Partyflock
 
­ Nederland

B2S @ FFWD

gepubliceerd door , op
B2S neemt deel aan FFWD Dance Parade, host area op FFWD Festival & organiseert 'The Specialists'

Zaterdag 12 augustus zal de binnenstad van Rotterdam voor de 10de keer op haar grondvesten schudden tijdens de FFWD Heineken Dance Parade. In 2005 waren maar liefst 400.000 mensen getuige van dit spektakel en dat aantal belooft ook dit keer weer overtroffen te worden! Net als vorig jaar is b2s zeer actief rondom deze grootste parade van Europa. Zo wordt er niet alleen met een eigen truck meegereden in de parade maar host b2s ook de enorme area op het FFWD Festival. En wie na afloop nog niet uitgefeest is, kan terecht in de Rotterdamse club Outland waar b2s deze avond de aftrap geeft van het nieuwe early rave & oldschool concept 'The Specialists'.

Ongetwijfeld zal de b2s-truck wederom een van de smaakmakers van de parade zijn aangezien b2s weer alles uit de kast zal halen om de truck een mooie aankleding te geven. De truck zal weergeven wat b2s in huis heeft: knallende muziek, professionele danseressen en de beste dj's zoals The Viper, Coone, Mike Heart, Max Enforcer, The Beholder & Balistic, Stanton, Neophyte, Ruthless, Panic en The The Darkraver. Net als vorig jaar rijdt de b2s-truck weer achteraan in de parade en zullen alle hardere stijlen voorbij komen.

FFWD Festival
Na afloop van de Dance Parade vindt het FFWD Festival plaats. Dit eindfeest zal net als vorig jaar op Katendrecht worden gehouden met als enige verschil dat het festival zich dichter bij het eindpunt van de parade - vlakbij de metrohalte Rijnhaven - zal bevinden. b2s host dit jaar wederom een eigen area die zal worden ondergebracht in een van de grootste spantenten van Nederland. Uiteraard wordt deze area geheel in b2s-stijl ingericht en kunnen de bezoekers ook de nodige shows verwachten! Speciaal voor het FFWD Festival heeft b2s een zeer gevarieerde line-up geprogrammeerd waarbij alle harde dancestijlen aan bod zullen komen. Zo zullen Ruthless en de Belg Coone de bezoekers trakteren op een pittige portie Jumpstyle en nemen Isaac, The Beholder & Balistic, Technoboy het hoofdstuk Hardstyle voor hun rekening. Daarnaast zullen de heren van Showtek een vette live show geven en zal de gekste dj van Nederland, The Darkraver, weer een wervelende set wegzetten. Wie daarna nog voeten overheeft om te hakken, moet zeker even het laatste half uur afwachten, want dan geeft namelijk niemand minder dan Evil Activities een live optreden! Kaarten voor het FFWD Festival kosten €17,50 per stuk in de voorverkoop en zijn te koop bij de meer dan 1.000 verkooppunten van Ticketbox. Kijk voor meer informatie over de FFWD Heineken Dance Parade & Festival op www.ffwdheinekendanceparade.nl

B2S - 'The Specialists'
's Nachts zal in Outland een nieuw concept uit de stal van b2s het levenslicht zien: 'The Specialists'. Hiermee wordt gedoeld op de meesters binnen een bepaalde (hardere) stroming. Deze eerste editie staat geheel in het teken van Early Rave & Oldschool. Stromingen waarin b2s eigenlijk heer en meester is. In de Main zal het Early Rave zijn wat de klok slaat met artiesten als: Neophyte, bekend van zijn knallende sets tijdens de 'Nightmare in Rotterdam' feesten die in het verleden de Energiehal op z'n vesten liet trillen; Mister Rave the City, oftewel The The Darkraver bekend van zijn vleermuisact en de man die samen met Vince verantwoordelijk was voor de floorfillers 'Intellitgent Hardcore' en 'Thunderground'; DJ Petrov, de man achter de legendarische 'Ghosttown' feesten in Vechtse banen; Miss Zelda, bekend van de 'Terrormachine' feesten in Amersfoort en van de 'Shadowlands' feesten; DJ UZI, samen met zijn maatje Da Mouth of Madness zo'n beetje resident op de Thunderdome's; Manager van Coolman Records, DJ Rob, bracht vele legendarische hits uit waaronder zijn 'Boy's interface' samen met zijn MC Joe; Momenteel een van de grootste namen in Hardcoreland, Outblast, zal deze nacht een vette Early Rave set wegzetten en last but not least the Predator, een van de meest invloedrijke producers op het Ruffneck en Cynobyte label. Host is hier Da Mouth of Madness.

Rotterdam heeft een roemrijk verleden als het gaat om Oldschool. In de inmiddels beruchte kelder van Outland zullen alleen de vetste oldschool beats uit de speakers knallen. Hiervoor zijn de volgende oude meesters van stal gehaald: Panic, Dr. Z-Vago, Maurice Steenbergen, Bountyhunter, Bass-D, Lars en Stanton. Deze zaal wordt gehost door MC Alee. Tot slot zal de solo weer terug keren in de koepel. Voor deze editie is duizendpoot The Viper gevraagd om deze uitputtingsslag aan te gaan.

Tickets voor b2s - 'The Specialists' kosten in de voorverkoop slechts €20.25 en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en bij alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Records shops. Meer informatie kan je vinden op de b2s website: www.b2s.nl

105 opmerkingen

 
ppppffffff

Meesterlijk weer B2S...!!!!

Heel de dag uit me stekker...!!!
 
sowieso!! aanwezig whole day long..helemaal los. no doubt about it!!
Haha, is Coone tegenwoordig ook ergens NIET bij? Haha, ja kvin 't nie erg trouwns. Hoe meer Jump er naar NL komt, hoe beter.

Dit feestje echter gaan we missen 'helaas'.. Griekenland :D.
jammer dat er maar 1 wagen is met 'hardere' muziekstijlen.. wel vd partij :bounce:
 
word zeker gek want gekke jan is er :cheer:
Jajajaja!!! Ckers weer van de partij dit keer!
:bounce:
Uitspraak van Ant3 op zaterdag 3 juni 2006 om 11:03:
jammer dat er maar 1 wagen is met 'hardere' muziekstijlen.. wel vd partij


Niet helemaal waar, de ClubX wagen was ook altijd hard, en de Outland wagen zal ook niet mis zijn en er was nog een wagen waar DJ Panic op zou draaien geloof ik
 
natuurlijk weer helemaal los zoals elk jaar!!
miss zelda :cheer:
 
"Momenteel een van de grootste namen in Hardcoreland, Outblast, zal deze nacht een vette Early Rave set wegzetten ."

tja ... ik denk dat meningen verdeeld zijn over die stelling...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van poupoulossos op vrijdag 2 juni 2006 om 14:23:
Al sta ik waarschijnlijk op een andere kar.....


Me too !! :jaja:

Hoe zit het eigenlijk met B2S op de Loveparade ? Of gaat dat niet door ??
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 71435, 34474, 42576}
kdenk dat ik ook maar eens ga kijke:D

:bounce:
 
Daar moeten we dus Cker bijzijn :bounce::bounce:
 
Ben er bij :bounce:;)
Hopen dat het een beetje weer word
De rest komt wel goed:P
 
toppie
jah jah word weer een heftig dagje los gaan en ragge :bounce:

HOPEN OP EEN BEETJE WEER :yes:


:bier::bier:
 
whoei, meesters maurice steenbergen, stanton én meesteres (B)) ledster! (Y) :D
dat wordt een dikke party... :9

have fun y'all! (Y)
aanwezig
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 juni 2006 om 18:23:
Of gaat dat niet door ??



:no:
 
Hmmzzzz. toch s ff gaan kijken denk ik...
Aanwezig !!!
zeker aanwezig wss.... net terug van vakantie dan! :D
vorig jaar 400.000 mensen???!!! :O
 
:cheer:
 
Daar heb ik nou net zin in :P
ik heb er zin in :D