Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 8 juli op Tilt

gepubliceerd door , op
Zaterdag 8 juli op Tilt
30 juni 2006
Na de succesvolle eerste editie van Tilt dit jaar is het overduidelijk; deze strandfeesten op de Whoosah Beachclub zijn een ware aanwinst voor deze zomer. De sfeer, de locatie, het weer, de muziek en vooral ook het publiek, alles leek deze avond te kloppen. Een betere kick-off had de organisatie niet kunnen hebben. In samenwerking met de Whoosah Beachclub is besloten om iedere tweede zaterdag van de maand Tilt plaats te laten vinden.

Zaterdag 8 Juli is het wederom zover; de tweede Tilt! op Strandclub Whoosah Beachclub. Ditmaal is een van de favoriete dj's van organisator IJzersterk te gast, iemand die de house in Den Haag een plek gaf en voor velen als meest favoriete dj wordt beschouwd; Ramon. Ramon was begin jaren negentig vaste dj in de La*ds. Deze intieme club is voor een hele generatie de eerste plek waar op de toen nog nieuwe muziekstroming gedanst kon worden. Voor veel dj's, producers en muziekliefhebbers een absoluut idool. Met zijn perfecte combinatie van techniek, ritme, en vooral ook stijl weet hij iedere dansvloer in beweging te houden. Natuurlijk kennen velen hem ook als resident Las Palmas, de helaas gesloten club in Rotterdam, waar Ramon iedere maand weer de sterren van de hemel stond te draaien. Tilt is dan ook meer dan blij dat hij op 8 Juli aanwezig is.

De avond zal opgewarmd worden door Richard, al jaren een van de vaste dj's van strandclub WIJ en IJzersterk. Inmiddels heeft hij ook een vaste maandelijkse avond in club OneFour en deze liefhebber van alles dat swingd, rocked en funkd zal 8 Juli zorgen voor uiterst dansbare tunes. Tot slot een duo dat de laatste maanden met hun back to back sessies werkelijk van iedere tent het dak af weet te blazen; Mikee Martillo en Noelle. Op de eerste Tilt werd de toon al gezet, en tijdens het uitstapje van Tilt naar de Escape 23 juni jl werd maar al te duidelijk dat geen dansvloer meer veilig is voor deze twee residents. Deze tweede editie van Tilt! staat dus volledig in het teken van de muziek en je kan dan ook verwachten dat alle dj’s het maximale uit de kast zullen halen!

Voor het geval het weer niet helemaal meewerkt, zal er een extra grote tent op het terras geplaatst worden om te zorgen dat deze avond niet in het water valt!

10 opmerkingen

 
Op Tilt... Ze zouden mij eens mee moeten maken op zo'n feest... Dan zie je pas wat op tilt is...
:P:P:P:P Weer veel te lomp zo in de vroege ochtend
Werkzaam bij Organza
Dj Richard.......die naam komt ons zo bekend voor..........
 
ja dat is van jochen miller

:yes:
Artiest {SHOWLIST artist 50821, 38289}
volgens mij is TILT van jochen miller of heb ik het misssssssss
nee gvd das mijn naam en die jatten ze steeds:s irritant volk:@
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 juni 2006 om 12:30:
Bestond TILT niet al???? of heb ik het mis???

ja dat is van jochen miller

Ik heb zo'n vermoeden dattie van niks weet en zodra hij t wel weet, we nog maar één Tilt hebben. I love action hehe