Partyflock
 
­ Nederland

Tiende FFWD Heineken Dance Parade

gepubliceerd door , op
Zaterdag 12 augustus a.s. vindt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer plaats in Rotterdam! Het jubileum van het grootste dance event van de Benelux wordt na afloop van de parade groots gevierd met een eindfeest op Katendrecht, waar drie area’s gevuld zijn met nationale en internationale DJ’s. Kaarten voor het FFWD Festival zijn te koop bij de meer dan 1.000 verkooppunten van Ticketbox (waaronder alle filialen van de Free Record Shop) of zijn online te bestellen via www.ticketbox.nl.

Line Up FFWD Festival
Op het eindfeest draaien ondermeer Michel de Hey, The Darkraver, Marnix, Technoboy, Miss Monica, Remy, Dimitri, HouseQuake (Erick E en ROOG), Cleon Macnack, Showtek (live), Benny Rodrigues, Joris Voorn, Ruthless, Evil Activities (live) en The Beholder & Balistic. Net als vorig jaar zal het festival bestaan uit een mainstage en een reusachtige tent, die gehost wordt door b2s.

Een derde area wordt gevormd door vijf trucks uit de parade. Op die manier werden tien jaar geleden tijdens het eerste eindfeest op de Parkkade ook de area’s gevormd. Hier zijn o.a. Loveland en Armada Music van de partij. De volledige programmering van het FFWD Festival wordt binnenkort bekend gemaakt op www.ffwdheinekendanceparade.nl.

Het festival is net als vorig jaar op Katendrecht, maar vindt nu dichter bij het eindpunt van de parade plaats. Dit is vlakbij de metrohalte Rijnhaven. Kaarten kosten € 17,50 per stuk in de voorverkoop en zijn te koop bij de meer dan 1.000 verkooppunten van Ticketbox (waaronder alle filialen van de Free Record Shop) of online te bestellen via www.ticketbox.nl.

Deelnemers uit Brazilië, België en Zuid-Afrika
De FFWD Heineken Dance Parade is met veertig deelnemende wagens de grootste parade van Europa. Tussen deze deelnemers bevinden zich toonaangevende clubs, DJ’s, party-organisatoren en platenlabels uit binnen en buitenland.

Mede-organisator Henk Witteveen zegt hierover: “Er rijden o.a. wagens mee uit Zuid Afrika en Brazilië. Deze twee deelnemers waren ook uitgenodigd om mee te doen met de Love Parade in Berlijn, maar ze gaven de voorkeur aan Rotterdam omdat ze onze parade het leukste vonden. Daar zijn we best trots op.”
Uit België doet Club Industria dit jaar voor het eerst mee en een nieuwe deelnemer uit eigen land is de Amsterdamse club Panama.

Party-organisatoren die meerijden zijn o.a. Loveland en b2s en DJ’s die een eigen wagen hebben zijn o.a. Armin van Buuren, Michel de Hey en Johan Gielen. Net als vorig jaar vindt er weer een jurering van de mooiste wagen plaats door 3FM, die de gehele dag live vanaf de voet van Erasmusbrug zullen uitzenden. De winnaars van vorig jaar Ex Porn Star (vakjury) en Hollywood Music Hall (publieksprijs) zijn ook van de partij.

Route
De parade rijdt dezelfde route als vorig jaar. Het startpunt is de Mathenesserlaan in het centrum van Rotterdam, waar alle wagens tussen 11.00 en 12.00 uur voor een warming up staan opgesteld. Om twaalf uur gaat de eerste wagen rijden over de Nieuwe Binnenweg om bij het Eendrachtsplein linksaf de Mauritsweg op te gaan.

Vervolgens rijdt de stoet langs het Schouwburgplein, door de Kareldoormanstraat en over het Weena. Daarna gaat de karavaan via de Coolsingel en de Schiedamsedijk over de Erasmusbrug en rijdt via de Posthumalaan tot aan het eindpunt bij de Brede Hilledijk. Dit is vlakbij het FFWD Festival waar vanaf 16.00 uur het feest voor 25.000 partypeople begint.

Kijk voor meer informatie over de FFWD Heineken Dance Parade op www.ffwdheinekendanceparade.nl

122 opmerkingen

Afgelopen 6 jaar geweest! Echt altijd een topfeest, voor mij het feest van het jaar!!
Uitspraak van mooncry op vrijdag 12 mei 2006 om 20:05:
En weer effies op de zwaan

idd echt te gaaf om die te voelen bouncen!!
 
hey word zeker weer los :bounce: net zoals vorig jaar. :lijn:
laatste aanpassing
hier ga ik zeker wel weer heen... vorig jaar was helemaal top

helemaal van me padje.nl
 
Viel vorig jaar tegen, eerst meer dan een uur in de rij gestaan en een rot sfeer.
zeker dat we van de partij zullen zijn :)
laatste aanpassing
:bounce:

En gooi je zelf lossssss!!
 
FOK! Denk toch datk wel ga!
Uitspraak van Lion The King of Music op zaterdag 13 mei 2006 om 02:23:
Mijn eerste keer en had geen beter tijd uit kunnen kiezen maar cker van de partij

maar kunnen jullie me ook zeggen wat de beste plek is om te starten vertel me via PB of GB

Gr liam:bounce:
 
heb er weer zin in:P
JAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik ga ook,maar vond de 1e en de 2e toch het beste,dat je moet betalen om binnen te komen is echt niet normaal,wat een hufters.
 
Zeker effe kijken met de meiden!!!
 
Artiest Sinclair
Armada truck op de FFWD parade en Markus Schulz op het FFWD Festival!
:woop:
laatste aanpassing
Ben erbij..!
:-) Eindfeest zoals elk jaar in me agenda :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 41854, 77572, 8086}
wordt weer gesjellig (y) net als vorig jaar (y) mooi weer en super sfeer :yes:
super feesie! ben er ckrs bij (Y)
aanwezig!!! (Y):yes:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! supers tog?! :yes:
Hoop dat het VET HARD knallen word daaro!! :bounce:
ben weer vd partij......lekker weer ff los daaro
 
heb er nog geen 1 gemist :D
 
jah wij gaan ook lekker
mee zijn allen !!!
 
heb er echt zin in.

Dazzle !!!!!!!!!!!!!

(K)(K)(K)(K)

Essie
 
Ja Ja..

Altijd leuk...
ik ga zeker even hupsen :cheer:
Parade ikdoe mee.... Afterparty zit er niej in :'( zondag werken :'(
Stuk tent zeil meenemen want met ze alle in die tent gaat niet lukken.Nog steeds zin in:-)
 
was wel leuk ondanks de regen lang leve de ponchoos en het hele katendrecht een grote blubberbad.tja dat had de organisatie kunnen voorkomen want ze wisten dat eht slecdht weer werd.ze hadden er nog een tent bij moeten zetten net als vorig jaar.
ach ja lang leve de wasmachine en trouwens heb nix meegekregen van rellen en ik vond dimitri goed en de b2s tent was mij iets te druk met wappies die vervelend doen maar verder wel vermaakt