Partyflock
 
­

Afterparty's gaan verder in De Hoeve

gepubliceerd door , op
In de afgelopen jaren is de Hoeve in Groesbeek uitgegroeid tot een toonaangevende uitgaansgelegenheid. Op de goed bezochte zaterdagen kunnen de mensen er terecht voor een avond stappen met een ruime keus aan muziekstijlen. Van Nederlandstalig tot Hardstyle. Door de opkomst van de Dance is een aantal jaren geleden de zaal Sensation geopend, die over een geweldige lichtshow met videoschermen en allerlei bewegend licht beschikt.

De Hoeve bestaat al 25 jaar en heeft al veel veranderingen ondergaan, ook zijn ze al jaren bezig met het verlengen van de sluitingstijden. Dit omdat er in de dancescene steeds meer party, feesten en discotheken bijkomen, die allemaal doorgaan tot diep in de nacht. Mensen gaan hun uitgaansavonden dus ook selecteren op tijden. Maar de gemeente Groesbeek wil hier al jaren niet in mee werken. Daarom ging de Hoeve opzoek naar een alternatief om mensen weer hun richting op te trekken. En zich weer sterk neer te zetten in de dancescene. Ze bedachten de Afterparty.

In de maand juli hield de Hoeve voor het eerst een Afterparty. Deze avond werd ingeluid met Dj Zany, Dj Tatanka en Resident Dj Rik. Dit was een succes en ruim 600 gasten bezochten deze avond/ochtend met veel plezier; in het donker binnen te komen, lekker stampen en genieten om daarna heerlijk in het zonnetje naar huis te gaan.

In de maand augustus is er vanwege de vakantie geen Afterparty geweest. Maar vanaf september is De Hoeve op zaterdag gewoon tot half 4 geopend. Iedere eerste zondag van de maand gaan om 5 uur de deuren weer open voor een knallende Afterparty. De gasten van de zaterdagavond krijgen gratis entree voor deze Afterparty. Of je nou van een feest komt of uit een andere discotheek iedereen, die nog even wil doorfeesten, is vanaf 5 uur welkom. Ook de mensen die nog even willen relaxen met een heerlijk drankje krijgen de gelegenheid om even bij te komen. Dit kan op de heerlijke banken en andere relaxplekken, waar na een korte pauze natuurlijk lekker verder gefeest kan worden.

Nieuwe thema avond
Ook komt er in september een nieuwe thema-avond. De Kinky-party; heel veel kan er nog niet over gezegd worden alleen dat er een spetterend indrukwekkende sexy show bij komt kijken met een aantal shockeffecten en dat de show begeleid wordt door heerlijk knallende Jump- en Hardstyle. Dus lekker stampen en feesten terwijl jij je ogen uitkijkt. Zaterdag 16 september van 21.30 tot 03.30 zal de eerste keer zijn dat dit thema in de hoeve verschijnt.

12 opmerkingen

je bent er al bijna een jaar niet geweest hoe kun je daar nu nog over oordelen

wordt cker vetjes net als vorige x
was vorige keer goed te doen! misschien na cityrave
 
Oja, kwam de laatste keer niet die bus koekwauze malloten na Ground Zero binnen 8)
ja en sensation white heb wel gelachen ze kwamen om half 10 nog ff aan kakken echt vet
Uitspraak van Redixx op woensdag 30 augustus 2006 om 08:31:
je bent er al bijna een jaar niet geweest hoe kun je daar nu nog over oordelen

ik ben er laatst geweest toen ben liebrand draaide. hij draaide wel chill maja verder vond ik het geen kut aan
Uitspraak van best of both worlds op dinsdag 29 augustus 2006 om 22:46:
kut tent

Wil ik niet zeggen. Maar ik stoor me er wel aan dat constant het woord hardstyle wordt genoemd. Want dat is juist hetgene ik in de Hoeve mis en er ook voor zorgt dat het nooit echt vol zal worden...

Wat mij betreft is de DJ en/of eigenaar(esse?) te soft.

Vacature vrij toevallig?
laatste aanpassing
Wordt een beetje laat bekend gemaakt...­
"Wordt een beetje laat bekend gemaakt..."

t is al een maand bekend nieuws bericht was ter herrinering. en ja t is niet dat er zoveel andere dingen te doen zijn dan :)

"Wil ik niet zeggen. Maar ik stoor me er wel aan dat constant het woord hardstyle wordt genoemd. Want dat is juist hetgene ik in de Hoeve mis en er ook voor zorgt dat het nooit echt vol zal worden..."

er wordt eigelijk altijd wel hardstyle gedraait mr indd niet de hele avond dit heeft ook een reden. het zijn meer als 1 zaal je moet dus rekening houden dat er mensen zijn met meerdere muziek smaken. en die moet je allemaal tevreden houden. er zijn niet iedere zaterdag zoveel hardstyle lief hebbers dat je er de hele avond een zaal van 1700 man mee vult. daarm de variate van muziek stylen op 1 avond zoveel mogelijk mensen proberen te geven wat ze willen
laatste aanpassing
t is al een maand bekend


Sorry Rikki, maar had geen ander nieuwsbericht of topic gezien... Heb zelfs die van de vorige in de gaten gehouden, maar niets over een volgende editie.

Had 't graag een keer mee willen maken, maar nu heb ik al andere plannen. :\ Veel plezier en succes in ieder geval! :flower:
laatste aanpassing
oke maakt niet uit maar andere plannen tussen 5 en 11 zaterdag nacht dat moet wel heel spannend zijn haha mr volgende maand is het weer misschien tot dan :)