Partyflock
 
­

Powercore in De Hoeve Groesbeek

gepubliceerd door , op
afbeelding Powercore in De Hoeve Groesbeek
FeestPowercore · True to the Core
Datumvrijdag 26 mei 2006
LocatieDe Hoeve Site
WinactiePowercore actie, gesloten
Voor de eerste keer in de geschiedenis van de De Hoeve in Groesbeek zal er een Hardcore feest gegeven worden. Je kon er voor bijna iedere muziekstijl wel terecht behalve Hardcore. Op vrijdag 26 mei gaat daar dus verandering in komen. Powercore Events zal dan de volgende editie van het succesvolle concept Powercore geven.

In de afgelopen jaren is de De Hoeve in Groesbeek uitgegroeid tot een toonaangevende uitgaansgelegenheid. Op de goed bezochte zaterdagen kunnen de mensen er terecht voor een avond stappen met een ruime keus aan muziekstijlen. Van Nederlandstalig tot Hardstyle. Door de opkomst van de Dance is een aantal jaren geleden de zaal Sensation geopend. Deze heeft een geweldige lichtshow met videoschermen en allerlei bewegend licht. Ook de geluidsinstallatie is zeker klaar voor een goede bak herrie. Een perfecte zaal dus voor een goede Hardcore feest . Voor de Early Hardcore area zal De Lounge ingericht worden. In deze zaal zal een aparte dj stage ingericht worden.

Powercore Events is nu bijna een jaar bezig met het organiseren van voornamelijk Hardcore feesten. Naast de feesten in HappydayZZ, Nachttheater, Hi-Lite en Axis is daar nu ook de De Hoeve in Groesbeek bij gekomen. Voor de mensen die De De Hoeve nog niet kennen, staat er op de site www.powercore.nl een filmpje zodat je alvast in de stemming kan komen.

De Sensation is de main area deze avond. De organisatie denkt een goede line up neergezet te hebben. Van de partytracks van Tha Playah en Evil Activities tot de Darkcore van Endymion en het harde ragwerk van Jappo aka Unexist. Reiner en Sceletor doen zeker niet onder voor de bekende djs en weten het publiek iedere keer te verrassen met een goede Hardcore set. MC Da Hustla zal deze avond vocaal ondersteunen. Op de grote videoschermen van The Lounge zullen de vetste visuals afgebeeld worden door een VJ team.

Alhoewel het Lounge heet, zal er zeker niet gelounged kunnen worden. De beste Early Hardcore afgewisseld met Hardcore van de afgelopen jaren zal de zaal goed wakker schudden. Ook hier weer een afwisselende line up. De inmiddels resident dj van de Powercore feesten, JDA gaat je deze keer meenemen op 10 jaar Shadowlands historie. Robbie Magura zal laten horen dat hij nog steeds in staat is een geweldige Early Rave set neer te zetten. Reload-R, Sagem, Erwin Garcia en Devon K. zullen een mix van Early en Present gaan draaien.

De normale leeftijdsgrens voor de De Hoeve is minimaal 18 jaar. Speciaal voor Powercore zal deze eenmalig verlaagd worden naar 16 jaar. Alle mensen die nu nog niet naar de De Hoeve mogen, kunnen nu dus toch een keer gaan.

Zorg dat je erbij bent bij deze Hardcore ontmaagding van de De Hoeve. Het begint om 21:00 en gaat door tot 03:00 uur. De deurprijs is 12 euro en de minimum leeftijd is 16 jaar, met het nodige gebruikelijke deurbeleid. Meer informatie is te vinden via de Agenda en op http://www.powercore.nl en http://www.dehoeve.nl.

31 opmerkingen

lekker feestje hoor, zeker aanwezig, al is het maar voor even! ben benieuwd ben daar ergens in een ver verleden geweest haha
De hoeve is wel okey
Is mooie lokatie voor een party lekker geluid goeie licht show gaat cker helemaal goed komen
Altijd lekker warm daar o:)
Wordt weer een lekker feestje...!!:bounce:
 
Alle mensen die nu nog niet naar de Hoeve mogen, kunnen nu dus toch een keer gaan..­

Hmm de minimale leeftijd mag dan wel 18 jaar zijn, ik zie helaas nog vaak genoeg mensen onder de 18 daar!!

Verder zal het natuurlijk een top feestje worden!!
De lokatie is echt vet
normaal alleen maar huilmuziek nu word het knallen zeker aanwezig!!!!
alleen beetje jammer dat het tot 3 uur duurt
Uitspraak van vageling!!!! op dinsdag 9 mei 2006 om 16:33:
alleen beetje jammer dat het tot 3 uur duurt

Gewoon zorgen dat je om 21:00 aanwezig bent, heb je 6 uur de tijd om te hakkûh :9
 
ik ben er ook te verwachten
 
Artiest Da Hustla
aanwezig :jaja:

wordt een knallertje en dicht bij huus?
 
Ook altijd even stiekem naar de whoopsy bar :p

Al zal het me moeite kosten om weg te lopen bij de muziek :')
Uitspraak van ! 24seven ! op dinsdag 9 mei 2006 om 11:12:
Wordt weer een lekker feestje...!! :bounce:

Als je nog vervoer nodighebt O:)
Ik hoef die zaterdag erop niet te werken :cheer:

Aanwezig.. Best n vette line up (y)
 
zin in :P
 
Uitspraak van vageling!!!! op dinsdag 9 mei 2006 om 16:33:
alleen beetje jammer dat het tot 3 uur duurt

En om drie uur allemaal in de discobus terug naar de omliggende gemeenten en daar de boel zoals iedere zaterdag weer vernielen en iedereen wakker houden... Stoerrrr! B)

Maar in ieder geval wel cool dat er eindelijk eens iets van formaat in de Hoeve gedaan wordt :D
laatste aanpassing
Ziet er goed uit daaro zeg op dat filmpje :D http://www.powercore.nl/powercore.hoeve.wmv
laatste aanpassing
wordt een mooi feestje eff tussen de examens door o:)
 
mss aanwezig
Klein foutje in t bericht.­
De visuals zijn in de Sensation
 
Dat Word Een Vet Feesje..­Flink Knalle!
hoeve kun je mooi feestje geven :) uiteraard van de partij
 
geloof me het is mooier als dat het lijkt in het promo filmpje :D ckers het geluid kwa warmte valt ut wel mee de airco gaat meestal alleen lat aan :D haha :P HEBR ZIN IN!!!!!!