Partyflock
 
­ Nederland

A Nightmare In Rotterdam – Enter The Time Machine

gepubliceerd door , op
A Nightmare In Rotterdam – Enter The Time Machine
27 oktober 2006
Op 16 december 2006 gaat A Nightmare in Rotterdam terug naar de tijd toen hardcore nog in de kinderschoenen stond. A Nightmare in Rotterdam keert terug naar de diepe hardcore-wortels, terug naar de tijd waarin we nog met z’n allen stonden te feesten in één hal, toen hardcore nog gewoon “hardcore” was en nog niet onderverdeeld was in verschillende substijlen. Terug naar de periode toen er nog totale saamhorigheid heerste op de toen nog schaarse hardcore evenementen.

De grootste hal van Ahoy’ zal op 16 december getransformeerd worden in een indrukwekkende tijdmachine, die de bezoeker mee zal nemen naar die goede oude Energiehal tijden uit de begin jaren negentig. Eén grote hal waar hardcore van nu en hardcore van toen zullen samensmelten tot één kolkend geheel, met unieke back-to-back DJ combinaties van Nightmare legendes van de huidige en toenmalige hardcore elite. Early rave en present hardcore sets zullen elkaar afwisselen op het gigantische podium, waar twee aparte DJ booths aanwezig zullen zijn. Het gehele “Enter the Time Machine” thema zal tijdens deze nacht niet alleen hoorbaar zijn tijdens de DJ sets, live optredens en de presentatie van de artiesten tijdens deze nacht, maar ook visueel zichtbaar zijn in de decoratie: de bezoeker waant zichzelf als een ware reiziger in de hardcore tijd!

Uiteraard is voor deze Nightmare een blik hardcore artiesten opengetrokken die absoluut niet mogen ontbreken tijdens deze reis. Zo zullen, naast de vaste Nightmare resident DJ Lars, o.a. de Duitse early rave held Marc Acardipane – die een onvervalste PCP live set zal gaan neerzetten met The Ultimate MC – de Nightmare oudgedienden Charly Lownoise & Mental Theo en het altijd sfeerverhogende Bodylotion de Nightmare bezoeker trakteren op een onvervalste early rave trip. De ongeëvenaarde king of turntabelism The Viper, de normaal zo snoeiharde Hagenezen Nosferatu en Partyraiser en de legendarische Predator zullen ook speciaal voor deze gelegenheid de beats per minute wat terugschroeven, hun oude plaatjes afstoffen en een ongetwijfeld heerlijke early rave set neerzetten.

Aan de present hardcore kant zal Enter The Time Machine, naast de residenten Neophyte, DJ Panic en Evil Activities, hardcore helden programmeren zoals o.a. Tha Playah, het Italiaanse mega-talent Mad Dog, de revolutionaire Promo, Lady Lady Dana en de absolute Nightmare Godfather en grondlegger van de Nightmare evenementen, DJ Paul. Naast al dit geweld presenteert Nightmare exclusief en als eerste evenement in Nederland de Italiaanse live act Traxtorm Gangstaz Allied, die uit de top van de Traxtorm Records stal bestaat. Onder de bezielende leiding van de Traxtorm labelbazen The Stunned Guys zullen zij tezamen met Tommyknocker, Mad Dog en Art of Fighters laten zien waar de huidige Italiaanse hardcore scene voor staat! Het belooft dus een waanzinnige nacht te worden.

Alle additionele info is tevens te vinden op de website: www.nightmare-rotterdam.com.

Tickets zullen € 39,- (ex fee) gaan bedragen en zijn online verkrijgbaar via www.ticketbox.nl en www.udc.nl/ticketbox. Verder zullen de tickets verkrijgbaar zijn bij alle verkooppunten van Ticketbox, de Free Record Shops, de Mid-Town shops en via www.midtownshop.nl.

Enter the Time Machine… history will be a part of the future!

186 opmerkingen

klinkt te heftig maar niet aanwezig wegens examens:(
 
Uitspraak van Da Hardbass op maandag 6 november 2006 om 09:10:
Uitspraak van Katje Samarin op maandag 6 november 2006 om 01:07:
ook ik gaat lekker stampen daarzo, alleen jammer dat t in rotterdam is


jammer? Kben blij dat het in RDAM is!!!


Nightmare HOORT in ROTTERDAM
 
ik heb er zin in....

nightmare (L) rotterdam !!
 
T'gaat hem cker wel worden!

En tja mensen, je kent t je eigen zo leuk
maken als je zelf wilt....

OUDE STYLE IS GEWOON BOTERGEIL :9!
laatste aanpassing
Lekkere ouderwets (Y)

Alleen Partyraiser bij de oude hardcore ???
 
wil ik zkkr nie missen
Aanwezig als een gek
Mij kom je tegen, hoe dan ook :bounce:
Nightmare here we come Again....
 
:bounce:
 
zeker aanwezig:D
:yes: psy zal er ook zijn
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 54609, 15191, 54617}
Ik ben nog nooit zo teleurgesteld op een feest als op Nightmare, mij zal je er niet meer vinden :no:
En de line up is ook maar matig voor het geld wat het weer moet kosten :yes:

Ik ga naar Driebruggen 16 december!
 
ja tuulijk gaan we er weer heen ;p
 
Ik hoop wel dat ze de volumeknop weten te vinden dit keer ;)
Artiest Reset1
1sample citeer 5 november 2006 20:52
Wie (early)hardcore afkraakt heeft niets in de heden dagelijkse Hardcore scene te zoeken...vroeger was alles beter en back 2 basic is real HARDCORE


Je moet zo zien sommige hier horen liever die overheersende newstyle hardcore zodat hun keihard kunnen pogoen en kunnen laten zien wat voor diehard ze wel niet zijn .

Je hebt oude hardcore feesten die zo hard gingen daar vallen die nieuwe feesten in niets zeker als we praten over duitsreheid enzo van feesten .
Sjoww Dat Gaat me Weer een Hard Feesie Worden:bounce::xtc:
 
heb net het vage bericht gehoord dat het misschien niet in ahoy gehouden word ivm ander evenement.... iemand daar al iets over gehoord????
nou het lijkt me stug. Maar tis wel vreemd dat op de site van Ahoy niks te vindenis over nightmare. En de hele maand december Frans bauer dr staat.

We wachten het officiele bericht af.
 
Uitspraak van PeterX op maandag 6 november 2006 om 21:44:
Alleen Partyraiser bij de oude hardcore ???



dj partyraiser half man half machine cd 2, vanaf nummer 13...:D

luister maar....:D
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 4 november 2006 om 13:47:
ik zag die artiesten en volgens mij zat er maar 2 niet bij mijn favo's kippevel...ben alleen te jong



wat wil je met 238 favoriete artiesten....:)
 
Uitspraak van House-Opa op donderdag 16 november 2006 om 15:04:
Maar tis wel vreemd dat op de site van Ahoy niks te vindenis over nightmare


dat is raar ja.. daar stond ie eerst wel op namelijk maar heb gehoord dat ze de zaal van nightmare die dag al nodig hebben voor de opbouw van een ander evenement.. dubbele boeking dus..ze zijn nu aan het bekijken hoe ze dat gaan oplossen..
ben benieuwd
laten we het dan nog maar een keertje proberen is de 3de nightmare waar ik heen ga outdoor was tot nu toe het beste
gaan we zeker naar toe!