Partyflock
 
­ Nederland

Chakra Dj;s rouleren op 29 oktober

anoniem gepubliceerd op
Chakra Dj;s rouleren op 29 oktober
17 oktober 2006
Met nog maar net het 1 jarig bestaan achter de rug, en nog nagenietend van een heerlijk feest, is Chakra alweer druk met de volgende. Steeds weer wordt er gezocht naar iets speciaals, en deze keer gaat Chakra op vet anders. Veelzijdigheid is wat deze ronde de revue gaat passeren. De sfeer op Chakra, wordt vaak zuidelijk genoemd.

En dat onze zuiderburen weten hoe het moet, daar twijfelen we niet aan... the sound of La Rocca doet Chakra aan, en levert deze dag 2 Dj's, Djaxx, en Halogen.. En Chakra voelt zich dan ook zeer vereerd om deze DJ's te mogen presenteren aan haar publiek! Ook de volgende gast DJ is afkomstig uit België. Lazzurra, Barocco... Franco La Cara werd voor het eerst gesignaleerd op een van Limburgs beste feestjes van collega organisatie Non-X-Posed. Een 5 uur lange set, en geen moment verslapte de aandacht, geen moment was de dansvloer leeg. Wanneer hij maar wilde liet hij het publiek juichen... Wat een energie haalde deze man uit zijn muziek, En wat een performance! Gusto, is een vaste en stabiele factor als het gaat om een vaste plaats in Chakra. Een jaar lang legde hij de brug tussen de progressieve beats, en het stevigere werk. Vlekkeloos nam hij het publiek mee, en warmde ze op, maakte ze los, altijd in dienst van het concept en met respect voor zijn voorganger en opvolger. Zijn roots liggen in een bekende afterclub in Tilburg, waar hij 7 jaar lang, iedere zondag iedereen bekoorde met zijn trance clubtrance. Hij weet dan ook als geen ander, wat men wil horen op zo'n zondag! Uiteindelijk zullen de vaste residents Sven van Vuren & The Prophet gaan rouleren van hun vaste plaats in de line up. Sven van Vuren maakt plaats voor Rokkwild, de naam waaronder Dov Elkabas werkt, wanneer hij house draait. En hoe hij dat draait, zul je zelf moeten beleven! Dat Sven van Vuren dit keer op hard gaat, heeft alles te maken met zijn 1e grote liefde, de "hardhouse". Hij zal dan ook eindigen met de vertrouwde classix uit vervlogen tijden...

Nieuw op Chakra is area II, waarmee zij de ruimte biedt, aan nog meer veelzijdig en nieuw talent. Spyker, Wessel-B, Q-Nix, en Chane zijn Dj's die op de een of andere manier zijn opgevallen.. Zij zullen deze Area openen.. The Cosmic Zone, voor de "hogere sferen"

Bijzonder entertainment van een nog bijzonderdere dame. Lade Dana Brown, afgewisseld met dansers en paaldans geweld, soms uitgevoerd door ervaren dansers, en soms door een enthousiaste klant.. Wederom zal residentie de Rodenburg worden aangekleed, zoals we van Chakra gewend zijn. De mogelijkheid om kennis te maken met Tarot, je hand te laten lezen. Een hele belevenis, die zondag 29 oktober tot een enerverende dag maakt, en je de energie meegeeft voor de rest van de week! Entree 10 euro en een muntprijs van 1,80, voorzien van alle luxe en comfort en een geweldig geluidsysteem!

16 opmerkingen

Als het net zo gaaf wordt als de vorige editie ben ik erbij.. Goed om te zien hoe steeds meer mensen doorkrijgen hoe vet feest dit is :)

vet design trouwens Sven (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van Sherrif op dinsdag 17 oktober 2006 om 11:29:
Als het net zo gaaf wordt als de vorige editie ben ik erbij

Alle chakra's zijn even leuk!!!
Dus Arise....tot de 29ste!!!!:yes:


Uitspraak van Sherrif op dinsdag 17 oktober 2006 om 11:29:
vet design trouwens Sven

Kan hij goed he!!!(y)(y)
Chakra afterclub helemaal top!!!

Love peace unity and music that makes you dance:bounce:
Chakra is iedere editie VET feest!!
 
P
R
E
S
E
N
T
:bounce::bounce:
 
chakra laat de goede energie maar stromen
Wessel-B Rock Tha HouZe!!! :bounce:
 
Werkzaam bij Eclips
Nou daar gaan we dan!!!!!
we zijn er al weer helemaal klaar voor:cheer:
altijd gezellig die feestjes... dus wij zijn der bij !!!!! absoluut
Het is bijna zover.. kan niet wachten!
Oude hardhouse classix van Sven!!!
Uitspraak van Orat op maandag 23 oktober 2006 om 13:19:
Oude hardhouse classix van Sven!!!

Ja, net als vroegâh!!:D
zeker aanwezig!! :bounce: :cheer:
wij ook!(k)
Uitspraak van Orat op maandag 23 oktober 2006 om 13:19:
Oude hardhouse classix van Sven!!!

Meen je dat nouw....das een mooie afsluiting voor me birthday dan (y) go svenno...:woepwoep: