Partyflock
 
­

Kinky Party

gepubliceerd door , op
afbeelding Kinky Party
FeestA new sensation · Kinky party
Datumzaterdag 16 september 2006
LocatieDe Hoeve Site
Aankomende Zaterdag zal de De Hoeve in Groesbeek een nieuwe thema avond presenteren. De De Hoeve in Groesbeek bestaat al 25 jaar en probeert keer op keer weer iets nieuws te bieden aan hun gasten. Daarom zal aankomende zaterdag 16 september het nieuwe thema de Kinky party in de hoeve verschijnen. Deze Kinky party zal in combinatie gaan met een Hardstyle-avond.

Op deze kinky party is een topshow vol shock effecten. Centraal in deze show staat een mega hartvormig kinky bed van 2 bij 2 meter. In dit hartvormig kinky bed zullen meerdere acts plaatsvinden, waaronder een lesbische act en een dildo/vibo act. Hier laten 2 Kinky super babes zien hoe dit werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Dit allemaal op een humoristische manier, absoluut GEEN sex-show. De dames zijn eventueel topless maar zeker niet naakt. Uit het publiek zullen gedurende de acts op het bed ook dames en heren verzocht worden om bij de dames plaats te nemen en mee te gaan in de act. Tevens inbegrepen in deze show is ook een kinky (dans)kooi. Hier zullen de Kinky super babes dansacts doen met kettingen en boeien. Ook hier zullen mensen uit het publiek geboeid de kooi ingaan en met de act kunnen meedoen. Als extraatje zullen de Kinky super babes heel veel gratis vibo's uitdelen in het publiek.

Naast de Kinky super babes zal er ook een heer aanwezig zijn: de Kinky toy boy. Hij doet ook diverse acts en interactieve dingen. De Kinky toy boy zal o.a. gedurende 15 minuten door de zaal de dames in het publiek amuseren. Verder zullen de Kinky super babes en de Kinky toy boy diverse interactieve games en acts met het publiek doen.

Op deze avond zal resident Dj Rik / Dj Rik de gehele avond jump en hardstyle draaien. Rik is al ruim 5 jaar werkzaam als dj bij de De Hoeve in Groesbeek. Hier heeft hij zijn draaien technieken geleerd en ontwikkeld. Hij heeft zo goed als alle stijlen in de dansscène gehad. Van house, club, trance, jump en hardstyle. Het laatste jaar is hij vooral bezig met de jump een hardstyle ook omdat hij de resident is geworden van de Afterparty’s van de Hoeve. Die iedere eerste zondag van de maand van 05.00 tot 11.00 gehouden worden met gratis entree. Voor deze Kinky party zal de muziek dus helemaal goed komen.

Voor deze avond dus een spetterende kinky show met heerlijk knallende hardstyle op de achtergrond.

17 opmerkingen

 
klinkt kinky :-D
 
Kinky party maar geen seks en geen naaktheid?? Wat voor show is dat dan ???pfff
Jacques Porneau
Werkzaam bij Haelen.tk
Artiest Mass-E
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 september 2006 om 17:52:
Kinky party maar geen seks en geen naaktheid?? Wat voor show is dat dan ???pfff

:yes:
Rikki, niets ten nadele van jou(w draaicapaciteiten)....­ Maar dit artikel....­jezus.­

Ze proberen te profiteren van die kinky-hype die momenteel clubscene Nederland in haar 'erotische wurggreep' houdt.­ Heb daar zowiezo mijn vraagtekens bij;­ een stel in leer gehezen oudjes die nog lekker aan de dope geil proberen te doen, terwijl de kids vredig in bed liggen.­ Maargoed (niet allemaal natuurlijk).­ Dat terzijde.­

Maar dit feest: 'waaronder een lesbische act en een dildo/vibo act.­ Hier laten 2 Kinky super babes zien hoe dit werkt en wat je er allemaal mee kunt doen.­ Dit allemaal op een humoristische manier, absoluut GEEN sex-show'

Rest my case.­ Hier komen dus alleen maar kinderen op af ofnie?
Slecht artikel als je het mij vraagt

"Als extraatje zullen de Kinky super babes heel veel gratis vibo's uitdelen in het publiek" .. *whooptiedoe* .. wat de neuQ! .. Deel munten uit ofzo ..

Timmy: denk dat ze het "Erotixx" van de matrixx 'na willen doen' ofzo :S

matig ..
jongens jullie nemen het te serieus het is gewoon vermaak op de avond.­ en ja het is nou ook niet nodig dat er gepenetreerd wordt moet wel een beetje spannend en verrassend blijven.­

het wordt gewoon een leuke gezellige avond

en hoezo de matrixx na doen er waren daarvoor toch ook al erotische feesten het is gewoon leuk

als je maar schik hebt toch
Das ook net wat:Pjammer dat beter kom je niet is:)
Gr.joehhoeeww
 
:vaag: Noem het dan Kinky for Kids of zo :vaag:

Gaat weer es nergens over, sommige dingen veranderen ook nooit :/
Nou ik ben best benieuwd. Misschien is het niks, maar het kan ook goed zijn dat het best leuk is en daarbij je komt niet alleen daarvoor lijkt mij. De muziek wilt ook wat en plezier moet je zelf maken. :)
 
Nou dat belooft wat, ik kom toch echt alleen voor de muziek ;) Rik doe je best!!

"De Kinky toy boy zal o.a. gedurende 15 minuten door de zaal de dames in het publiek amuseren. Verder zullen de Kinky super babes en de Kinky toy boy diverse interactieve games en acts met het publiek doen."

Zolang ze maar van mij afblijven ;)

Tot morgen!!
laatste aanpassing
 
Hmm Tsjaaahh, kan er niet gewòòn muziek gedraait worden ipv. +show ?:S

Ik kom alleen maar voor de muziek :/
Uitspraak van *Timmy* op woensdag 13 september 2006 om 17:58:
Ze proberen te profiteren van die kinky-hype die momenteel clubscene Nederland in haar 'erotische wurggreep' houdt.­ Heb daar zowiezo mijn vraagtekens bij;­ een stel in leer gehezen oudjes die nog lekker aan de dope geil proberen te doen, terwijl de kids vredig in bed liggen.­ Maargoed (niet allemaal natuurlijk).­ Dat terzijde.­

ja sorry hoor maar even een vraag: ben jij al na dat soort feesten geweest...of ben je gewoon een wijsneus die denk dat die er heel veel van af weet?
ik 24, ja heb een kind die dan heerlijk in bed ligt te slapen, en ja er lopen opgedroogde zonnenbankbruinen rompelvellen rond. maar waarom zouden deze erotische feesten zo in trek zijn in nederland?
er heeft deze week nog een heel stuk in de krant gestaan.

beoordeel niet te snel over dit soort feesten. ga er een keer heen als je ouder dan 21 bent.
tip: crazyland
ik snap dat je dan niet meteen naar 'wastland of bitch' gaat.
maar in dat soort feesten heb je gradaties

even een tip voor de hoeve: dress-code
 
Uitspraak van lucky two op zaterdag 16 september 2006 om 10:11:
even een tip voor de hoeve: dress-code

Inderdaad! Want een kinky party is natuurlijk niet kinky genoeg als de mensen gewoon in een spijkerbroek komen met een leuk shirtje (is natuurlijk prima outfit maar niet voor dit thema)

Ik heb iig al een kinky outfit aangeschaft om een beetje bij te dragen aan de sfeer ;)

Wie komen er nog meer kinky??
he nathalie leuke outfit hoor
verder was het een super feestje een echt wel mooie dames hoor cker geslaagt
 
Haha dankje Rik :$
Jammer dat ik zo'n beetje de enige was haha..
Maar goed ik heb er aardig wat over te horen gekregen ;) Ook van de Dj uit de grote zaal haha..
Zeker geslaagd feestje!! Maar ik vond die "Kinky Toy Boy" echt *ieuwh* haha..
Uitspraak van lucky two op zaterdag 16 september 2006 om 10:11:
ja sorry hoor maar even een vraag: ben jij al na dat soort feesten geweest...­of ben je gewoon een wijsneus die denk dat die er heel veel van af weet?
ik 24, ja heb een kind die dan heerlijk in bed ligt te slapen, en ja er lopen opgedroogde zonnenbankbruinen rompelvellen rond.­ maar waarom zouden deze erotische feesten zo in trek zijn in nederland?
er heeft deze week nog een heel stuk in de krant gestaan.­

beoordeel niet te snel over dit soort feesten.­ ga er een keer heen als je ouder dan 21 bent.­
tip: crazyland
ik snap dat je dan niet meteen naar 'wastland of bitch' gaat.­
maar in dat soort feesten heb je gradaties

even een tip voor de hoeve: dress-code

:respect: :respect: :respect: