Partyflock
 
­ Nederland

D.D.O.D. - Flower Fantastic

gepubliceerd door , op
D.D.O.D. - Flower Fantastic
20 juni 2006
FeestD.D.O.D. · Flower fantastic
Datumvrijdag 7 juli 2006
LocatieTrappist
Eindelijk is het dan echt zo ver, de zomer is weer in Nederland; temperaturen stijgen, het is weer tijd voor strand, festivals en zwemmen, om maar een paar van de zomerse geneugten te noemen. Het vroege opstaan doordeweeks gaat zomaar ineens een stuk makkelijker als de zon de kamer binnenschijnt en ook s’avonds is het nog heerlijk om buiten te hangen, ongeacht waar dat dan ook moge zijn. De dagen zijn zonnig en lang licht, de nachten zwoel en zinderend, kon de zomer maar voor eeuwig duren.

Ook in juli heeft Dawn of Dance weer twee D.D.O.D.’s op de planning staan, op de vertrouwde stek de Trappist in Amsterdam zeven juli en de inmiddels derde editie; Blue Friday in DJ Café Glow in De Meern de 21e juli. Afgelopen maand, twee juni, op D.D.O.D.Sacred of Summer vulden de immer lekkere Harddance klanken weer de Trappist met The Dawn, Cill, Jim Justice en de uit de UK afkomstige Chris Hoff. Laatstgenoemde werd met liefde in de armen gesloten door het aanwezige party publiek en hij was zelf ook superenthousiast over D.D.O.D., zo enthousiast dat hij zeker vaker in de toekomst wil komen draaien.

Zeven juli is het dus tijd voor D.D.O.D.Flower Fantastic, inmiddels de 20e editie op een rij in café De Trappist in Amsterdam en Dawn of Dance is er erg trots op om wederom een DJ uit de UK te mogen verwelkomen. Het eerste half uurtje van deze avond zal geopend worden door The Dawn, waarnaar MvDJ een speciale anderhalf uur durende pre-Dance Valley set zal gaan neerzetten om ons alvast warm te maken voor het festival der festivals: Dance Valley 2006, dat op 14 en 15 juli zal gaan plaatsvinden. MvDJ zal op de zaterdag gaan draaien in de Hard Area, een geweldige prestatie en ook een droom die uitkomt voor hem.

Om half één zal niemand minder dan Batch zijn plaats achter de draaitafels innemen, een rijzende ster in Engeland, die al meerdere hardtrance producties heeft gemaakt samen met het muzikale wonderkind Technikal. Twee uur lang zal hij ons meenemen op zijn muzikale Harddance reis en ons trakteren op de lekkerste UK Hardtrance en UK Hardhouse, check voor meer info zijn site www.Batchonline.net. Raine zal deze D.D.O.D. tenslotte knallend afsluiten het laatste uur, of het nou openen of sluiten is, hij draait zijn hand er niet voor om, van pure UK Hardhouse tot knallende Harddance, Raine staat altijd garant voor een lekker setje. Uiteraard is D.D.O.D. niet compleet zonder onze MC Budha die ook deze keer de avond weer zal hosten.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken. Let op! deze editie begint D.D.O.D. om 22:30 in plaats van 22:00 en zal tot 03:30 gaan duren.

We take no prisoners...... We only convert

17 opmerkingen

:D
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Batch is the man!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
:bounce: Gaat een topper worden!!!
Ga hier mn birthday maar ff vieren dan. :cheer:
Lekkere feestjes dit altijd, supersfeertje
Uitspraak van I love my Drugs op woensdag 21 juni 2006 om 12:00:
supersfeertje

:yes: Tis net Cheers....where everybody knows your name :D
laatste aanpassing
Heb er retezinnin!
 
ja, t wordt weer eens tijd he? :)
 
Uitspraak van LIBOH op woensdag 21 juni 2006 om 11:36:
Ga hier mn birthday maar ff vieren dan

en dan doe ik de after-after van de mijne :)

ja je moet toch wát he? :P
Die Die Oh Die :cheer: