Partyflock
 
­

Dance Valley Festival 2006, "The Weekender" presenteert de line up

anoniem gepubliceerd op
Het weekend van 14 tot en met 16 juli staat bij velen met rode stift omcirkeld in de agenda's, want dan vindt voor de tweede maal op rij het enige meerdaagse dancefestival van Nederland plaats. Dance Valley 2006 The Weekender wordt dit jaar wederom gekenmerkt door een ijzersterke line-up, met in totaal 195 artiesten verdeelt over twee festivaldagen. Na de uiterst succesvolle dubbelaflevering in 2005 stromen de aanvragen vanuit alle uithoeken van de wereld binnen, en mag nu al geconcludeerd worden dat het animo voor een onvergetelijke dance vakantieweekend in Spaarnwoude alle verwachtingen zal overstijgen. Onlangs is namelijk besloten de prijs voor een weekendticket - dat recht geeft op twee dagen muziek en twee overnachtingen - te verlagen met maar liefst 10 euro en het feit dat er een mega-act zal optreden op vrijdag.

Dance Valley 2006 kan namelijk met gepaste trots aankondigen dat een van de grootste acts in de dancewereld, The Prodigy, acte de présence van minimaal anderhalf uur zal geven op deze vrijdag. Kenners weten dat deze Britse sensatie op de planken garant staat voor een kolkende show en de 15.000 campinggasten, zullen daarom de hele nacht na kunnen stuiteren op hun luchtbed.

Op vrijdag telt het festivalterrein negen area's; Hard Area, Eurogrooves, In-Tec, Loveland, Club, Chill, Entrance, Electronation en Silent Disco. Voor iedereen die na dit muzikale geweld nog geen slaap kan vatten, is er een sensationeel nachtprogramma in elkaar gedraaid met Silent Disco, 24-uurs café en game-area. De camping is op kruipafstand van het festivalterrein gelegen en van alle gemakken voorzien; supermarkt, kampeerwinkel, vele eet- en drinkstands en prima douchevoorzieningen.

Op zaterdag zijn er in totaal veertien area's: Mainstage, Hard Area, L.E.F., Eurogrooves, Concept, Subliminal Sessions, Loveland, Circo Loco, Electronation, Chill, Entrance, Talent en Silent Disco. De 14e area wordt op een later moment bekend gemaakt en blijft nog een verassing.

In de afgelopen maanden zijn duizenden e-mails binnengekomen met aanvragen en de laatste dagen neemt dit alleen maar toe. Vooral vanuit het buitenland. Met de start van de verkoop wordt een enorme run op de kaarten verwacht. Toiletten, parkeren, pendeldiensten zullen gratis zijn. Dagkaarten voor de Dance Valley 2006 zaterdag kosten 62,50 euro en weekendtickets 85,00 euro. Bij aankoop van een weekendticket bij de Free Record Shop krijg je een gratis exemplaar van 'Dance Valley The Book' (t.w.v. 37,50 euro) inclusief DVD.

Bezoekers die vanuit Engeland reizen, kunnen een ticket bestellen inclusief reis via www.radicalescapes.info. Kijk voor meer informatie op: www.udc.nl & www.dancevalley.com.

125 opmerkingen

 
UDC is lekker bezig!!
Uitspraak van The advisor op dinsdag 28 maart 2006 om 16:42:
voor twee tientjes meer heb je een boek, dvd,

Hoe kom je aan deze info ?
Uitspraak van Marlin op woensdag 29 maart 2006 om 08:38:
Hoe kom je aan deze info ?

Bij aankoop van een weekendticket bij de Free Record Shop krijg je een gratis exemplaar van ‘Dance Valley The Book’ (t.w.v. 37,50 euro) inclusief DVD.

wel het nieuwsbericht lezen he ;)
Ik heb het ondertussen wel een beetje gezien met DV, maar The Prodigy, goede zet!!
Helemaal top!!! Ik ga zeker heen!!!
 
Kan er niet warm van lopen, maar goed dat doe ik al jaren niet meer voor DV...:no:
 
in tegestelling tot meneer thijs verwest, is ferry corsten bijna op elk feest te zienn.­ hmmm nee ik ga niet.­ vet dat ferry, armin judge, marco v er zijn.­ beetje te duur allemaal
maja veel plezier
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 maart 2006 om 16:46:
Leuke line-up, maar denk dat Dance Valley het knap lastig gaat krijgen dit jaar..­ Met Extrema én de Loveparade als concurrenten

Inderdaad!! Voor ons wordt het de Love Parade!!
Uitspraak van Kroks op woensdag 29 maart 2006 om 00:38:
hardstage beetje jammer dat ze niet meer engelse dj's hebben

Maar wel aangevuld met Frank Kvitta....dat wordt flink rammen!! Beter dan die engelse hardhouse shit!!
 
echt spectaculair vind ik de line-up niet....­moet extrema beter kunnen
Vol trots zie ik dat Raymundo ook geboekt staat! :woop:
 
word vettt!!!
Top, net zoals vorig jaar
 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
Line up vrijdag :cheers:, line up zaterdag, weeeeeeeeh!!! En wij gaan zterdag, weeeeeeeeh
prodigy gaat zeer waarschijnlijk tegen vallen...­ je kan net zo goed een cd'tje opzetten daar valt de stroom teminste niet van uit
 
Artiest Stenie B
erg dikke line up........­maar er is zo veel te doen dat weekend .....­denk toch dat het BERLIN gaat worden
 
Helaas 15 juli gaat deze meneer naar MONEGROS FESTIVAL TE SPANJE!!!!:D:D
http://partyflock.nl/party/57189.html

tjek die lineup van vorig jaar
http://partyflock.nl/party/41370.html

Goeienherder dit ga ik niet afzeggen voor DV:)

TADAAAAAAA
masterlijk dr lektroluv is van de party dat wordt nog twijfelen DV of extrema.­

ma de line up van DV is geweldig.­

Phooppuuup
 
jaja, ga er heen heb kaarten:D:D
Nu al zin in!
Joel!
Artiest Joel
LOVELAND & SUBLIMINAL.....(l)
een geweldige line-up!!!!ZIJN JULLIE GEK GEWORDEN DE BESTE NAMEN STAAN ER DIT JAAR NIET!!!DE SLECHTSTE DANCEVALLEY OOIT...........­
zeker dat ik ga kaarten al gekocht voor het hele weekend feesten
Dit zou so super zijn, maar ik verhuis over 2 weeken naar NY.
Voor de mensen die wel gaan :D Geniet er van dit is en blijft de beste feest van NL.

Adios
 
Ik ga ook heen want ik kom mischien uit het Friese Drachten maar mijn family woont in Haarlem dus dan kan ik er ook heen chill!!!
laat Mysteryland maar een voorbeeld nemen hieraan...want waarschijnlijk hebben ze voor de 4e achter een volgend jaar weer een Cocoon met zelfde namen en Marco V of Tiësto als afsluiter :@
laatste aanpassing
Juan Atkins, Blaxe Baxter, Jesper Dahlbäck...­ niet misselijk dit!
ik zal wel doodgeslagen worden, maar de line-up van vorig jaar zag er toch 1000x beter uit dan deze.­
Een betere line up als die van Dance Valley vind je in Nederland niet! Dance Valley rules