Partyflock
 
­ Nederland

Intiem's zomerspecial op het strand

gepubliceerd door , op
Deze zomer wordt het weer Intiem op het scheveningse strand! 2 evenementen, 5 geweldige dj's, entertainment waar de vlammen vanaf spatten (letterlijk en figuurlijk) én de aanwezigheid van alle 'intimi' zullen het Noorderstrand in vlam zetten deze zomer. Op zowel 12 augustus als 2 september doet Intiem-event weer Billabong Beachclub aan.

De Haagse organisatie Intiem-event heeft goede herinneringen overgehouden aan de strandeditie van vorig jaar. Evenals de vele 'intimi' die getuige waren van dit zonnige evenement temidden van de verder zo droevige zomer. De muzikale omlijsting van Secret Cinema, Ramon en Taco en de altijd gezellige sfeer zorgden ervoor dat de zomer toch nog iets positiefs bracht...

Ook dit jaar haalt Intiem alles uit de kast om er 2 legendarische avonden van te maken.

De dj's die deze zomer acte de presence zullen geven zijn: Remy, Nuno dos Santos, Stef Vrolijk, Jordi Bouman en Taco. Intiem is bijzonder trots dat het de Haagse Held bij uitstek, dj Remy, heeft weten te strikken om in zijn eigen stad de zon onder te laten gaan. Daarnaast is het Intiem gelukt talent van het jaar Nuno dos Santos naar Scheveningen te halen en hiermee is hij de enige niet-Hagenees in de line-up. Stef Vrolijk heeft de laatste tijd met zijn eigen, vernieuwde progressive sound laten zien dat hij, beter dan ooit, nog steeds over de gave beschikt om mensen swingend de dansvloer op te krijgen. Intiem moest deze Scheveninger wel uitnodigen deze zomer!

De 1e editie op 12 augustus met Remy, Jordi Bouman en Taco wordt een knallend begin met als absoluut hoogtepunt dj Remy. De man is in bloedvorm! Samen met local hero Jordi Bouman is de Haagsche inbreng goed verzorgd. Jordi Bouman kennen we voornamelijk van de exposure feesten waarin hij samen met grootheden als James Zabiela en Özgür Can heeft gedraaid. Jordi stond al enige tijd op het verlanglijstje van Intiem, nu staat hij er!

De afsluiter op 2 september met Stef Vrolijk, Nuno dos Santos en Taco belooft eveneens een knaller te worden.
Utrechtenaar Nuno dos Santos is de enige niet-Hagenees op Intiem's zomereditie. Het wordt hem vergeven omdat de man is uitgeroepen tot talent van het jaar en helemaal aan het doorbreken is. Daarmee heeft hij zeker een plekje achter de draaitafels verdiend.

Voor de mensen die deze man nog niet echt kennen, Nuno dos Santos draait een mix van deephouse en minimal met electro invloeden en neem van ons maar aan dat deze man helemaal gaat rocken!

Uiteraard mogen we Intiem-resident Taco niet vergeten die op beide avonden al vroeg de 'intieme' sfeer er in zal brengen.

Deze zomer is het Intiem dat het Noorderstrand in vuur en vlam zal zetten. Dus zet het in de agenda's want het worden avonden om in te lijsten...

5 opmerkingen

 
Stef Vrolijk :respect:
 
euhmmm, oke
Maar 12 aug is er ok ffwd :(
Leuk! erg leuk... als ze mn auto en het gebouw waar ik in woon dit keer maar niet vol spammed met flyers :P (das nl mijn taak;))
laatste aanpassing
klinkt goed, kom zeker een kijkje nemen.. :D