Partyflock

Très Chique in de Kasteeltuinen van Arcen

 

Très Chique in de Kasteeltuinen van Arcen

gepubliceerd door , op
Met trots presenteert Bloomspot de eerste editie van Très Chique in de Kasteeltuinen Arcen! Bloomspot, bekend van o.a. FreeFunk Ferry en Porte de la Meuse, heeft het kasteel in Arcen bereid gevonden om de deuren te openen voor de hotste en chique-ste party van zuid Nederland. In deze eerste lente editie zullen drie Nederlandse top dj’s hun opwachting maken in de supersfeervolle ridderzaal van dit prachtige kasteel. Te midden van de middeleeuwse inrichting zullen de zomerse houseklanken zorgen voor een onvergetelijke avond.

De dj´s die met ieder een twee uur durende set het podium zullen betreden zijn niemand minder dan Jesse Voorn, Miss Nine en René Amesz. Check de websites van deze dj´s om te zien wat jullie te wachten staat! Vanuit eclectische house zal worden opgebouwd naar groove en progressive waarna René Amesz met zijn stevige sound de avond zal afsluiten.

Wie het even rustiger aan wil doen kan terecht bij de speciaal ingerichte cocktailbar in de entreezaal, de champagnebar in de ridderzaal of genieten van een van de hapjes die de koks van het kasteel speciaal voor deze gelegenheid zullen bereiden en die te nuttigen zijn in het speciaal hiervoor ingerichte restaurant.

Wil je méér? Dan bieden Bloomspot Event Management dat ook, want wanneer je door de verschillende kasteelkamers de trap naar beneden hebt gevonden wacht je daar nóg een verassing. In de kelder van het kasteel zal namelijk de resident van Bloomspot Event Management, Minggus zorgen voor een spetterende set van 4 uur, bijgestaan door verschillende local dj´s zullen zij de sfeer hier tot een hoogtepunt te brengen.

Vervoer naar Très Chique is geen enkel probleem, bij het kasteel is voldoende plaats om gratis te parkeren en tevens zullen er bussen rijden tussen Venlo en Arcen, een retourtje kun je voor EUR 5,- regelen, Hoe?, dat lees je op het toegangsticket.

Kaarten zijn te verkrijgen bij poptotaalzaak Sounds in Venlo of bij de organisatie door een mailtje te sturen naar info@bloomspot.

We hopen jullie op 8 april te mogen ontvangen op deze eerste editie van Très Chique!

22 opmerkingen

Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
Prachtige lokatie lijkt me dat voor een feest! :yes:
Wat een tegenstrijdigheid..­ Een feest op een plaats waar meestal alleen duffe oudjes komen...­ Wel tof!!
Uitspraak van Oldschool Lucky op donderdag 30 maart 2006 om 23:01:
Wat een tegenstrijdigheid..­ Een feest op een plaats waar meestal alleen duffe oudjes komen...­ Wel tof!!

Zo tegenstrijdig is het niet, nu komen er duffe jongeren.

House is niet chique en alleen voor de elite, house is voor iedereen. Champagne en hapjes op een houseparty, kom op hee. Nog niet genoeg geleerd van de fouten van ID&T?
Uitspraak van TimMer1981 :woop: op donderdag 30 maart 2006 om 23:46:
Zo tegenstrijdig is het niet, nu komen er duffe jongeren.­

House is niet chique en alleen voor de elite, house is voor iedereen.­ Champagne en hapjes op een houseparty, kom op hee.­ Nog niet genoeg geleerd van de fouten van ID&­T?

Hoe haal jij uit het persbericht dat het een feest is voor de elite? Tuurlijk is house voor iedereen! Maar ik vind er niks mis mee om van house te genieten in een exclusieve omgeving en die beleving sterker maken met een glaasje champagne en hapjes... Goh lijkt toch verdacht veel op een feestje! ;-)

En het vergelijk met ID-T... tja als je een feest voor 500 man (waardoor het door de kleinschaligheid per definitie exclusief is) wilt vergelijken met fouten die de marktleider in jou ogen gemaakt heeft: appels en peren!

Ik heb er in iedere geval ontzettend zin in en denk dat met de dj's die er staan het een topfeest gaat worden. De locatie zal de sfeer alleen maar versterken.
laatste aanpassing
Oja... Te laat :| :(
wel lache daar , ken je kicke minigolven :D
Uitspraak van [MOH-Radio] Mercenary op vrijdag 31 maart 2006 om 16:57:
Aardig bungalowparkje daar overigens

heb er deze winter toevallig gezeten! goed te doen ja:yes: en als je dr tog bent: kun je gelijk een bezoekje brengen aan de hertog jan brouwerij:D
Technofeestje in mijn hometown.­ Dat ik dat nog mee mag maken.­
En ja idd ga dan meteen ff bij de hertog jan proeverij langs.­
Zo dan! Wat een geweldige locatie voor zo'n feestje zeg! (l) Jammer dat ik al wat anders heb, wens iedereen die wel gaat iig veel plezier toe :)
Mwah, heb wel wat anders te doen.­
leuk dat het erg dichtbij is maar evengoed!!
laatste aanpassing
Als je paar euro bij legt kun je naar een goed feest gaan
Dit is de eerste keer dus hoe kun je weten dat dit geen goed feest is!!!!!!!
Je weet nooit van een feest of het een goed of slecht feest word!!!!!!
hmm..­ dit is een goed feest.­
pens was t
laatste aanpassing