Partyflock
 
­ Nederland

Cabin Fever gaat naar Cuba

gepubliceerd door , op
Cabin Fever gaat naar Cuba
31 mei 2006
FeestCabin fever · Flight to Cuba
Datumvrijdag 9 juni 2006
WinactieCabin fever actiegesloten
LocatieNow&Wow
Na een turbulente eerste vlucht op 7 april is de Cabin-Crew weer helemaal klaar voor de volgende bestemming. Op 9 juni vliegen zij vanuit de Now&Wow naar Cuba! De airbus staat klaar en is volgeladen met proviand én drank om de overtocht ongeschonden door te komen. Samen met hun communistische kameraden zetten ze voet aan wal op deze subtropische bestemming. Onder de bananenboom drinken ze samen met Fidel Castro een Cuba Libre en genietend van een dikke Havana-sigaar herdenken ze volksheld Che Guevara.

All Cabin fever passengers please get ready to board flight 906 at gate Now&Wow with destination Cuba!

De muzikale begeleiding zal op deze vlucht verzorgd worden door verschillende kameraden van kaliber. Huis-DJ Joshua Walter zal als eerste plaatsnemen in de cockpit. Met zijn wekelijkse vaste plek op de future-funk en disco-soul avonden in de Jimmy Woo, weet hij als geen ander zijn ondergrondse kameraden te vermaken. De passagiers zullen de nodige propaganda-leuzen en toespraken om de oren geslingerd krijgen door vrijheidstrijdster MC Nova. Haar teksten weten al jaren het publiek in vervoering te brengen. In extase voert ze de passagiers mee op weg naar het paradijs van Fidel Castro. Daarbij bijgestaan door Eddy C op de Cuban drums die met zijn opzwepende ritmes het gevoel van samenzijn naar ultieme hoogten zal weten te brengen.

De weersverwachtingen geven aan dat er een kleine kans is op turbulentie tijdens de vlucht. Gelukkig weet copiloot en kameraad Promiss met haar vliegervaring de Cubaanse Airbus zonder gevaar over de Amerikaanse wateren te loodsen. Eenmaal aangekomen op Cuba zal Miss Monica de plaatselijke VIPs en locals trakteren op een stevige ritmische sambamix. Na haar korte periode van rust, waarin ze uitgebreid de tijd heeft gehad om zich volledig op de theorieën van het marxisme te storten, weet zij als geen ander waar de communistische mede-strijders van houden.

Cabin fever is all about the feeling; elkaar respecteren en ruimdenkend genoeg zijn om je medemens te accepteren om wat zij zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door de enige echte Diva's on Air. Dit classy team van stewards en stewardessen zal er ook deze vlucht weer voor zorgen dat het publiek aan niets ontbreekt. Speciaal voor deze editie is er in de Wow-zaal zelfs een Business Class ingericht. De passagiers kunnen zich hier vermaken met onvervalste Cubaanse sigaren en de nodige Cuba Libres. Verder is er ook nog een speciale reservering in de Star Class ontvangen voor een wel heel belangrijk persoon. Maar, de muren hebben oren en vanwege de banden uit het verleden wordt de Cabin fever Crew voortdurend in de gaten gehouden door de CIA. Om veiligheidsredenen kan zijn/haar identiteit daarom helaas nog niet bekendgemaakt worden...

6 opmerkingen

gezellig hoor !
ben zeker van de partij ;-)
cabin fever, wat een kutfilm was dat :D
 
Nee vond het juist wel strak filmpie :jaja:
net terug uit cuba, Heerlijk land !!
 
Artiest {SHOWLIST artist 15447, 56716}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 juni 2006 om 10:35:
Nee vond het juist wel strak filmpie

!