Partyflock
 
­ Nederland

D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure

gepubliceerd door , op
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure
16 augustus 2006
Na twee hittegolven lijkt het op het moment het meest van de tijd alsof er een zondvloed bezig is, net alsof de regen tijdens die hitte even is opgespaard en nu in één keer naar beneden komt, het doet je haast verlangen naar de hitte van een paar weken geleden. Maar soms kan regen dingen juist specialer en mooier maken , zoals bijvoorbeeld een buitenfeest, je krijgt vaak een soort van gevoel dat iedereen er dubbel feest van wilt maken juist omdat het zo regent. Onder het mom van 'Ik ben nou toch al zeiknat, wat boeit het verder nog.' en vooral doordansen!

Zo verliep bijvoorbeeld vorig jaar de vrijdag van Dance Valley, Free Festival een paar weken geleden en op de FFWD Heineken Dance Parade #10 afgelopen zaterdag en gelijk hadden al die mensen. Want waarom zou je je feest eigenlijk laten verpesten? En al helemaal niet door iets waar je absoluut geen invloed verder op kan uitoefenen, het is dan toch het beste om gewoon dubbel uit je dak te gaan; feesten om het feest.

Feesten om het feest op de volgende editie van Dawn of Dance's D.D.O.D. die één september zal gaan plaatsvinden, gevuld met allerlei verrassingen in een zondvloed aan Harddance om je alles even te laten vergeten, genieten van de muziek met andere Harddance liefhebbers. D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure zal je hopelijk het genot geven dat je verwacht van een Harddance feestje; goede Harddance, lekker geluid en een gezellige sfeer. Op één september zal er flink uitgepakt gaan worden met de uit de UK afkomstige Tina Martin, TimeQube, het debuut van een nieuwe act van 'twee oude bekenden' Charly & Nazzz present Audio Sickness en The Dawn. Wees voorbereid op een avontuurlijke Harddance nacht die je van het ene in het andere uiterste zou kunnen brengen.

Om half elf zal The Dawn, zoals we gewend van haar zijn de avond openen, een half uur om de mensen even een beetje op te warmen en in the mood te krijgen voor de rest van de avond, rustig beginnend en langzaam al een klein beetje opvoerend. Trance, Funky, Techno, Hardhouse en Hardtrance, anything goes, zolang het maar lekker klinkt.

Om elf uur zal het eerste duo van deze avond hun plek achter de decks innemen, niemand minder dan TimeQube zullen een twee uurs set gaan draaien aangevuld met Live accenten. Deze jonge talenten stonden al eerder in Patronaat in Haarlem op CB Bookings presenteert Hollandsch Glorie en XSIF vs Privilege tussen namen als onder andere Fausto, Bas & Ram, JP, Dark by Design en Tommy Pulse. Deze jonge producers Hans Bakker en Alex van Bokhoven kwamen er in de eerste jaar van hun 'muzikaal gerichte' studie achter dat hun samenwerking wel erg vruchtbaar was, zo brachten zij al de plaat 'Construct' uit op het label van Trancescape van DJS Records. In de toekomst staat er ook een release op XSIF Records te wachten, het nummer '10.000 feet', dat zij al live op CB Bookings presenteert Hollandsch Glorie ten gehore brachten en onlangs doken zij ook met Charly de studio in en maakten 'Glitch', die Charly onder andere al draaide in de Purple Area op Defqon.1 Festival dit jaar. Check voor meer info hun website www.timeqube.nl

De uit Kent afkomstige Tina Martin is om één uur aan de beurt met een anderhalf uur durende set, Dawn of Dance is er enorm trots op om wederom een buitenlandse gast te mogen verwelkomen en wat voor één. Deze 25 jarige dame omschrijft haar eigen sound van melodieuze en pompende trance tot 'uplifting' en 'driving' hardtrance en staat erom bekend dat ze veel nieuwe producties, vers uit de studio van de producer zelf draait. Haar grootste invloed bij het draaien is Phil Reynolds en onder andere Technikal, Mark French, P.H.A.T.T. en Above & Beyond behoren tot haar favoriete producers. In pas twee jaar tijd heeft Tina Martin al van Londen tot Ibiza gedraaid op feesten van Polysexual, One en EZ Duzzit om er maar een paar te noemen, daarnaast heeft ze ook nog gewerkt aan verschillende succesvolle promoties van Most Wanted. Bovenop dit alles is zij ook nog eens de manager van Rebirth Artist Management, kortom een dame die bijzonder veel in haar mars heeft. Check voor meer info www.tina-martin.net of www.myspace.com/tinamartindj

De laatste act van deze avond ten slotte zal om half drie, het laatste uur de Harddance uit de boxen laten knallen op een wel heel speciale manier. Tijd voor Charly & Nazzz present Audio Sickness met als ingrediënten twee CD spelers, mengpaneel, lap top, midi controller en twee jonge talentvolle DJ/Producers die hun enorme liefde voor Harddance gemeen hebben en ook nog eens beste vrienden zijn. Zowel Charly als Nazzz heeft een imposante staat van dienst waarin zij op veel verschillende feesten stonden, samen en solo, van D.D.O.D. als residents zijnde tot bijvoorbeeld Sundays at School, I Love Hardhouse vs Riot, ALO Nation en Hardhouse for Pakistan. Charly was zelfs één van de gelukkige winnaars van de Q-Factor DJ contest en stond op Defqon.1 Festival in juni en gaat nog op Q-BASE draaien straks in september. Ook produceer gewijs gooiden het tweetal hoge ogen; zo maakten ze samen 'Dealing Drugs', die door JP gedraaid is, en 'Mutation', het anthem van HeartDance, wellicht een kleine indicatie voor wat Charly & Nazzz Audio Sickness zou kunnen gaan brengen. Check voor meer info ook http://www.myspace.com/charlyandnazzz

MC Budha zal wederom zijn geheel eigen bijdrage aan deze avond leveren wanneer hij de verschillende DJ's vocaal zal begeleiden in het 'Harddance verhaal': een avontuur dat D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure ten gehore aan haar publiek zal gaan brengen.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken. Let op! deze editie begint D.D.O.D. weer om 22:30 in plaats van 22:00 en zal tot 03:30 gaan duren.

34 opmerkingen

:D
:9 M'n belofte deze keer maar nakomen. ;)
Hij gaat bij mij in de lijst hoor! (y)
Uitspraak van Sonic-XL op donderdag 17 augustus 2006 om 15:04:
Hij gaat bij mij in de lijst hoor!

dat is niet genoeg :[
wel een lap tekst hoor....ik wacht wel op de film :P

ziet er goed uit allemaal...een zondvloed aan harddance? BRING IT ON!!!!! :cheer::cheer:
Artiest D.L.D
Wy Zijn zeker weer van de Party :) :D :D :cheer: :cheer: :cheer:

:bounce: :woep: :lief: :knuffel:

dat belooft weer mooie plaatjes als herinnering van een een ongetwijfelt geslaagd feestje :D

is het al 1 september ????

ennuhhhh.. DAAAAAAAAAAANNNNNN
DDOD DVD ?? waarom heb ik die nog niet??
Uitspraak van Sonic-XL op donderdag 17 augustus 2006 om 15:04:
M'n belofte deze keer maar nakomen.
Hij gaat bij mij in de lijst hoor!


Wel komen he! wordt zeker gezellie...
Uitspraak van D.L.D. op donderdag 17 augustus 2006 om 16:53:
ennuhhhh.. DAAAAAAAAAAANNNNNN
DDOD DVD ?? waarom heb ik die nog niet??

Omdat het van voor jouw tijd was zeg maar, ik zou John weer moeten vragen of hij dan wat nieuwe zou willen maken eventueel
Ze waren toentertijd voor 5 € te koop, zie ook www.dawnofdance.com
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
good luck peeps (y) :)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
3 woorden:

bring it on!
heb hellaas dit keer andere verplichtingen:(

better luck next time!
O nee t is niet in de iT, t is in de Trappist... 'bring Trappist on' dan maar!
Uitspraak van Charly Rocks op donderdag 17 augustus 2006 om 18:41:
3 woorden:

bring it on!



twee woorden en een tussenvoegsel:P


topperdetop!!!!!
Ben dit keer ook weer eens van de partij :D
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Rocking, wat een line-up zeg!!

een woord:

present!!
Uitspraak van MvDJ op zondag 20 augustus 2006 om 18:36:
Rocking, wat een line-up zeg!!

een woord:

present!!

Zet m dan ook ff in je agenda. ;)

Ziet er weer erg goed uit; Tina Martin wordt toppie. :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
cool we benne er ook weer!

Cheers!
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Ik ben ook aanwezig 1 September tijden DDOD en ik zal dan ook inschrijvingen aannemen voor de busreis voor NRG Flash vs I Love Hardhouse. (zie onderstaande)

Zaterdag 30 september is het zover! Groningen meets Amsterdam in de Simplon te Groningen, waar NRG Flash vs I Love Hardhouse plaatsvindt. Om de Amsterdamse en de rest van de noord-hollandse aanhang van I Love Hardhouse de kans te geven om veilig, snel en goedkoop naar het hoge noorden te reizen heeft Southern Forest besloten om een busreis te organiseren.

De bus vertrekt op zaterdag 30 september om 19:00 uur vanaf Amsterdam Centraal en zal vanaf Amsterdam Centraal doorrijden naar Groningen alwaar de bus om ongeveer 23:00 arriveert.

Voor de busreis worden er zogeheten combitickets verkocht voor de prijs van slechts 35 euro. Je kan deze tickets bestellen of reserveren door een e-mail te sturen naar info@southernforest.nl. Vermeld in deze e-mail duidelijk je voor- en achternaam, je telefoonnummer en voor hoeveel personen je reserveert.

In de bus is een muziekinstallatie, drinken en een toilet aanwezig. De rokers onder ons zullen het moeten doen met de stops die onderweg gemaakt worden, want in de bus mag niet worden gerookt.

Er zijn voor de busreis een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren. Voor reserveringen hanteren wij de regel first come first served.

Na afloop van NRG Flash vs I Love Hardhouse zal de bus de partypeople uiteraard weer veilig terugbrengen naar Amsterdam Centraal.

Voor bezoekers die geen gebruik wensen te maken van de busreis kosten de entreetickets in de voorverkoop 12,50 euro en 15,00 euro aan de deur. Tickets in de voorverkoop zijn te verkrijgen bij Hemmes en Plato in Groningen of ze zijn te bestellen via info@southernforest.nl.

Hieronder kan je alle informatie nalezen over NRG Flash vs I Love Hardhouse:

NRG Flash vs I Love Hardhouse
Zaterdag 30 september
Simplon te Groningen
23:00 – 06:00
www.nrg-flash.nl
www.southernforest.nl

LINE-UP:
Hard Dance Area:
Proteus (Dance Valley, Defqon)
Organ Donors (Dance Valley)
Danny D (Dance Valley)
Nocturnus vs Lars Vegas (Protocol)
Razcal (Southern Forest)
Sinclair (Southern Forest)

Hard Techno Area:
Ven (Trinity in Technoland)
The Futurist (Illegal Vibes)
Jack Ohm (Illegal Vibes)
Sounder (Instant techno)
Sean Graves (Summerdance)

Chill Area:
Timmid vs Jay-P (Eenendertig vs G-Tap)


sorrie voor de spam ;)
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
We zijn er klaar voor. Vanavond wordt AUDIO SICKNESS een feit en dat zal de Trappist en de wijde omtrek weten ook!!!!

BRING IT ON!!!!!!!!