Partyflock
 
­ Nederland

ClubteQ presents Dance Royale

gepubliceerd door , op
ClubteQ presents Dance Royale
1 april 2006
Op zaterdag 8 april 2006 vindt alweer het 2e grote event van de dance organisatie ClubteQ plaats. Het voormalige Worldcenter Kleve zal wederom toneel zijn van een daverende party met een top line-up.

Organisatie
ClubteQ is een nieuwkomer binnen het clubcircuit. Door jarenlange ervaring binnen deze scene weten de oprichters van ClubteQ wat de ingredienten voor een goed feest zijn. De laatste jaren is een duidelijke verschuiving waar te nemen binnen de interesse van het party publiek. Waar voorheen massale feesten met top dj´s een hype waren, verschuift de trend nu naar de kleinschaligere en kwalitatief betere party´s. Belangrijke aspecten zoals een uitgebalanceerde muziekmix, een geschikte locatie en een goede ambiance worden door de gasten erg gewaardeerd.. Het publiek stelt tegenwoordig andere prioriteiten aan het slagen van een feest. ClubteQ speelt hier met haar visie handig op in.

Concept
De komende events van ClubteQin Worldcenter staan gepland voor de maanden april en juni. De fraai omgebouwde discotheek is de nieuwe thuisbasis van ClubteQ en staat garant voor prettige atmosfeer en een hoogwaardige geluidskwaliteit. Je kan flink uit je dak gaan op de dansvloer, chillen in de lounge of (een snack) eten in het restaurant.

Oorsprong
Zo’n 10 jaar geleden was Worldcenter iedere zaterdagavond het Duitse decor van een Hollands feestje. Duizenden Nederlanders en Duitsers gingen wekelijks richting Kleve om de bloemetjes flink buiten te zetten. De mega-disco met een revolutionair 100Kw Sound Systeem, de beste akoestiek van Europa en een dito lichtshow was destijds een begrip in Oost Nederland. ClubteQ wil de oud-bezoekers maar ook andere nieuwsgierigen de kans bieden om het echte Worldcenter Gevoel weer eens mee te maken.

Event info
vanaf 00.30 zullen Many Moore alias Miezz! & Mike Palmer (Lexion, Little Sins, Crazyland, Xtralarge, UW-XP) een zogenaamde back2back set draaien. De muziekstijl is voornamelijk club en trance. Om 02.30 Zullen de jongens van Daluxx het publiek trakteren op de betere techno en hardhouse. Tenslotte zal ClubteQ Resident Tony Armani de avond op gebruikelijke wijze beëindigen met een zinderende oldschool set.

6 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
altijd goed bezig......... (Y)
Misschien eens tijd voor een andere mode-letter ipv de Q?
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
wat dacht je van de X?? die wor nog niet veel gebruikt;p
die krijgen gezeik met q-dance...wedden!!!
Wat een bekende namen allemaal :nee:
laatste aanpassing
 
Niet zeiken allemaal..ik was er ook 6 jaar geleden bij in World center (heb zelfs mn milennium daar gevierd) en als ze DAT gevoel weer terug kunne brengen zijn ze voor mij de MASTERS!!! Ik ben er morge bij mensen.. :bounce: