iets intressanter gaan maken. Dit zullen ze doen door middel van gast dj’s en erotische stripacts. Dj’s zoals Pila, de Alpha² en Zany zijn namen die al geboekt staan voor de komende twee maanden. De stripacts die worden neer gezet op de afterparty’s zullen ook niet niks zijn. Hier zal veel aandacht aanbezorgt worden zodat er een spetterende show neergezet zal worden voor het publiek. Een aantal shows zullen een kleine uitleg krijgen maar het echt mee maken is natuurlijk vele malen intressanter.

Typical Women show: In deze show kennen de strippers geen grenzen meer ze zullen er alles aan doen om het publiek tot een hoogte punt te krijgen. Deze onvoorstelbaar mooie babes presenteren hun hele lichaam in een volledige strip show aan het publiek.

Belgian X-Treme: Een Hete erotische show van onze zuiderburen, Hier zullen alle fantasieën werkelijkheid worden niet zal hier te gek zijn voor onze dames.

Club Bizarr: Extravagant en kinky zijn de kernwoorden van deze show. Een show met maar liefst 3 dames en 1 heer die uw publiek op spectaculaire wijze zullen entertainen. Ingrediënten zoals SM, vuur, een overvloed aan leer en body drinks zullen rijkelijk te pas komen tijdens deze show.

Er staat dus voor de komende zaterdag nachten weer heel wat op de planning bij de De Hoeve dat betekend korte nachten voor het party publiek de komende de weekenden. Al deze avonden zullen muziekaal begeleid worden met Hardstyle. Ook zal er de mogelijkheid tot ontbijten aanwezig zijn en natuurlijk heerlijke banken en relax plaatsen of even bij te komen, als dat nodig is.

14 opmerkingen

30 december present :respect: zany :respect:
 
zooo ik heb me echt goed vermaakt daar na de matrixx een keer :lol: vet!
 
ziet er niet verkeerd uit ..­
Had 10 december wel willen gaan
 
ja altijd mooi die after party's
heerlijk als je nog even door wilt :D
laatste aanpassing
 
de 18e :cheer: (of eigenlijk de 19e dan..)
jij ook aanwezig Wendy? :)
laatste aanpassing
 
Dat klinkt goed mensen

lets go Party

Greets Petje
eens even kijken of ik iemand een keer kan overhalen om de hele nacht te blijven :P
Pfff daar gaan mn plannen om rustig aan te doen :p

Aanwezig :jaja:
Leuk idee, maar een after die om 10 uur afloopt is nog niet echt een after imo
laatste keer dat ik er was, waren er maximaal 50 man, moeten ze in nijmegen zelf houden
 
Denk dat ik binnekort ook maar is naar de afterparty ga, ben wel benieuwd of t wa is!