Partyflock
 
­ Nederland

Primeur voor Rockit invites Rotzooii met Jay Haze

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 22 april nodigt FCA-Music de Amsterdamse organisatie Rotzooii uit om samen onder de noemer Rockit invites Rotzooii een avond in te vullen in de Winkel van Sinkel. En om maar met de deur in huis te vallen: op deze avond is de uit Amerika afkomstige Jay Haze voor het eerst live te bewonderen!

Rotzooii en Rockit zijn zeker geen onbekenden voor elkaar. Vorig jaar, op de eerste editie van Rockit Open Air had de Amsterdamse organisatie Rotzooii een eigen podium. Deze samenwerking zet zich nu voort in de Winkel van Sinkel op 22 april aanstaande! Daarnaast host Rotzooii wederom een stage op de volgende editie van ROCKIT open air op 29 juli aanstaande.

Op 22 april is als speciale gast Jay Haze uitgenodigd, die voor het eerst live in Nederland te horen is! Jay Haze was vorig jaar ook al een van de headliners op het Free Your Mind Festival, waar hij indruk maakte onder de intussen roemruchte brug op de de MONO stage. Deze Amerikaanse dj/producers woont momenteel in Berlijn waar hij zich goed in de minimal scène heeft genesteld. Als labelbaas runt hij maar liefst 3 labels. Zo is daar Tuning Spork (minimal, tech-house), waar hij zijn eigen platen uitbrengt onder de naam The Archtect. Het tweede label heet Futuredub en biedt door Jamaicaanse reggae beïnvloede techno dub. Contexterrior, het derde label, staat garant voor ultra-minimale experimentele tracks. Zijn muziek getuigt van originaliteit en vakmanschap. Wij verwachten dan ook heel wat van zijn live set op Rockit invites Rotzooii!

De avond wordt geopend door David Labeij. Deze medeoprichter van netlabel Redevice draait al sinds 1998 en sinds 2000 produceert hij ook zijn eigen muziek. David Labeij is al op verschillende feesten en festivals te beluisteren geweest zoals VOLTT, Traffic, 5 Days Off en Awakenings.

Na David Labeij neemt Daniel Sanchez de decks over, oprichter en organisator van Rotzooii. Zijn liefde voor muziek uit zich in energieke sets, goede mix technieken en een soms onconventionele platenkeuze. Daniel Sanchez draaide eerder in onder andere De Winkel van Sinkel (o.a. Going ape), Decadance (Gent) en op festivals als Free Your Mind Festival en Rockit Open Air.

Natuurlijk kan Rockit resident Benny Rodrigues niet ontbreken op deze avond. Benny Rodrigues die bekend staat om zijn veelzijdigheid van Techno tot Minimal, van Electro tot Funk maar altijd doorspekt met de nodige en bekende "Benny" energie, wordt op deze avond gedwongen om de dansbaarheid tot het einde van de avond te waarborgen. Dat hij die taak met glans zal vervullen staat buiten kijf. Niet voor niets is Benny Rodrigues een graag geziene gast in heel Nederland en heeft hij net een resident gekregen op Ibiza bij Chris Liebing.

De sub wordt ingeruimd voor Love2Party, die in hun Talent Room deze keer twee talenten de kans geven om voor publiek te laten zien wat ze in hun mars hebben. Op 22 april zijn het Maurice Forge en DJ L:Win die in de Talent Room staan.

3 opmerkingen

Prima hoor kan alleen helaas niet
Artiest {SHOWLIST artist 4370, 99925, 70177}
Voor het eerst live in Nederland -> Mono, maart 2005
Werkzaam bij Stekker
Uitspraak van Aron Friedman op donderdag 20 april 2006 om 11:22:
Voor het eerst live in Nederland -> Mono, maart 2005


fuck... voutje Aron, sorry!

neemt niet weg dat t een dikke avond wordt!