Partyflock
 
­ Nederland

Scheveningen on Fire

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 19 augustus zal het Noorderstrand van Scheveningen compleet in vuur en vlam staan dankzij Loveland’s eigen concept “Fire!“ in Sunday's Noorderstrand.

Loveland tourt op het moment met verschillende concepten door heel Nederland en overal wordt het zeer goed ontvangen. Zo stonden ze de afgelopen tijd met Fire! in de Rechter en het Patronaat en met T-Dansant sud in Best.

Ook deze editie belooft er weer één voor in de boeken te worden. Met een line-up waar menig organisator de mondhoeken bij af moet vegen is het ultieme feestgevoel bij voorbaat gegarandeerd.

Zo wordt de programmering aangevoerd door Michel de Hey die momenteel niet te stoppen is en op bijna elk festival in binnen- en buitenland een verpletterende indruk achterlaat. Ook het duo Marnix en Stef Vrolijk wordt met de dag populairder d.m.v. hun legendarische Back2Back sets. Het geheel in Area 1 wordt afgemaakt met de Rotterdamse held Benny Rodrigues.
Ook voor de kleinere zaal is gezorgd. Het aanstormend talent Billy the Klit heeft ondanks zijn drukke agenda toch nog een plekje vrij kunnen maken voor Fire! Naast Billy staat ook Chuckie geprogrammeerd. De creatieve mixkoning gaf onlangs nog een overweldigende show weg op Loveland Festival en is nu terug voor de re-match!

11 opmerkingen

Artiest Rodg
Altijd leuk, Fire! :D
FIRE FIRE
laatste aanpassing
 
leuk !
laatste aanpassing
 
Ben gek op vuur..;) leuk!!
 
ik kan helaas niet, minder leuk :(
 
zin in!!!
Kan maar naar 1 feesje tegelijk........
Dus ga ik maar naar Vida Bonita Kijkduin.
Lijkt me een beter feesje worden.
hahaha, dit bericht werd in de nacht van maandag op dinsdag wel erg serieus genomen :p
Had iemand gerookte paling besteld ? :P