Partyflock

Lust - Ondergrondse nachtkraker in Nijmegen

 

Lust - Ondergrondse nachtkraker in Nijmegen

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle Nachtvierdaagse keert Lust 21 oktober terug met een fijne zaterdagavond gegarandeerd dansplezier. De zweetdruppels zijn opgedroogd en iedereen heeft er weer zin in. Na verschillende personeelsfeesten, borrels en bruiloften is het nu weer tijd voor iets anders. Een ondergrondse nachtkraker vol vette grooves, dikke bassen en fijne mensen.

Vier avonden, 15 deejays en ruim 1100 bezoekers. De Nijmeegse helden hebben het weer waar gemaakt. Naar goede deejays hoef je niet ver te zoeken. Van techno tot deephouse alles kwam aan bod. Kwaliteit met een hoofdletter K. Het was ontzettend warm. Met een buitentemperatuur van 38 graden Celsius viel hier bar weinig aan te doen. Het uitdelen van waaiers en de aanwezigheid van een relaxte chill out boden enige uitkomst. Op een goed feest moet worden gezweet, maar er zijn natuurlijk grenzen.

Lust is in principe geen feest waar je haar goed moet zitten. De Doornroosje spirit reikt tot in verre hoeken Sportschoenen zijn geen probleem. Zonder Prada of Gucci tel je ook gewoon mee. De sfeer is intiem. Geen poespas, maar een aantal stevige basisingrediënten. Een perfecte locatie, goed geluid, lage entree en vette muziek. Niet meer, maar zeker ook niet minder. Deze keer zal het feest tot 06.00 uur doorgaan. Met zes euro entree is dat minder dan een euro per uur.

Ook deze avond heeft Lust dus weer een fijne line-up in het verschiet. Toen Villalobos niet kon en Hawtin de telefoon niet opnam werd er wat dichter bij huis gezocht. Monokreck twijfelde of die deze vrije zaterdagavond zijn kamer uit wilde komen. Eigenlijk moest er muziek worden gemaakt, maar na kort aandringen stemde hij toe. Draaien is tenslotte de basis, waarmee het allemaal begon. Een Nijmeegs wonderkind, bezield, bezeten en uniek in zijn soort. Dieper dan diep van 23.00 tot 01.00. “Ingnoring the limits since 1974” Dit pronkt op Marc Lansley’s myspace account. Een held uit Koln die er geen doekjes om heen windt. Al jaren bombardeert hij Duitse dansvloeren met zijn vette futuristische crackhouse. Met een lichte “Mobilee’ inslag kan zijn sound getypeerd worden als eigentijds en fris. Diepe muzikale shit gecombineerd met een platenkeuze in de “Ame stijl”. Geen standaard werk, maar diepgang en lef. Lansley vertegenwoordigd een sound waar ze in Holland en zeker in Nijmegen pap van lusten!

De eerste vrouwelijke gast deejay op Lust is Anoesjka. Ze won de Kozzmozz dj contest op twee decks, terwijl ze er drie had besteld. Een wonderschoon meisje met een meedogenloze sound. Dikke duistere offbeat, met een rare inslag, rete strak gemixt op drie draaitafels. Technisch begaafd en een fantastische uitstraling. Afgelopen zomer draaide ze op Dance Valley een verassende techhouse set. Vanavond zal ze dan ook samen met gastheer Brent Roozendaal het Lust festijn afsluiten. Verwacht pompende techhouse en ander moois tot in de late uurtjes.

Tevens kan al worden aangekondigd dat Mesjokke op zaterdag 6 januari een speciale Lust nieuwjaarsborrel zal houden. Dit om het nieuwe jaar goed te beginnen. In een vijf uur durende set zal het in ieder geval weer flink Mesjokke worden!

16 opmerkingen

Drukke datum dus niet aanwezig helaas...­
jammer dat het tegelijk is met i love techno, anders was ik er zeker bij geweest!!
volgend jaar vierdaagse mogen ze dit weer doen was echt super.­
Leuke flyer!
laatste aanpassing
Leuke flyer? Heb je hem misschien zelf gemaakt? Ik vind er namelijk geen kont aan.­

Lijkt me wel een interessante line-up trouwens!
Jammer...­ ADE gaat op 't moment voor!
idd jammer dat ik al wat anders in de planning heb op deze datum anders was ik zeker naar lust gegaan..­
Gohan
Artiest Gohan
Gezellig!! vierdaagse feesten waren geweldig
Jan....­niet zo begatief he over die flyer...­
anders moet jij de volgende maar maken..­
Uitspraak van m.a nightcrawler op woensdag 11 oktober 2006 om 16:36:
wat staat er die avond dan??

innervisions avond met dixon, chateau flight en marcus worgull

sorry brent, maar daar ga ik helaas ook naartoe...

maar dit wordt vast een knal avond :)veel plezier!
marshall jefferson heeft zn beste tijd wel gehad,..­ Pierre kan wel vet zijn lijkt me.­


maar ja,..­ Bij ons wordt t in ieder geval ook dik!

ie mot sef moar wettN!
Uitspraak van -Jan- op woensdag 11 oktober 2006 om 13:06:
Leuke flyer? Heb je hem misschien zelf gemaakt? Ik vind er namelijk geen kont aan.­

Nee, ik vind het kleurgebruik simpel edoch strak :)
ik vind het een simpele doeltreffende flyer, maar zit helaas in het servische downunder gebied...­ suc7